Türk telekom allahından bulasın!!!

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yunanistanda yaşayan türk arkadaşımla geçen konuştuk msnde, fiyatları sordum yazınca inanamadım.

Evet her 3 ayda 1 kere hediye fatura gelmıyormuş.
Yani 12 ay boyunca sadece 8 ay fatura ödüyorlar:(

Vede 48 mbıt internet için ayda 27 ytl veriyorlar :scared:

Allahından bulasın KAZIK TELEKOM:hammer::hammer:

4G gelsinde gör :wink:

Black_ICE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biz 20 liraya 1mbps e bile razıyız ki 48mbit bırak olmasın

mortalrocky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ABD veya Japonyada yaşayan arkadaşınla konuşsan ne olur acaba Telekomu basarsın :D
bende ing. yaşayan ablamla konuşuyordum orada en düşük hız 8 mbps bizde en yüksek (ADSL de ) hız gerisini sen düşün...

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Türk telekom tekeli kalkmadıkça biz burda konu açıp ağzımızı bozmaya devam ederiz..

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nedir bu ya yunanistan ve bulgaristan bile avrupa birliğinine alınıyor haklılar tabi napsınlar bizim gibi teknolojide çok geri kalmış ülkeyi,pehhhh.. pehh..

1 filmi (700 mb) indirmesi 2 dakikayı bile bulmuyormuş.

Türkiyeye geldiğinde ona 2 tb dısk verecem içini 1 günde indirir doldurur artık göndersin kargoyla burada karınca hızıyla indirmektense :D

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu neya ortalığı yıkacam şimdi yaw tühhh telekoma

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
70 tl öduyorum hız dan memnun deyilim telekom u fazla suçlamıyorum ben ce suçun 100/60 bizden kaynaklanıyorilk suçlı biziz adsl bırakın benzin den elektiri ve bunun gibi sayarak biteremicem çok sey var avrupa da en ufak bi zam olsun vatan daslar neler yapıyo mitink g.b biz ne yaptık??????????? 5.30 tl mahaş la calıstık 70 adsl 45 elektirik 25 su su onumuz deki gelecek zaam lara da bakın 10 günü bulmucak...

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
biz 1 mbite 46, onlar 48 mbite 27 veriyo, vay bee.. bunları önce soyucan, sonra ıslatıp odunla dövcen, ne doymaz adamlarmış be... doyuramadık adamları paraya, doyuramadık

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
biz daha kalitelisinide yaparız aslında ama yapmak istemiyorlar bnce...şimdilik sömürüyolar yoluyorlar milleti paraya para demiyolar daha kalitelisini getiriyolar sonra tekrar yolmaya başlıyolar...isteseler bizim nette daha kaliteli ve ucuza olur ama yapmak istemiyorlar.

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yunanistan'dan kablo çekelim diyorum ben, varmı ortak olan?:D:D:D

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
TTNet bizi dolandırmıyor biz kendimizi dolandırıyoruz. Doğuda yaşıyorum ve şunlar varken bir de internetin hızını arttırmaları imkansız: Kaçak elektrik, bol kaçak internet cafe, kaçak su, yapılmayan alt ve üst yapıtlar, çalınan elektrik ve telefon kabloları (yanlış duymadınız, ben bu yüzden evden telefon bağlantısını kestim, pc yi aldım iş yerine).

Üstüne bir de hız artarsa, ki bu ancak fiber optik kabloyla olur, çalınmadık kablo kalmaz ülkede!

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben 2 gündür interneti de kullanamıyordum :D goğru düzgün.
ancak 2050'li yıllarda gelir (o fiyata :D)

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
capture5110625433.jpg

Bi insan bu kadar içten mi beddua eder ya :lol:

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
elimden gelen türk telekomu kullanmamak öyle yaptım biri ye geçtim

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar TTnet anlayın Biraz.. Diğer Ülkelerden Farkımız Olsun Diye Yapıyor Böyle .. :D :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim gözlerim bozuk mu görüyor yoksa 48 mbbit 27 tl hemde yılda 8 ay ödeniyor mu yazıyor ben mi yanlış görüyorum yoksa Allah türk telekomun belasını versin lan birde TÜrk telekomu yunan iş adamı satın almıştı kendi ülkesinde ne güzel internet var Allah bilir interneti kendi ülkesinden kullanıyor bizede ezik pahalı interneti satıyor yemin ederim bakın şu Türk telekom başkanını falan vs vs fiyatları hızı ayarlayan kişiyi bulursam bir güzel fırça atıcam gerekirse yumruk atıcam kaçarken de durmadan sövücem bakın yemin ediyorum aha buraya yazdım herkes şahidim.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Benim gözlerim bozuk mu görüyor yoksa 48 mbbit 27 tl hemde yılda 8 ay ödeniyor mu yazıyor ben mi yanlış görüyorum yoksa Allah türk telekomun belasını versin lan birde TÜrk telekomu yunan iş adamı satın almıştı kendi ülkesinde ne güzel internet var Allah bilir interneti kendi ülkesinden kullanıyor bizede ezik pahalı interneti satıyor yemin ederim bakın şu Türk telekom başkanını falan vs vs fiyatları hızı ayarlayan kişiyi bulursam bir güzel fırça atıcam gerekirse yumruk atıcam kaçarken de durmadan sövücem bakın yemin ediyorum aha buraya yazdım herkes şahidim.

:D :D boş konuşma sende ya.

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ağzına sağlık

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Başıma gelen olay şu:
1 mbit 4 gb kotalı idim haziran ayının ortalarında 8 mbit e kadar (net limitsiz 49 tl olan) geçtim. Daha doğrusu ben öyle zannediyorum. 15 gb ı geçtim hız düşmedi süphelendim biraz. TTnet e mail attım tarifemi öğrenmek için. Tarifemin Beni 8 mbit sınırsıza kayıt etmişler. Fatura geldi 142 TL. Tarifemi netlimitsiz olarak değiştirmişler son olarak. 2 defa tarife değiştirmişler oldular bunlar da dahil paraya. Ağzım yoruldu küfür etmekten.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bi yerde okumuştum Japonya'da 100 Mb internet bağlantısı 19 Tl'ye tekabül ediyor diye.

adamlar evden hosting yayını yapabilirler. bi de bizim gibi birşeyler indirmelerine, depolamalaına gerek yok. o hızla netten anında izliyorlar zaten.

hatta adam açsa stream Lost filan izlese bitince şöyle bi mesaj gelir;
"abi internet çok hızlı biz de israf olmasın diye Heroes ve Prison Break'ı da stream ettik." :D :D :D

Türk Telekom'a gelince de o kadar reklam yapmışlar profesyonel ekip filan diye ama teknik birşey sorunca biz anlamayız diyorlar elemanları.

Call Center'dan arıyorlar, birşeyler anlatıyorlar. Soru soruyorum, bizim o konuda bilgimiz yok diyorlar. Anlayacağınız adamların işi gücü reklam, alavere dalavere.

Japonya televizyonlarında bi tane internet sağlayıcı reklamı yok. Bizimki de internetin yanında bi de telefon geçiriyor bize.

Salla yaa . . .
gün gelir devran döner .

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Lavuğun biri çıktı açıklamasını yapıyordu ya. Telekom yetkilisi. Sürpriz, müjde gibi laflarla reklamını yapınca dedik ne oluyor. Şeytanın bacağını kıracağız sanırım. Açıklaya açıklaya 8 mibit tarifesini kotalı olarak artırdıklarından bahsetti. Yani benim evden maksimum 2mbit çeken yeni olağanüstü teknolojilerinden. Herhalde bunlar rakip olarak zimbabwe'yi veya somaliyi görüyorlar. o yüzden iyi notada olduklarını düşünüyorlar. Geçen dedim zaten zaten ttnet müşteri hizmetlerine. mecbur olduğum için kullanıyorum dedim, alternatifim olsa 1 dk durmam.
Bende kınıyorum seni TürkTelekom. Bu ülkenin en beceriksiz, geri kalmış kurumu/şirketisin. Kimseyi de kandıramadığın ortada...

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İsviçre'nin cern şehrindeki büyük deneyde bu tür geliştirmeler yapılacak diyorlardı , ama katkı sağlayana ülkelere teknoloji gidecek falan dediler.

O yüzden bizde olmayabilir.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
biri çıkıp bi kampanya başlatsa türktelekom fiyatları düşürsün diye bi site açsa 1 günde 1 milyon üyesi olur :D:D

Bu arada AMİNNNNNN!! :D