hayır kardeşim kullanamıyosun çünkü türk telekom bu servisi sadece samsung galaxy s7, samsung galaxy note 5 ve lg v10 cihazlarına sunacakArkadaşlar turk telekomda 1 gigabayt hizinda internet için bir kampanya var bu nasıl bir şey desteklediği modellerde s7 felan yaziyor iphone 6 plus kullanıyorum bu teknolojiden yararlanamazmıyım ?
Diğer cihazlara neden sunulmuyor ?Ha
hayır kardeşim kullanamıyosun çünkü türk telekom bu servisi sadece samsung galaxy s7, samsung galaxy note 5 ve lg v10 cihazlarına sunacak
Anladım araştırdım daha hızlı internet icin cihaz ayarları yapmışlar sanırım. Yakında cihaz sayısi artacak diyor bakalım ne olacak.Onu banada verdi fakat giga teknolojisi degil bu sadece internetEkli dosyayı görüntüle 1339
İnşallah bizde alırızAnladım araştırdım daha hızlı internet icin cihaz ayarları yapmışlar sanırım. Yakında cihaz sayısi artacak diyor bakalım ne olacak.
iPhone 6 cihazından fazla birşey beklememek lazım teorik olarak 150 mbps ye kadar destekliyor diye biliyorum. Zaten normal bir kullanıcıya yeterde artar bir hız ama dahası olsa hayır demem tabikiİnşallah bizde alırız
Sadece faturalı da var diye biliyorumBen türk telekom faturasız kullanıyorum 10 gb interneti bedava alabilirmiyim ???
Mesajı yazıp gönder şansını dene, gönderim ücretsiz zaten.Ben türk telekom faturasız kullanıyorum 10 gb interneti bedava alabilirmiyim ???
Onu bilmiyorum herhalde sadece o cihazlar destekliyordur sebebini bilmiyorumDiğer cihazlara neden sunulmuyor ?
Benim önceki note 3 cihazımda oluyordu garantiye verdim anakartını değiştirmişlerArkadaşlar bir sorunum var onu sormak istiyom LG G3 sim kartını görmüyor başka cihazda görüyor anca telefonumu çok kez yeniden başlatırsam bazen görüyor ve o sinyal durumunu gösteren çubukların üstünde yuvarlak birşey sürekli dönüyor ve sinyal yok hattı görmüyor
Ha
hayır kardeşim kullanamıyosun çünkü türk telekom bu servisi sadece samsung galaxy s7, samsung galaxy note 5 ve lg v10 cihazlarına sunacak
Yandık desene benim cihazı garanti kapsamına almayacaklar senin hatan dicekler 400 500 tl anakart için alcaklarBenim önceki note 3 cihazımda oluyordu garantiye verdim anakartını değiştirmişler
Arkadaşlar 10 GB internet hediyesini Faturalı Türk Telekom aboneleri alabilir ama bu hızı sadece operatörün desteklediği modeller alacak.Yani hediye internet benim modelede geldi diyenler bunu karıştırmasın hediye ayrı hız için ayrı kod var farkındaysanız hız için 1 Nisan da GIGA4,5G yazıp 5555 e gönderilmesi gerekecek.
Bu modeller haricinde hediye banada geldi diyen diğer modeller 1 nisan da bu koduda göndersin ve denesin sonuç ne olacak burayada yazarlarsa bizde bilgi edinmiş oluruz.[/QUOTE]
Yararlı olmuş teşekkür ederim.