Türkçe Avira 'dan ilk Görüntüler! Hayırlı Olsun!

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Kurdum bende Türkçe Avira daha güzel oldu :)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Peki teşekkürler ama birşey soracam avira free antivirüs ne zaman güncellenip türkçe olacak odamı 30 kasımda?

Cnyylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten yıllardır beklenilen bişeydi, Avira' nın Türkçe yazılım çıkarması, çok bile geç kalındı ...

Teşekkür Ederiz bu güzel bilgilendirme için ...

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
An itibariyle Avira açıkken 700 kb/sn ile çekiyorum Need For Speed The Run 'u fakat kıllandım. Avirayı kapatınca 1.3 MB /Sn 'yeye çıktı download hızım. Bu büyük bir sorun bence. Bitdefenderde de böyle Pandada böyle.. Avirada da bu sorun var..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
An itibariyle Avira açıkken 700 kb/sn ile çekiyorum Need For Speed The Run 'u fakat kıllandım. Avirayı kapatınca 1.3 MB /Sn 'yeye çıktı download hızım. Bu büyük bir sorun bence. Bitdefenderde de böyle Pandada böyle.. Avirada da bu sorun var..
Avira dosyayı arkaplanda taradığı için öyle. İndirme %50'ye gelmeden tamamlandığını göreceksin. Aslında tam hızda indirme gerçekleşiyor yani. Benim de Avira'yı bırakma sebebim buydu. Sebebini bildiğim halde indirme hızını tam olarak bilememek hoşuma gitmiyor. Norton kullanıyorum şu an, bir sorun yok.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sayın sabotaj bahsettiğiniz sıkıntı dısında guzel bır yazılım olmus bu son sürüm yazılım bu download sorunu g-data var avast norton kaspersky download sorunu yok.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Türkçe sürüm güncellemeyemi düşecekmi yoksa ayrıyetten mi indircez

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Türkçe sürüm güncellemeye düşmez arkadaşlar. Avira tek bir pakette dil seçenekleri gibi bir ayar sunmuyor. Her dile ayrı program yapmışlar. Güncellemeyle inmez. Ayrıca Türkçe versiyonunu indirip kullanacaksınız..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Fark etmez hani. :)

truest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya hocam avira internet security benm makine saglam olmasına ragmen fena kastı anlatamam .)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Avira kasmaz benim bildiğim kadarıyla gerçi sistemden sisteme değişir. Ben kullanıyorum 2015 bitişli yasal lisansım var kampanyadan aldığım fakat netimin hızını 13 megabitten 8 megabite çekiyor diye kullanmıyorum şimdilik comodo dayım. Bu hatalarını düzeltince geçeceğim..

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Avira kasmaz benim bildiğim kadarıyla gerçi sistemden sisteme değişir. Ben kullanıyorum 2015 bitişli yasal lisansım var kampanyadan aldığım fakat netimin hızını 13 megabitten 8 megabite çekiyor diye kullanmıyorum şimdilik comodo dayım. Bu hatalarını düzeltince geçeceğim..

avira kasmaz diyorsunuz ama ilk yüklemede avira free bile kasıyor..:) 8 gb ramli 2 gb ekran kartlı i7 işlemcili sağlam makinaya avira free kurdum ilk kurduğumda kastı..bir süre sonra hızlandı..ayarlarını yapınca(f ull korumaya alma) hızlandı..güncelleme ve tam tarama yaptırınca restarttan sonra makine acayip hızlandı..avira internet security düşünemiyorum kullanmadığım için..

kaymakam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galiba avira flashla sorun çıkarıyor. youtube'ta video izlerken video donup duruyordu. antiviri kapatınca geçti.