Türk Telekom

iskorpitX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İtiraf ediyorum Türk Telekom 'dan nefret etmiyorum.Çünkü o olmasaydı şu an bence internet hızımız hala Uguanda 'dan geri olurdu.Ama tabi bu da az ne yapalım kaderimiz bu... %( %(

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor.İşte bunun için önce bir geçmişe bakmamız lazım.30 dk'da netten 3 mb dosyayı çektiğimizi hatırlasalar.Ne kadar çok şeyin değiştiğini görürler.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
pepsi iç daha fazlasını iste
herşeyde böyle değil mi? sadece internet mi? insan olarak hep daha iyisini daha fazlasını arzulamıyor muyuz? neden birşeyden tatmin olamıyoruz acaba...

heygidin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mr.Fastfinger dedi ki:
İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor.İşte bunun için önce bir geçmişe bakmamız lazım.30 dk'da netten 3 mb dosyayı çektiğimizi hatırlasalar.Ne kadar çok şeyin değiştiğini görürler.
Jojoba dedi ki:
herşeyde böyle değil mi? sadece internet mi? insan olarak hep daha iyisini daha fazlasını arzulamıyor muyuz? neden birşeyden tatmin olamıyoruz acaba...
Evet arkadaşlar kötü yanları var kabul ediyorum fakat hep daha iyisini istemeseydik bu kadar gelişebilir miydi teknoloji?
Elektrik icat olurmuydu, evimizdeki muslukları açınca su akarmıydı acaba...
Sdn olur muydu? ;)

iskorpitX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
necibex dedi ki:
Mr.Fastfinger dedi ki:
Jojoba dedi ki:
Evet arkadaşlar kötü yanları var kabul ediyorum fakat hep daha iyisini istemezseydik bu kadar gelişebilir miydi teknoloji?
Elektrik icat olurmuydu, evimizdeki muslukları açınca su akarmıydı acaba...
Sdn olur muydu? ;)

sende bi yönden haklısın tabii

iskorpitX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emubaltaci dedi ki:
benide yaz nefret edenlere
Nefretten daha öte şeyler duyuyorum tt a ama burda belirtmek istediğim o olmasa idi şu anda 3mb ı 30 dk da indiriyor olcaktık belki

TheRed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TT Olmasaydı başka firma olurdu önemli olan teknolojiyi ne kadar takip edip bizlere ne kadar yansıtmış olduğudur!

samga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir şeylere ulaşmak istiyoruz ama sınırlı bi hızda olduğumuzdan bu bizim zamanımızı bitirityor
.bence bağlantı hızları biraz daha hızlı olması gerekirdi.

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uganda hızında diyorsunda dünyanın en pahalı internetini kullanıyorsun sanırım Ugandayıda geçmişiz...