Türk Torrent Siteleri [Öneri]

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Merhaba,

Torrent'e yeni başladım malum artık premium hesap/leech kolay bulunmuyor. Yabancı olarak kat.ph kullanıyorum gayette memmunum. Türk torrent siteleri olarak aradığım özellik güncel yabancı filmlerde tr dublajı olması, özellikle takip ettiğim tr dizilerin bulunmasıdır. Buna uygun önerebileceğiniz siteleri bekliyorum,teşekürler şimdiden. :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
TR Torrent kullanan hiç mi yok önerebileceği bi site?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bitturk, Arena_tr, Leechturk, Turktorrent vs.

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
torrent-ultra com son zamanlarda kullandığım, güzel bir site.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=105299]MaRZoCHi[/MENTION] elinde davetiyesi varsa yollar mısın?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şöyle bakındım bi kaçına üye oldum cidden ölü siteler. Yalan Dünya'nın 53,54,55, bölümlerini arıyor 1 seed yapan buldum onuda denemeye gerek yok

SdbK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncel yabancı filmler için leechturk ü tavsiye ederim

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=122937]What The Hell[/MENTION], malesef davetiyem yok.

nightmare1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
zaten toplasan 10 tane türk torrent sitesi yok :) onlarada gir bak neyin önerisini istiyon :D

uygunlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Türkiye deki birçok Torrent Sitesinin aksine hedeflerimizi açılmadan önce yönetim kadromuzla birlikte belirledik. Hiçbir işimizi şansa bırakmadan yoğun çalışma tempomuzla “ Daha iyisi nasıl yapılır ? “ ilkesini benimseyerek misyonumuzun ilkelerini düzenledik.

Üye Alımımız açık… Üye olan her kişiye 5 adet davetiye ve 10GB Upload Kredisi ekleniyor. HDTurk Rip Grubumuz sizler için değerli zamanlarından çalarak Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadır. Sitemizde Görev almak isteyenler için gerek DJ, gerek Ripper, gerekse uploader olmak üzere Kapımız sonsuza kadar açıktır. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, sizleri en hızlı biçimde anlayıp, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilecek kapasiteye sahip niteliktedirler.

Eğer sizde biran önce aramızda yerinizi almak istiyorsanız http://www.hdturk.org bekleriz…

” Güncel Paylaşımın Tek Adresi ” diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

http://hdturk.org/signup.php?

Sevgi Ve Saygilar HDTurk.org Yönetimi

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Merhabalar;

Türkiye deki birçok Torrent Sitesinin aksine hedeflerimizi açılmadan önce yönetim kadromuzla birlikte belirledik. Hiçbir işimizi şansa bırakmadan yoğun çalışma tempomuzla “ Daha iyisi nasıl yapılır ? “ ilkesini benimseyerek misyonumuzun ilkelerini düzenledik.

Üye Alımımız açık… Üye olan her kişiye 5 adet davetiye ve 10GB Upload Kredisi ekleniyor. HDTurk Rip Grubumuz sizler için değerli zamanlarından çalarak Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadır. Sitemizde Görev almak isteyenler için gerek DJ, gerek Ripper, gerekse uploader olmak üzere Kapımız sonsuza kadar açıktır. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, sizleri en hızlı biçimde anlayıp, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilecek kapasiteye sahip niteliktedirler.

Eğer sizde biran önce aramızda yerinizi almak istiyorsanız http://www.hdturk.org bekleriz…

” Güncel Paylaşımın Tek Adresi ” diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

Eleştiri, öneride bulunabilir miyiz ?

ibesya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar;

üstadım mümkünse bir referans ve davetiye kodu alabilir miyim o zaman omercinkara@gmail.comadresime gönderebilirseniz sevinirim

Torrenttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrenttr.us a uye olabilirsin arkadasim davetiyeni ozel mesaj olarak gonderiyorum

bekirenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar turktorrent üye olabilmem için davetiye gönderebilecek bir arkadaşımız varmı çok acil lütfen

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
toplasan 4-5 tane iyi denilebilecek tracker var. Burada konu açıp öneri isteyeceğine google amcaya sor.O sana önereceğini önerir. Keşke onlarca hızlı trackerımız olsa da ben burada sana hepsini anlatsam. Hepsi neredeyse birbirinin aynı hızlara sahip. Türk trackerlarında eski torrentlerde hız falan bekleme. 1 aydan sonra seed ölmeye başlıyor. Ancak güncel oyun yada freelech film-dizi-eğitim seti gibiler süreyi 1 ay daha öteleyebilir. Sen hız istiyorsan yabancı tracker arayacaksın, tr diziler şart diyorsan umduğun hız değil bulduğun hıza razı olacaksın:yes:

Hocam durum bundan ibaret.Umarım sana ve yeni torrente başlayan arkadaşlarımız için faydalı olmuştur.

ertdepom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çok torrent sitesi kapanırken ErT Depom adlı yeni bir torrent sitesi açıldı. ErT-DePoM :: ErT-DePoM'e Hos Geldiniz adresinden ulaşabilirsiniz. Daha çok film üzerine olan bu site de ayrıca dizi,yarışma ve showlar da yer almaktadır. En azında üye olup seed te kalarak bile destek sağlayabilirsek hep beraber güçlü bir site olabiliriz. Sizlerde Bu Aileye Katılmak ve Destek Olmak İçin Fazla Gecikmeyin. Herkese İyi Eglenceler…