Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Doğru bir şey de değil.o tarihi nereye kaydolsam öyle yazıyorum. özel birşey değil. gün ve ay doğru ama
Doğru bir şey de değil.o tarihi nereye kaydolsam öyle yazıyorum. özel birşey değil. gün ve ay doğru ama
Vsauce'a baktım bi videosunu izledim güzeldi. Ama Barış Özcan'la pek bağlantı kuramadım.Baris Ozcan Vsauce kopyasi, hatta bir insan kopyalayacagim diye mimikleri de kopylarmi ? evet Baris Vsauce un mimiklerini dahi kopyaliyor sadece fikirlerini degil.
Onla ilgili videolar seyredecekseniz Turgut Uç ve GeekYapar i tavsiye ederim. Cok iyi yorumluyorlar ve adamlar kitabi okumus, arastiran kisiler. Vikipediden konusmuyorlar.Vsauce'a baktım bi videosunu izledim güzeldi. Ama Barış Özcan'la pek bağlantı kuramadım.
--
Ezginin Kanalı gibi bi tane daha kız vardı GoT ile ilgili videoları vardı o da iyiydi.
*Yaş sınırlaması olmalı .Sizce ülkemizde yükselişte olan youtube dünyası küçük kardeşlerimizi olumsuz etkiliyor mu ?
Bence hepsi değil ama bazı salak videoların etkilediğini düşünüyorum.(Bkz:Oha Diyorum kanalında Cemin küçük çaplı bomba yapımını göstermesi)
Ayrıca Bazı Minecraft kanallarının uygunsuz dil kullandığı için de etkilediklerini düşünüyorum
(Bkz: Minecraft Evi, Ahmet Aga, TTO...)
(Ayrıca Ahmet Aga adlı youtuber'in video başlıklarından birkaçı:
-Kızı Yatağa Attım!
-Çıplak Kız Gördük!
-Kız Önüme Domaldı! gibi)
vede 7 yaşında okumayı söküp youtube kanalı açan kardeşlerimiz de var. Sizce youtube yaş doğrulaması işini geliştirmeli mi ? yoksa 7 den 70 e herkezin youtubede kanal açıp kullanmasını doğru mu buluyorsunuz ?
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?.
Sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum . Bende yanlış açtım ve yaş sınırlaması vardır diye böyle açtım . Sizi ilgilendirmiyor . Konuya dönerseniz mutlu olurumDoğru bir şey de değil.
Hepsi paranın anasını ağlatıyor ama para kazanmıyoruz diyorlar. Nasıl para kazanmıyorsunuz? Bakıyosun adamlar YouTube sitesinden kazandıkları paralarla Ev almışlar, Araba almışlar, Motor almışlar. Asgari ücretle çalışan bir insan 10 - 15 yılda zar zor ev alıyor bunlar evi geç arabayı bile diziyorlar.
2. Olarak birde PewDiePie özentisi bir kanal var herkes biliyor zaten. Sırf video arasına reklam eklemek için videoları 10 - 11 dakika yapıyor. Çoğu orjinal içerik üretmiyor. PewDiePie ne çekiyorsa 1 hafta sonra aynısını çekiyorlar. Acunn'un yabancı programları Türkiye'ye getirip başarıya ulaşması gibi bunlarda o şekilde devam ediyor.
para kazanmıyorum diyen 1-2 tane minecraft kanalı gördüm başka da kanal görmedim. pewdiepie felan açıklama videoları çekti hakkında.
bkz:
Emeğini hakkıyla kazanan youtuberlara ne güzel. sonuçta işi elden bırakmamak lazım. 0 abone ile 1000000 abonesi olan kanalların abone artış hızında dağlar kadar fark var.
umudu kesmemek lazım. bot olanlara sözüm ayrı tabi açtığı gün 20000 abonesi olan kanallar felan