Türk Telekom 50mbps internet

Barış Aytar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar türktelekom 50mbps ev internet alıcam bu internet için nasıl bi modem almam gerekir vlds modem i yok sa fiber modem mi almam lazım

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Fiber modem olmalı. Ayrıca 50 Mbps için ne kadar ücret vereceksiniz?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,756
Fiber denilene bakma vdsl modem alman gerekiyor.

Barış Aytar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiber internet almıyor ki vdsl modem yeterli olmaz mı vdsl modemler 100 megabite kadar destekliyor diye biliyorum.
bende öyle biliyom ama emin olamıyom müşteri hizmetleri altyapım 60mbps en fazla destekliyor dedi paketlerde de 50mbps var bu da vlds olduğunu ve böyle modem olamsı gerek dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber denilene bakma vdsl modem alman gerekiyor.
teşekürler

UYES

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Vdsle oluyor bendede fiber yoktu bu hızları alabilmek için vdsl modem aldım

Doom99

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Evdeki hattını kontrol et, fiber bağlantı ise fiber modem, telefon hattı ise vdsl modem alman lazım

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,756
Süperonline'in o yerde kendi hattı yoksa türk telekom altyapısını kullanıyordur. Eğer altyapı türk telekom ise dağıtım kutusuna kadar fiber oradan apartmanlara ve dairelere kadar klasik bakır telli altyapı vardır. Bu yüzden evdeki hat bakır telli ise vdsl modem kullanacaksınız.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
onlar bu yerde hizmet vermiyorlar hepsine sordum olmaz dediler 4.5g varsa onlardan dediler
Nasıl ya türknet Netspeed gibi firmalar tr alt yapısı ile hizmet veriyor zaten. Tr alt yapısı varsa boş portta varsa sana hizmet verirler türknet netspeed gibi sitelerden alt yapını sorgulatırmısın?

Barış Aytar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl ya türknet Netspeed gibi firmalar tr alt yapısı ile hizmet veriyor zaten. Tr alt yapısı varsa boş portta varsa sana hizmet verirler türknet netspeed gibi sitelerden alt yapını sorgulatırmısın?
yaptım oraya Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz bunu diyor