Mr.Fastfinger dedi ki:İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor.İşte bunun için önce bir geçmişe bakmamız lazım.30 dk'da netten 3 mb dosyayı çektiğimizi hatırlasalar.Ne kadar çok şeyin değiştiğini görürler.
Evet arkadaşlar kötü yanları var kabul ediyorum fakat hep daha iyisini istemeseydik bu kadar gelişebilir miydi teknoloji?Jojoba dedi ki:pepsi iç daha fazlasını iste
herşeyde böyle değil mi? sadece internet mi? insan olarak hep daha iyisini daha fazlasını arzulamıyor muyuz? neden birşeyden tatmin olamıyoruz acaba...
necibex dedi ki:Mr.Fastfinger dedi ki:İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor.İşte bunun için önce bir geçmişe bakmamız lazım.30 dk'da netten 3 mb dosyayı çektiğimizi hatırlasalar.Ne kadar çok şeyin değiştiğini görürler.Evet arkadaşlar kötü yanları var kabul ediyorum fakat hep daha iyisini istemezseydik bu kadar gelişebilir miydi teknoloji?Jojoba dedi ki:pepsi iç daha fazlasını iste
herşeyde böyle değil mi? sadece internet mi? insan olarak hep daha iyisini daha fazlasını arzulamıyor muyuz? neden birşeyden tatmin olamıyoruz acaba...
Elektrik icat olurmuydu, evimizdeki muslukları açınca su akarmıydı acaba...
Sdn olur muydu?![]()
Nefretten daha öte şeyler duyuyorum tt a ama burda belirtmek istediğim o olmasa idi şu anda 3mb ı 30 dk da indiriyor olcaktık belkiemubaltaci dedi ki:benide yaz nefret edenlere