merhaba arkadaşlar elinde açılmamış turkcellin ilk serisinden 0532200 serisi numara olan varsa pm atabilir veya msn: tprk_80@hotmail.com
merhaba arkadaşlar elinde açılmamış turkcellin ilk serisinden 0532200 serisi numara olan varsa pm atabilir veya msn: tprk_80@hotmail.com
Süpersin var ya istediğim numarayı buldum. doğum tarihimin gün ile ayı seri halde buldum son 4 lüyü. 532 liyim ama sevmiyorum numaramı. Biraz pahalıya patlıcak ama olsun. İyi oldu bubende de böyle bir takıntı oluşmuştu bi kaç yıl önce TİM'lerde çok aradım, bulamadım bi türlü... sora şu adresi önerdiler, ve arayıp oradan buldum sonunda.
burdan aradığın şey çıkmaz sanırım.
ya arkadaş ne kadar pahalı numaralar burda ne özelliği var anlamadım bu numaraların bu numaralara bu fiyatlar ödenir mi sizcebende de böyle bir takıntı oluşmuştu bi kaç yıl önce TİM'lerde çok aradım, bulamadım bi türlü... sora şu adresi önerdiler, ve arayıp oradan buldum sonunda.
burdan aradığın şey çıkmaz sanırım.
çok saçma geliyo bana bu takıntı.bi türlü anlayamıyorum..
çok saçma geliyo bana bu takıntı.bi türlü anlayamıyorum..
Bir telefon numarasına o kadar para vermemde.zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya öyle bişey bu zahir.
bi kere 532 200 serisi türkiyede dolaşıma giren ilk numaradır, bu yönüyle bakınca bir statü sembolü olmuş oluyor.
daha sonra gelen numaralar ise ya kişinin doğum tarihini, veya kulübünün kuruluş tarihini, yahut kolay akılda kalır özelliği gibi sebepler tercih meselesi oluyor. ha bir de memleketinin plaka numarası çok önemli bir statü sembolü kabul ediliyor. eğer istanbulluysanız 34 34, yahut ankaralıysanız 06 06 gibi...
bi defasında yine bu ilanlarda rast gelmiştim, operatör giriş numarasından sonrakilerin tamamı 9 olan bir numaraya adam 15.000 tl. fiyat koymuştu. bir hafta sora yine baktım, satılmıştı!
ha bir de plaka meselesi var tabii... 34 FB 1907 plakası şu an eski fenerbahçeli yönetici hakan bilal kutlualp'tedir. bu plakaya bir vatandaş 1.5 trilyon para teklif etmiş, satmadı adam.
ister takıntı deyin, ister hastalık... ama insan bu işte, bazen oluyor ki adam aç gezmeye razı oluyor da statü denilen sembolik gösterişlerden vazgeçemiyor.
Bir telefon numarasına o kadar para vermemde.
34 FB 1907 için değer be Abi.![]()
Hayırlı Olsun Sayın Abim Yakışır Size.hiç şüphesiz!
aslında bu plakanın kulüpte olması gerek ya, bastırmış parayı almış.
prestij meselesi ağam!
şimdi yakınlarda ben de bir araba almayı düşünüyorum sevgili @mustang, rakamlarına önem vermem de, ortadaki harflerinin mutlaka FB olması için kıyacağım ben de biraz abim. çünkü bu hem kulübümün sembolü hem de iki çocuğumun isimlerinin baş harfleridir.
yalnız bizim sokakta bi kaç tane fanatik cimbomlu var, onlardan korkuyorum, arabanın canına okurlar diye, bakalım hayırlısı! :laugh:
zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya öyle bişey bu zahir.
bi kere 532 200 serisi türkiyede dolaşıma giren ilk numaradır, bu yönüyle bakınca bir statü sembolü olmuş oluyor.
daha sonra gelen numaralar ise ya kişinin doğum tarihini, veya kulübünün kuruluş tarihini, yahut kolay akılda kalır özelliği gibi sebepler tercih meselesi oluyor. ha bir de memleketinin plaka numarası çok önemli bir statü sembolü kabul ediliyor. eğer istanbulluysanız 34 34, yahut ankaralıysanız 06 06 gibi...
bi defasında yine bu ilanlarda rast gelmiştim, operatör giriş numarasından sonrakilerin tamamı 9 olan bir numaraya adam 15.000 tl. fiyat koymuştu. bir hafta sora yine baktım, satılmıştı!
ha bir de plaka meselesi var tabii... 34 FB 1907 plakası şu an eski fenerbahçeli yönetici hakan bilal kutlualp'tedir. bu plakaya bir vatandaş 1.5 trilyon para teklif etmiş, satmadı adam.
ister takıntı deyin, ister hastalık... ama insan bu işte, bazen oluyor ki adam aç gezmeye razı oluyor da statü denilen sembolik gösterişlerden vazgeçemiyor.
bi not düşeyim dedim.o plakaya 1.5 trilyon teklif eden şahıs vatandaş değildir.vergi kaçakcısıdır.başka bi açıklaması yok.
532 200 serisi telefon varmı bilmiyorum ama 532 2xx Turkcell bayilerinden bulabilirsin rahatlıkla.
Dilerseniz yardımcı olabilirim. Elimizde 6 ad 532 2.. .. .. seri numara bulunmaktadır.
isdersen Vodafone Kullaniyorum elimde 4 tane var shopta calisiyordum aldim soyle O545 5OO 5OO sonu istegin varsamerhaba arkadaşlar elinde açılmamış turkcellin ilk serisinden 0532200 serisi numara olan varsa pm atabilir veya msn: tprk_80@hotmail.com
532 200 ....