Türk Telekom K8 mi Turkcell T70 mi?

scream33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz? Türk telekom k8 mi turkcell t70 mi?

Son düzenleme:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yürk'ü falan bırakta Lenovo A7000'e falan bak.Yada GM Android One daha iyidir.Hatta lenovo p70 alabilirsen al sakın kaçırma bulursan

scream33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
general mobileye güvenilir mi bilmiyorum hiç kullanmadım kullandınızmı

scream33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şu okulların dağıttığı tabletler bayağı dandik onlarda gm o yüzden tereddüt etmiştim ama kullanıpta memnun olanlar varsa bi bakayım ozaman

Safa ŞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
şu devletin dağıttığı tabletler bayağı dandik onlarda gm o yüzden tereddüt etmiştim ama kullanıpta memnun olanlar varsa bi bakayım ozaman

devlet dağıttığı tabletler rootlamıştık biz yeni jenerasyonundan bahsediyorum eskisini bilmiyorum bi kere bile kasmadı normal android oynamadık sadece engelleri kaldırdık sadece ekran kısmında sorun oldu ama sararma fln ama telefonda bi sıkıntı duymadım ben kronik

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Turkcell'e güveniyorsun ama :D T70 alırsan bence pişman olursun.Sorunlu GM Android One 4G Turkcell'in T70'inden iyidir :) Kaldı ki fiyatına göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Turkcell'e güveniyorsun ama :D T70 alırsan bence pişman olursun.Sorunlu GM Android One 4G Turkcell'in T70'inden iyidir :) Kaldı ki fiyatına göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Benim arkadaşım da bana alacağım dedi ben de kendisine alma dedim abim ilk çıkan modellerinden birini aldı ilk sayfa Fuzuli TURKCELL kampanya vs vs ile dolu.:confused:

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Lenovo K5 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Lenovo k5 t70 ve Türk telekom k8 den daha iyi bir tercih olacaktır bana göre, yorumlarında oyun oynarken ısınmasından yakınan müşteriler vardı onun dışında sorun yaratacığınıda pek sanmıyorum birde kamerası benim hoşuma gitmemişti ama fiyatına göre kabul edilebilir bir mağazaya gidip incelemenizde fayda var, onun dışında babam zenfone 2 laser 5 inç kullanıyor memnun onuda değerlendirebilirsiniz.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Lenovo K5 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Lenovo k5 t70 ve Türk telekom k8 den daha iyi bir tercih olacaktır bana göre, yorumlarında oyun oynarken ısınmasından yakınan müşteriler vardı onun dışında sorun yaratacığınıda pek sanmıyorum birde kamerası benim hoşuma gitmemişti ama fiyatına göre kabul edilebilir bir mağazaya gidip incelemenizde fayda var, onun dışında babam zenfone 2 laser 5 inç kullanıyor memnun onuda değerlendirebilirsiniz.
Merak etme hangi telefon ısınmıyor?;)