Turkcell 3G, iPhone Kazandırıyor!

Salt Okunur

Profesör
Katılım
1 Haziran 2009
Mesajlar
2,593
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
Türkiye'nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerinden Turkcell, 31 Mart'a kadar sürecek bir kampanyanın startını verdi. Ücretsiz 3G abonesi olanlara iPhone 3GS kazanma fırsatı!

Ücretsiz 3G'ye abone olmayı düşünen ya da 100 MB İnternet paketi satın almak isteyen Turkcell kullanıcılarına müjde! 31 Mart'a kadar sürecek olan kampanyada, iPhone 3GS çekilişine katılacaksınız.

iPhone1266002860.jpg


33 adet iPhone 3GS'den birini kazanma fırsatı bulabileceğiniz kampanyaya katılmak için, "3G" yazıp, 2323'e SMS göndererek 3G dünyasına tarife değiştirmeden ve ücretsiz geçiş yapabilir ya da "AY"yazıp 2260'a SMS göndererek aylık 100 MB'lık internet paketi satın almanız yeterli.
Kampanya süresince 3G abonesi olan Turkcell'liler ve 100 MB'lık 'cepten internet' paketi alan Turkcell'liler, iPhone 3GS için birer çekiliş hakkı kazanacak.

Ayrıntılı bilgi için:www.turkcell.com.tr

:: Turkcell'in bu kampanyasından yararlanacak mısınız?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net
 

centigrade

Doçent
Katılım
24 Mayıs 2008
Mesajlar
994
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
''Türkiye'nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerinden Turkcell, 31 Mart'a kadar sürecek bir kampanyanın startını verdi. Ücretsiz 3G abonesi olanlara iPhone 3GS kazanma fırsatı!''

Yahu tamam reklam reklamdır , abartılı olmasında sakınca yoktur diyorum içimden ama bu cümle bütünü sadece bana mı tuhaf geliyor yoksa kanıksadık mı bu tarz tanıtımları ondan kimseye tuhaf gelmiyor mu???

Benim normal şartlada bu yazıdan çıkardığım anlam: cebimden tek kuruş çıkmadan 3g abonesi olacağım ve üstelik şansım yaver giderse hiç para vermeden bide iphone sahibi olacağım!

Peki bu saçma sapan tanıtımdan anlaşılması gereken ya siz hele bir üye olun birkaç yere onaylıyorum diyinde biz sizin canınızı sizi çok acıtmadan söğüşlemeye başlayacağız

''şimdi beyefendi şöyle oluyor.. diye bağlayan 10dk 'lık bir konuşma sonrasında kafan tamamen karışık, cebin de tamamen boş olacak, ister misin al sana kampanya ''

gibi bir sonuçla mı karşılacağız???

Böyle reklama böyle mesaj...
 

burhan03

Asistan
Katılım
16 Ekim 2008
Mesajlar
140
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Benim halen devam etmekte olan 100mblık aylık internet paketim var EDGE üzerinden kullanıyorum. 3G ye üye olursam bu internet paketimi kullanıcam yine öyle değil mi?
 
Üst