Türk-yunan savaşi nasil gelişir ve biterdi?

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar bu makale benim baya ilgimi çekti. Ayrıca bundan başka çok daha ilginç makaleler yayınlanmış. Sizinde bakmanızı tavsiye ederim.

www.tahmini.tr.gg

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
nasıl geliştiğini bilmiyorum ama nasıl biteceğini biliyorum.

tükürürüz boğulurlar :)

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
valla kardeşim bencede öyle..sitedeki makaleleri ilginç bulduğum için buraya linkini koydum..

yaresu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaa yunanları bız zamnında kac kere ezmısızz daha ne dıetartısıyoz bu konuyu:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bana çok spam geldi o sitenin tanıtımını yapan, Metal Fırtına'nın filmi olacaktı güya o noldu?

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aslında metal fırtınayı biraz değiştirerek sinemaya uyarlasalar bence çok iyi olur..

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bir tane adam akıllı film yok tarihimizi başarılarımızı anlatan. ABD oyunlarını çıkartıyor kendi savaşlarının . Neyse .....

devleti-aliyye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitedeki makaleler gerçekten güzel..Özellikle siyasi liderler kısmı çok hoşuma gitti..Paylaşımın için teşekkürler..

yansimalar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir sineğin fili tehdit etmesi gibi birşey olur yunanistanın bize kafa tutması. Onların her tarafından devlet olsa kaç yazar. Ama başlık ilginç yinede bir bakayım şu siteye.

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bir sineğin fili tehdit etmesi gibi birşey olur yunanistanın bize kafa tutması. Onların her tarafından devlet olsa kaç yazar. Ama başlık ilginç yinede bir bakayım şu siteye.

Haklısın. Yunanistanın bizi tehdit etmesi senin benzetmen misali ancak sinek ne kadar ufakta olsa mide bulandırıyor işte. Bazen insanı kendini yok etmesi için baya bir tahrik ediyor..Yunanistanın da bir gün sonu böyle olacak ..

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İyi güzel demişsiniz de adamlar Avrupa birliğine üye ülkeler arasında.herhangi bir savaş durumunda yardım alıcaklardır.Bir de burdan bakmak gerekiyor.