Barış Aytar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
merhabalar türktelekom 50mbps ev internet alıcam bu internet için nasıl bi modem almam gerekir vlds modem i yok sa fiber modem mi almam lazım
Fiber internet almıyor ki vdsl modem yeterli olmaz mı vdsl modemler 100 megabite kadar destekliyor diye biliyorum.Fiber modem olmalı. Ayrıca 50 Mbps için ne kadar ücret vereceksiniz?
120tl bide evin olduğu tek altyapı sağlayıcısı başka altyapı destek yok hiç biri yokFiber modem olmalı. Ayrıca 50 Mbps için ne kadar ücret vereceksiniz?
bende öyle biliyom ama emin olamıyom müşteri hizmetleri altyapım 60mbps en fazla destekliyor dedi paketlerde de 50mbps var bu da vlds olduğunu ve böyle modem olamsı gerek dediFiber internet almıyor ki vdsl modem yeterli olmaz mı vdsl modemler 100 megabite kadar destekliyor diye biliyorum.
teşekürlerFiber denilene bakma vdsl modem alman gerekiyor.
TT altyapısını kullanan bir sürü firma var 100 megabite 85-95-100 arası istiyor firmalar onlara bakın bence.120tl bide evin olduğu tek altyapı sağlayıcısı başka altyapı destek yok hiç biri yok
onlar bu yerde hizmet vermiyorlar hepsine sordum olmaz dediler 4.5g varsa onlardan dedilerTT altyapısını kullanan bir sürü firma var 100 megabite 85-95-100 arası istiyor firmalar onlara bakın bence.
Nasıl ya türknet Netspeed gibi firmalar tr alt yapısı ile hizmet veriyor zaten. Tr alt yapısı varsa boş portta varsa sana hizmet verirler türknet netspeed gibi sitelerden alt yapını sorgulatırmısın?onlar bu yerde hizmet vermiyorlar hepsine sordum olmaz dediler 4.5g varsa onlardan dediler
yaptım oraya Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz bunu diyorNasıl ya türknet Netspeed gibi firmalar tr alt yapısı ile hizmet veriyor zaten. Tr alt yapısı varsa boş portta varsa sana hizmet verirler türknet netspeed gibi sitelerden alt yapını sorgulatırmısın?
Mod olduğumda beri ilk kez bir üyeye karşı konuştuğum tek kişisin, sorun bende değil sende.Modun da üyelere karşı konuşması nasıl olması gerektiğini öğren öyle gel.