Turkcell 0532200 serisinden hat bulabilirmiyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qarizma1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qarizma1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar elinde açılmamış turkcellin ilk serisinden 0532200 serisi numara olan varsa pm atabilir veya msn: tprk_80@hotmail.com

Reaksiyon puanı
10,327
merhaba arkadaşlar elinde açılmamış turkcellin ilk serisinden 0532200 serisi numara olan varsa pm atabilir veya msn: tprk_80@hotmail.com

bende de böyle bir takıntı oluşmuştu bi kaç yıl önce TİM'lerde çok aradım, bulamadım bi türlü... sora şu adresi önerdiler, ve arayıp oradan buldum sonunda.
burdan aradığın şey çıkmaz sanırım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sahibinden sitesinde var istemediğin kadar. Fiyatı normal hatta nazaran biraz daha pahalı ama

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
532 200 serisi telefon varmı bilmiyorum ama 532 2xx Turkcell bayilerinden bulabilirsin rahatlıkla.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
532 706 isteyen varsa satayım :P

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende de böyle bir takıntı oluşmuştu bi kaç yıl önce TİM'lerde çok aradım, bulamadım bi türlü... sora şu adresi önerdiler, ve arayıp oradan buldum sonunda.
Süpersin var ya istediğim numarayı buldum. doğum tarihimin gün ile ayı seri halde buldum son 4 lüyü. 532 liyim ama sevmiyorum numaramı. Biraz pahalıya patlıcak ama olsun. İyi oldu bu :D

Adamları arayıp sorayım hattı değiştirmeden numarayı değiştirebiliyor muyuz diye. Tekrar tşkler.

Reaksiyon puanı
189
İlginç bir takıntı :) Bir numara için bu kadar para verilmesi saçma geliyor. Alırken her zaman bakar seçeneklerim arasından kolay tuşlanabilecek ya da akılda kolay kalacak bir numarayı alır geçerim ama bu kadar takıntı da garip geldi doğrusu...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ya arkadaş ne kadar pahalı numaralar burda ne özelliği var anlamadım bu numaraların bu numaralara bu fiyatlar ödenir mi sizce

seomedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dilerseniz yardımcı olabilirim. Elimizde 6 ad 532 2.. .. .. seri numara bulunmaktadır.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok saçma geliyo bana bu takıntı.bi türlü anlayamıyorum..

Reaksiyon puanı
10,327
çok saçma geliyo bana bu takıntı.bi türlü anlayamıyorum..

zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya öyle bişey bu zahir.
bi kere 532 200 serisi türkiyede dolaşıma giren ilk numaradır, bu yönüyle bakınca bir statü sembolü olmuş oluyor.
daha sonra gelen numaralar ise ya kişinin doğum tarihini, veya kulübünün kuruluş tarihini, yahut kolay akılda kalır özelliği gibi sebepler tercih meselesi oluyor. ha bir de memleketinin plaka numarası çok önemli bir statü sembolü kabul ediliyor. eğer istanbulluysanız 34 34, yahut ankaralıysanız 06 06 gibi...

bi defasında yine bu ilanlarda rast gelmiştim, operatör giriş numarasından sonrakilerin tamamı 9 olan bir numaraya adam 15.000 tl. fiyat koymuştu. bir hafta sora yine baktım, satılmıştı!

ha bir de plaka meselesi var tabii... 34 FB 1907 plakası şu an eski fenerbahçeli yönetici hakan bilal kutlualp'tedir. bu plakaya bir vatandaş 1.5 trilyon para teklif etmiş, satmadı adam.

ister takıntı deyin, ister hastalık... ama insan bu işte, bazen oluyor ki adam aç gezmeye razı oluyor da statü denilen sembolik gösterişlerden vazgeçemiyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bi kere 532 200 serisi türkiyede dolaşıma giren ilk numaradır, bu yönüyle bakınca bir statü sembolü olmuş oluyor.
daha sonra gelen numaralar ise ya kişinin doğum tarihini, veya kulübünün kuruluş tarihini, yahut kolay akılda kalır özelliği gibi sebepler tercih meselesi oluyor. ha bir de memleketinin plaka numarası çok önemli bir statü sembolü kabul ediliyor. eğer istanbulluysanız 34 34, yahut ankaralıysanız 06 06 gibi...

bi defasında yine bu ilanlarda rast gelmiştim, operatör giriş numarasından sonrakilerin tamamı 9 olan bir numaraya adam 15.000 tl. fiyat koymuştu. bir hafta sora yine baktım, satılmıştı!

ha bir de plaka meselesi var tabii... 34 FB 1907 plakası şu an eski fenerbahçeli yönetici hakan bilal kutlualp'tedir. bu plakaya bir vatandaş 1.5 trilyon para teklif etmiş, satmadı adam.

ister takıntı deyin, ister hastalık... ama insan bu işte, bazen oluyor ki adam aç gezmeye razı oluyor da statü denilen sembolik gösterişlerden vazgeçemiyor.
Bir telefon numarasına o kadar para vermemde.
34 FB 1907 için değer be Abi.:)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Severim böyle numaraları ben. Telefon numaram 0 53* *77 90 90 Özel numaradır. 2000 yılında Türkcell Merkezden aldım.Tek kuruş vermeden üstelik :)

Reaksiyon puanı
10,327
Bir telefon numarasına o kadar para vermemde.
34 FB 1907 için değer be Abi.:)

hiç şüphesiz!
aslında bu plakanın kulüpte olması gerek ya, bastırmış parayı almış.

prestij meselesi ağam! :)

şimdi yakınlarda ben de bir araba almayı düşünüyorum sevgili @mustang, rakamlarına önem vermem de, ortadaki harflerinin mutlaka FB olması için kıyacağım ben de biraz abim. çünkü bu hem kulübümün sembolü hem de iki çocuğumun isimlerinin baş harfleridir. :)

yalnız bizim sokakta bi kaç tane fanatik cimbomlu var, onlardan korkuyorum, arabanın canına okurlar diye, bakalım hayırlısı! :laugh:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
hiç şüphesiz!
aslında bu plakanın kulüpte olması gerek ya, bastırmış parayı almış.

prestij meselesi ağam! :)

şimdi yakınlarda ben de bir araba almayı düşünüyorum sevgili @mustang, rakamlarına önem vermem de, ortadaki harflerinin mutlaka FB olması için kıyacağım ben de biraz abim. çünkü bu hem kulübümün sembolü hem de iki çocuğumun isimlerinin baş harfleridir. :)

yalnız bizim sokakta bi kaç tane fanatik cimbomlu var, onlardan korkuyorum, arabanın canına okurlar diye, bakalım hayırlısı! :laugh:
Hayırlı Olsun Sayın Abim Yakışır Size.
FB Plakasıda bulursanız gerçekten tadından yenmez.:)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şimdiden hatlarımı toplasak bi 10 sene sonra da şimdiki numaraları isteyen çıkar belki. :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

bi not düşeyim dedim.o plakaya 1.5 trilyon teklif eden şahıs vatandaş değildir.vergi kaçakcısıdır.başka bi açıklaması yok.

Reaksiyon puanı
10,327
bi not düşeyim dedim.o plakaya 1.5 trilyon teklif eden şahıs vatandaş değildir.vergi kaçakcısıdır.başka bi açıklaması yok.

belki!
olabilir, bu mümkün... ama,
bu para bize büyük görünüyor, hem de çok büyük...
yalnız, serveti yanında bu para çerez parası olabilecek hasta fanatik adamlar da var bu ülkede...
bakın yukarıda o plakanın sahibi olarak adını verdiğim şahıs bu plakanın sahibi olmasaydı adından hiç bahsetmeyecektik.

ezcümle abim, ister hastalıklı bir fanatizm deyin, ister prestij deyin, ister statü merakı... o parayı verebilmenin mantığını sadece vergi kaçakçılığı ile izah etmek yetersiz kalıyor.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Marka ve gösteriş toplumuyuz buda bunun ufak bir örneği

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 532 200 20 xx numarali hat var. Fiyat olarak; 10.000 istiyorum.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bana öyle geliyorki internette ve heryerde hakkında bir sürü şikayet olan o malum telefen şebekesinin elemanları kendi firmalarının çok tercih ediliyor imajı yaratmak için böyle sağa sola ilanlar verip duruyorlar birkere yasal olarak o hattın ücretini ödemeyip kapatılırsa şebekeye kalıyor birdaha alma şansın yok gibi hem öyle bildik numaram olunca olur olmadık herkes arıyacak ben tel.numaramı herkese vermiyorum hem hiçte öyle büyük firmaların filan öyle özel numaralar peşinde koştuklarını görmedim ben.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
benim numarada ozeldir 07 303 707 77 aramayin ha