merakliarastirmacii
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Turkcell'de faturalı hat kullanıyorum. Faturasız hatta nasıl geçiş yapabilirim?
Hocam müşteri hizmetlerini ararsanız hallederler diye düşünüyorum, müşteri hizmetleri halledemezse bayisine gitmeniz gerekiyor diyeceklerdir.Turkcell'de faturalı hat kullanıyorum. Faturasız hatta nasıl geçiş yapabilirim?
Dijital operatörden olduğuna sevindim, hiç Turkcell kullanmadım, Türk Telekoma bağlı bimcell kullanıyorum yıllardırDijital Operatör uygulamasından geçiş yapabilirsiniz.
Bende ne ararsanız yasal olarak üzerime kayıtlı hocam.Dijital operatörden olduğuna sevindim, hiç Turkcell kullanmadım, Türk Telekoma bağlı bimcell kullanıyorum yıllardır![]()
Size önerim bekleyin kontratınızın süresi dolsun öyle geçin. Para kazandırmayın enayilik ayağına.Aradım. Cayma bedeli verirsem oluyor.
Hat dondurma diye bir hizmet var, bazı koşulları var onu sorgulayın ya da faturalı daha düşük bir tarifeye hattınızı geçirin. Tabi bazı kampanyalar bu işlemlere izin vermez, çağrı merkezinden teyit edin yine.Şuan fazla kullanmıyorum. Aylık 300 TL çöp oluyor. Kontrat 2025 tr bitiyor yani cayma parasını seve seve ödicem.
Benimkisi de 2025 yılının ilk ayında doluyor bitmesini bekliyorum geçiş için.Şuan fazla kullanmıyorum. Aylık 300 TL çöp oluyor. Kontrat 2025 tr bitiyor yani cayma parasını seve seve ödicem.