Yardım Türk Private Tracker Davetiye Arıyorum

Bu konuyu okuyanlar

Jahabel

Öğrenci
Katılım
3 Nisan 2015
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Private tracker hobisine nispeten yeni başladım. Seedbox'ım var, 2TB depolama alanına sahip. İndirdiğim bütün torrentleri en az 15 gün boyunca seed ediyorum. Aralarından çok upload edilenleri ayırıp onları daha uzun süre seed ediyorum. Torrent ve P2P mantığına hakim, saygılı ve bilinçli bir kullanıcıyım.

Aktif olarak torrentleech kullanmaktayım. Lakin Türkçe içerik bulmakta zorluk yaşıyorum. Özellikle Eski Türk dizilerini ve çocuklar için dublajlı animasyon filmlerini edinmek için turktorrent davetiyesi aramaktayım.

Torrentleech de %12.293 Ratio'ya sahibim (140.06 GB Upload - 11.39 GB Download)

Davetiye İstenen Site: turktorrent.us başta olmak üzere ihtiyacımı karşılayabileceğimi düşündüğünüz ve tavsiye ettiğiniz trackerların davetiyesini yollayabilirseniz çok mutlu olurum.

Mail Adresim: [email protected]

Seedbox internet Hızım:
13963295272.png


torrentleech.org Referans
TorrentleechProfile19112022.png


iptorrents.com Referans
IptorrentsProfile19112022.png
 
Son düzenleme:

Jahabel

Öğrenci
Katılım
3 Nisan 2015
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
size mail gönderdim
Merhabalar, davet takası için mail gönderen sizsiniz sanırım ama maalesef 1 adet davet hakkım vardı onu da başka bir arkadaş için kullandım. Şuan iki platformda da davet hakkım mevcut değil o yüzden takas yapamacağım. Eğer elinizde türk torrent sitelerinden herhangibirinde davet mevcut ise mail adresime gönderebilirseniz çok teşekkür ederim.

Arayışım devam etmektedir.
 

Son mesajlar

Üst