Türk Telekoma Dur Demenin Vakti Sizcede Gelmedi mi? Birleşiyoruz!

superquantum

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lütfen bu mesajı olduğu gibi kopyalayıp başka forumlarda, sosyal medyada da paylaşın.

Yıllardır fahiş fiyalarla bizleri sömüren

Yüksek ücretlere rağmen afrika ülkesi kalitesinde hizmet sunan

Müşterisiyle ilgilenmeyen, ciddiye almayan

Ülkenin en çok kazanan firmalarından birisi olmasını bizim gibi saflara borçlu olan

Sürekli kopma, hız düşüklüğü vb. sorunlar yaşatan

2003 yılından beri ucuzlayan iletişim sektörünün aksine 4GB gibi komik kotalarla milleti dolandıran,

Bunca sıkıntı yetmezmiş gibi adil kullanım kotasını zorla dayatan...

Sırf karlılığı düşmesin diye istese 1 senede her eve döşeyeceği fiber kabloları sadece kutulara kadar getirip insanlar fiber alınca telefonlarını kestirmesinler adsl sistemine insanları mecbur kılan
100mbit hız yerine sizi 8mbit hızlarla kandıran,

Faturalarınıza abuk subuk ücretler ekliyerek 29 lirayı 58 lira yapmayı başaran,

Yalın internet kullanmak istediğinizde sizden 20 lira haksız ücret talep eden,

Her ay onlarca lira sabit ücreti telefon hatlarınızdan tahsil eden,

Şehir dışı ile şehir içi aramaları aynı fiyata getirerek görüşmelerinizin %95'ni kapsayan şehir içi görüşmelerinizde dolaylı yoldan size daha pahalıya hizmet sunan...

Ülkenin stratejik öneme sahip olan iletişim sektöründe ülkemizin iletişim bağlarını elinde tutan bir firmadan çektiğiniz eziyetler yetmedi mi?

Bizler artık sömürülmeye hayır demek için toparlanıyor Türk Telekom'un ülkemizi ve bizleri sömürmesine hayır demek istiyoruz.

Katılmasanız bile sizden ricamız bu mesajı olduğu gibi kopyalayıp bir forum, sosyal meday fb, twitter vb bir grupta yayınlamanız ve bizlere bir şekilde destek olmanız.

Bizlere katılacak ciddiyet sahibi, sömürüye hayır diyebilece, mücadeleci Aktivistler Arıyoruz.

Bize ulaşmak için:
https://www.facebook.com/telekommagdurlari

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hayır deyince tepki mi koymuş oluyorsunuz? Kapatın hatlarınızı da göreyim. Toplu halde hat kapatmadan Telekomun vazokonstraktif atılımgaçında olmaz bu tür ses çıkarışlar.

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
halk olarak hep pasifiz topluca hiç birşey yapmıyoruz yanı başımızdaki yunan tohumları benzin zammı ve univertelere zam yapıldıgında nasıl dize getirdi hükümetii örnek almak lazım bi yunan tohumu kadar olamıyoruz birlik yok hale daha ses yok 100 200 kişi ile tepki olmaz mılyonlar dökulecek kı sokaklara halkın sesını duyurması için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adamın kapatmadığını nereden biliyorsun, çok yiğitsen sen kapatmış olmalısın? sonuna kadar destekliyorum ve iki internet aboneliğim var farklı hatlar üzerinden ikisindede telefon kapalı 30tl fazladan para veriyorum.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
adamın kapatmadığını nereden biliyorsun, çok yiğitsen sen kapatmış olmalısın? sonuna kadar destekliyorum ve iki internet aboneliğim var farklı hatlar üzerinden ikisindede telefon kapalı 30tl fazladan para veriyorum.

Ben kapatalı 3 ay oldu. Bayağı yiğitmişim demek ki.

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Halk olarak kesinlikle çok pasifiz buna katılıyorum ama ülkede devrilmesi gereken o kadar çok kişi ve kuruluş var ki.Ayrıca eğer böyle bir başkaldırış yapılacaksa düzgün bir plan çerçevesinde olması gerekiyor.Haydii ben TTNeti devireceğim demekle olmuyor.İlk önce sen,ben devrilmeyelimde.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
telekom: rezalet.
telekom müşteri hizmetleri : rezalet version 2

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hatlarınızı kapatmanız internete kapalı olmanız demek. Bunu yapmak yerine başka firmalara kaydırabilirsiniz. Birçok internet firması daha var.

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hatlarınızı kapatmanız internete kapalı olmanız demek. Bunu yapmak yerine başka firmalara kaydırabilirsiniz. Birçok internet firması daha var.

hepsi birbirinden farklı sanki. hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor. bir kaç tane kendi altyapısını kullanan şirket var onlarda çok ama çok az yerde hizmet veriyorlar.

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
karşında 170 yıllık tarihi olan bir kurum var yolun açık olsun,ben yazdıklarını okudum.