Turkcell 3G Fiyatlarını Açıkladı..

fatih(fb)

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell’in mevcut tarifeleri göz önünde bulundurulduğunda görüntülü konuşma beklenenden daha da ucuz olacak. Örneğin halen Turkcell’in Limon adı verilen konuşma paketini kullanan bir abone, 3G’ye geçiş yaptığında ayda 79 lira ödeyerek her yöne 1000 dakika ya da şebeke içi aramalarda 5 bin dakika görüntülü konuşma imkanına kavuşacak.

Turkcell’in en çok kullanılan Alo 120 paketiyle 3G’ye yatay geçiş yapan bir kullanıcı ise görüntülü konuşmayı dakikası 10.6 kuruştan yapacak.

Aboneler isterlerse aynı tarife üzerinden hiç görüntülü konuşma yapmaksızın günlük iletişimlerini sağlayabilecek.

Ek ücret alınmayacak
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Turkcell’in 3G’de görüntülü görüşmeyi sesli görüşme ile aynı fiyattan sunacağını, böylelikle Turkcell müşterilerinin en ileri mobil iletişim teknolojisinden aynı fiyatla yararlanacağını açıkladı. Sadece SMS mesajı atarak 3G’ye ücretsiz ve kolayca geçecek olan Turkcell müşterileri, şu an kullandıkları uygun fiyatlı tarifeleriyle hiçbir ek ücret ödemeden görüntülü görüşme de yapacak.

Turkcell’in hazır kartta en çok ilgi gören Süper Tarife’de 5 dakika sadece 1 kontör. 250 kontör yükleyen 5 dakikası 1 kontöre konuşurken, 150 kontör yükleyen 5 dakikası 2 kontöre konuşuyor. ‘Süper Tarife’ 3G döneminde hiçbir ek ücret ödemeden kullanıcısını görüntülü konuşturacak.

Turkcell’in tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler için olan BizBize Kampus tarifesindeki tüm öğrenciler kendi aralarında 15 dakikası sadece 2 kontöre konuşurken, görüntüye ek ücret ödemeyecek.

Turkcell’in faturalı hatlarındaki tarifelerinden Alo 120 paketi alanlara, 120 dakika daha Turkcell’den hediye. Böylece tüm vergiler dahil 25.5 TL karşılığında 240 dakika tüm Turkcell ve sabit hatlarla görüşebiliyorsunuz. Paketin tamamını kullanıp dakikası 10.6 kuruşa konuşabiliyorsunuz. Bu pakette olanlar hiçbir ek ücret ödemeden dakikası 10.6 kuruşa görüntülü konuşabilecek.

Limon kampanyasıyla sınırsız
Turkcell’in en fazla ilgi gören kampanyalarından Limon ile tüm vergiler dahil ayda 79 liraya Turkcell’lilerle dilediğiniz kadar, diğer yönlerle de şimdi 1000 dakika konuşuluyor. 26 Haziran’da başlayıp 1 Ocak 2010’a kadar devam edecek kampanyaya kayıt olan faturalı aboneler, ay boyunca tüm Turkcell’lilerle 5 bin dakika ayrıca yurt içi her yöne kullanabilecekleri bin dakika ile dilediklerince görüşme yapabileceklerdir.

kaynak:
HTML:
http://cnetturkiye.com/haberler/110-telekomunikasyon/3033-Turkcell-3G-fiyatlarini-acikladi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hayırlı olsun bu arada..:)

denizcimavisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
görüntülü konuşma daha yeni bir teknoloji olmasına rahmen(yani bizim ülkemiz için:) ) fiyatların çokta pahalı olmadığı görülüyor.

Burak_58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyatlar uçuk değill hadi hayırlı olsun

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
3- 5 sene sonra güzel bir teknoloji ürünü olan 3G 4G ler ucuzlayarak sms gibi yarı kazık yarı uyanık bir sistemle bizlere hizmet edecek haydi hayırlısı olsun

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Turkcell’in tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler için olan BizBize Kampus tarifesindeki tüm öğrenciler kendi aralarında 15 dakikası sadece 2 kontöre konuşurken, görüntüye ek ücret ödemeyecek.

Bu olay süper. :D 7/24 telefon konuşan birisiyim artik Görüntülü konuşucaz :D seviyorum Turkcell'i :D Bağlan türkcell'e hayata :Pp

limanci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkcell tarifesinde sadece 3g görüntülü konumayı açıklamış.
Veri aktarımı tarifesinide ttnet (ADSL)den ucuza fiyatlarla kullandırsında görelim.:thumbdown:

Her ucuzluğunun altınna bir hile koyan Türkcell görüntülü konuşmayı acaba 30 milyon abonesinde kaçına kullandırabilecek. Zaten 2 abonesi 3g uyumlu telefona sahip olcakki görüşme sağlansın. ::crying:))

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Durunnnnnn

Bu uygulamada adil kullanım var hayal kurmanız engellenmiştir :)

Adil kullanımı anlatmaya gerek yok TTnet saolsun öğretti herşeyi :)

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İyi şeyler olacak

hellbutcher000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sonunda be abicim be sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca normal konusmadan tarife olarak biz kampüslüler için bi değişikliği yok çok avantajlı :w00t:

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
niye seviniyorsunuz sevgiliniz zırt pırt arayıp nerdesin bi bakayım dediğinde görürüm ben sizi :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Türkcell tavuk gelecek yerden kazı hiç esirger mi?
Bu işin içinde bilmediğimiz rantlar var.
Numara taşınmasından dolayı herkes abonesine cazip teklifler sunuyor.
Bir diğer durum bence cep telefonu üreticileri de işin içinde vardır.
Eğer fiyat yüksek olursa kaç kişi 3G özelliğe sahip telefon almaya kalkışır.
Ucuz olursa haliyle satışlar baya artar.
Ama sonrası için birşey diyemem.
Ama Ttnet'in krallığına son versinler ellerinden öpecem:)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
aynen aynen ttnete bir son verilsin:d

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya çok teşekkür ederim konu için faklat beni daha çok mobil internet tarifeleri ilgilendiriyor 1 ay sonra felan adsl hattımı kapatıcam ve cep teli modem gösterip kullanacağım ayrıca hem daha ucuza geliyor hem de okulda felan da internete girebilleceğim zaten bi siteye girmek 10kb yiyor(avant browser ile resimleri göstermeyince).Keşke bu knode da bi açıklama yapsalar işalla ucuzlar

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
şok yaşıyorum bu haber balon olabilir :D

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu Turkcell i Sevmiyorum Bu Selocanlar Yüzünden Adım Selim den Selocana Döndü :D

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İnternet ücreti ne kadar onu niye duyurmadılar ki? Napacam görüntülü konuşmayı?

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bn 5 mb sınırsız 50 falan gibi bşyler bekliodum bu biraz deişikmiş :)

mxmrose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bn 5 mb sınırsız 50 falan gibi bşyler bekliodum bu biraz deişikmiş :)

Dur senin icin bir tahminde bulunayim.
1Gb 50 tl. - 3Gb 85 tl. - 5Gb 120 tl. - Sinirsiz 170 tl.
Maalesef Turkiye gercekleri - tavuk kaz hikayesine aynen devam...

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
turkcell ilk kez kazıklama metoduna başvurmamış. cazip teklif ile çıkmış kullanıcıların karşısına.. ama yinede vodafone daha iyi şartlar sunacaktır

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
interneti cazip sunsun ben fazla konuşan insan değilim :D

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
GSM operatörlerinin sayısı fazla olunca, Serbest Piyasa Ekonomisi kurallarına uygun olarak, Rekabet; peşinden makul fiyatları getirdi.
Ya meydan tek bir operatöre kalsaydı, halimiz nice olurdu...

denizcimavisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya çok teşekkür ederim konu için faklat beni daha çok mobil internet tarifeleri ilgilendiriyor 1 ay sonra felan adsl hattımı kapatıcam ve cep teli modem gösterip kullanacağım ayrıca hem daha ucuza geliyor hem de okulda felan da internete girebilleceğim zaten bi siteye girmek 10kb yiyor(avant browser ile resimleri göstermeyince).Keşke bu knode da bi açıklama yapsalar işalla ucuzlar

bence telefonunu kullanma onun yerine connectcart al usb ye takar takmaz kullanırsın,
hem onun içinde sadece data ya açık bir sim kart koyar normal telefonunuda meşkule düşürmemiş olursun.
Bu da bir tavsiye.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ben uçuk fiyat bekliyordum ama Normal fiyatlar :) Libya'da 2 yıl önce vardı görüntülü konuşma bize daha yeni geldi :D

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Hemen bu kadar sevinmeyin derim ben. 1-2 ay bu şekilde kullandırıp alıştırırlar ve bu arada bir dünya telefon satarlar sonra da konuşurken kullandığın veri miktarını internet kullanımı diye fatura ederler. Biz de apışıp kalırız. Benden söylemesi.