turk.net kullanan varsa bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xCode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
38
turknet aboneliği başlatıcamda, yardım sayfasında "imzalayacağınız belgeleri kuryemiz getirecek" diyor ancak başvurumu yaptıktan sonra çıkan sayfada ise belgeleri çıktısını alıp imzalamam ve kurye gelince vermem gerektiği yazıyor. hangisi doğru? benim çıktı almama gerek var mı yoksa kurye getiriyor mu zaten?

TurkoyuncuNET

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çıktı alın ve imzalayın kurye geldiğinde teslim alacaktır.

TurkoyuncuNET

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Emin misin kendilerinin getirmediklerine? Boşuna para verip çıktı almış olmayayım bak :D
5 defa felan abonelik yaptım hepsinde de evrakları hazırlayıp imzaladık. Lakin sistem değiştiyse emin değilim. En son 2 ay önce yapmıştık.

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
turknet aboneliği başlatıcamda, yardım sayfasında "imzalayacağınız belgeleri kuryemiz getirecek" diyor ancak başvurumu yaptıktan sonra çıkan sayfada ise belgeleri çıktısını alıp imzalamam ve kurye gelince vermem gerektiği yazıyor. hangisi doğru? benim çıktı almama gerek var mı yoksa kurye getiriyor mu zaten?
Eğer beni dinlersen sakın türknete bulaşma. Çağrı merkezleri yok bir sorunun olursa uygulamadan yada siteden yazıyorsun. Ne zaman dönecekleri belli değil. Hiç olamdık anda internet gidiyor. Sinirden deliye dönüyorsun çözüm için konuşacağın bir yetkilisi yok. En son tam 14 gün internetimi kestiler ne borcum vardı ne hattımda sıkıntı. Bende en sonunda aboneliğimi iptal ettirdim. İnan bana türknete bulaşırsan bin pişman olursun