Türkçeleştirilmiş WIN 7 Ye Hangi SP Kurulur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D1360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Orjinali ingilizce olan ve dil paketiyle türkçeleştirilmiş olan Bir windows 7 işletim sisteminiz var diyelim . Şu anda yok ama ilerde bir Servis paketi çıktığında Biz İngilizce olan servis paketini mi yoksa Türkçe olan servis paketini mi yükleyeceğiz ?

Not: Servis paketi kurulum dosyası için konusuyorum, Update servisiyle güncelleme yapmaktan bahsetmiyorum

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Türkçe olanı kurarsın bir sorun olmaz bence

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İşletim sisteminin tabana orjinalinde ingilizce ve TR dil paketiyle türkçeleştirilmiş ise servis paketi kurulum dosyasını ingilizce yükleyeceksin.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
İlk önce bilen bilmeyen uydurmasın:D Vista'daki deneyimlerim bu kadar emin konuşmama yol açıyor.;

Türkçe dil paketini yükledikten sonra sistem dilinide Türkçe ayarlarsanız. Türkçe SP yüklemenizde sorun olmaz...

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İlk önce bilen bilmeyen uydurmasın:D Vista'daki deneyimlerim bu kadar emin konuşmama yol açıyor.;

Türkçe dil paketini yükledikten sonra sistem dilinide Türkçe ayarlarsanız. Türkçe SP yüklemenizde sorun olmaz...

"ALMi" win 7 için servis paketi çıktığında Türkçeyi yükleyecem olmazsa geri gelirim bu konuya haberin olsun :P

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Türkçe yüklersen sorun olmaz. Çünkü sistem dosyaların dönüşümü geçirmiş artık uyumlu olur.

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
cevaplar için tşkr

Reaksiyon puanı
189
vista ve windows 7 dil verilerini MUI dosyalarından aldığı için tabanlar Türkçe'de veya İngilizce'de aynı o yüzden SP paketleri hepsine uyuyor bir sıkıntı yok. istediğini istediğine yükleyebilirsin...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
vista ve windows 7 dil verilerini MUI dosyalarından aldığı için tabanlar Türkçe'de veya İngilizce'de aynı o yüzden SP paketleri hepsine uyuyor bir sıkıntı yok. istediğini istediğine yükleyebilirsin...
Deminden öyle demiyordun ama :D

İşletim sisteminin tabana orjinalinde ingilizce ve TR dil paketiyle türkçeleştirilmiş ise servis paketi kurulum dosyasını ingilizce yükleyeceksin.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
XP den hatırladığımız dil paketi yükledikten sonraki durum Windows 7 için geçerli değil.
XP de olduğu gibi arayüz Türkçe, çekirdek İngilizce kalır olayı tarihte kaldı..
Zaten o tarih geldiğinde Windows kendisi gerekeni yapacaktır.
Doğrusu bu :)