Türk malları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkiyeden34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle tavsiye ettiğim bir site var! sadece Türk markaları var sitede yabancı hiçbir mal yok benim çok hoşuma gitti kesinlikle girin bir bakın derim. birçok alışveriş sitesinden farklı ve en önemlisi de sitede sadece Türk firmaları ve Türk malları olması.
destek olunması gereken bir girişim bence...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Türk malları deyince benim de aklıma komik bişielr olacak gibi gelmişti.:):)
Ayrıca Türk malları deyilde Yerli mallar demek daha doğru olacaktır..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Böyle site mi olur be? gece gece yıktı ortalığı. Korku siteleri gibi açar açmaz müzik çalıyor. açtığım gibi kapattım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
geçende Debenhams, Koton ve Zara'dan bir kaç parça elbise aldım, eve gelip etiketlerine baktığımda hepsinin Türk malı olduğunu gördüm. Sevindim :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bknz. avatar reklam içeriği benzerliği :D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
türk malıymış neresi türk avrupadan getirmişler sitede türk diye satıyolar hani bizim buradamı üretiliyor yok tabi
aşagıdakş yazıyı gözlükten aldım o siteden gözlügün içerigi bunları burda üretirsen ben ona türk derim yok sa tırışka.:tt2:

AVRUPA MALZEMELİ
SWINGin yüksek tasarım ve üretim kalitesi tamamen Avrupadan kaynaklı malzemelerin kullanımı ile garantilidir: İsviçre’den özel TR-90 Doğal malzemesi,
Alman teknoloji bileşenleri, ayrıca bir ürün için gıda güvenliği kapsamında sertifikalı (Bakanlar Kurulu Kararı) ve oyuncak güvenliği standartları.
Rahat SWING ‘in mükemmel tasarımı çocukların küçük yüzünde daha az hantal bir görünüm odaklıdır. Ayrıca daha geniş deri temas yüzeyi daha fazla konfor sağlayarak ağırlık dağılımını daha iyi hale getirir

al bitane daha

Hot Chocolate Mix Butterfly

sıcak çikolatasının şanı Türkiye sınırlarını aşmış durumda! Yabancı turistlerin bile methini duyup tatmaya geldikleri sıcak çikolatamızı artık evde yapabiliyorsunuz. Sadece krema ve süt ilave edeceğiniz karışımın tadına doyamayacaksınız. Bu sıcak çikolata çikolatanın erimiş hali olup piyasadaki
sıcak çikolatalardan kendini kolayca ayrıştırır.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
anca bir Türk yapardı böyle bir siteyi yanlız maşallah ve nazar bocuğu eksik kalmış hele o müzük beni benden aldı fiyatlarında maşallahı var ayrıca allahtan Türk malı yani herşey altın kaplama sanırım piyasa fiyatının iki katı herşey gereksiz bir site

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sitede çalan müzik kopardı beni ya :mrgreen:

turkiyeden34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BİR ÇOK TÜRK MARKASI ARA ÜRÜNLERİNİ YURTDIŞINDAN GETİRMEK ZORUNDA KALIYOR VEYA GERÇEKTEN YABANCI MARKA ALDIĞIMIZDA TÜRKİYE DE ÜRETİLDİĞİNİ ÖĞRENİYORUZ.BENCEB U SİTENİN AMACI TÜRK MARKALARINI ÖNE ÇIKARTMAK ZATEN BÖYLEDE OLMALI…HATTA TANINMAMIŞ BELKİDE MARKA OLMAMIŞ TÜRK ÜRÜNLERİNİN TANITIMINIDA YAPMIŞ OLUYOR.BEN BAŞARILI BULDUM….DAHA YENİ 2 AYDIR AÇILDIĞINDAN BAHSEDİLİYOR.81 İLVE 50 ÜLKEDE GERÇEKTEN DEDİKLERİ GİBİ TEMSİLCİLİK VEREREK BÜYÜRLERSE KİmSE TUTAMAZ BUNLARI….SARKI SÜPER…BEĞENDİM:)))) TÜRKİYEDENAL.COM BURAA:))) DÜŞÜNSENİZE MESELA ALMANYA DA YAŞIYOR KİŞİ KAYSERİLİ VE KAYSERİ İLİNE GİRİP ORADAN ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİĞİ FİRMALARI BULUP HEMEN ALIŞVERİŞ YAPABİLİR.BENCE SÜPER BİR DÜŞÜNCE

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tüm harfler büyük. Kural dışı. Oyundan atıldınız :)
Ayrıca yetmedi mi reklam yaptığınız. Size iyi uçuşlar dilerim. :lol:

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
allahını seven şunun üzerine toprak atsın

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Ajdar yetiyor bize :P

çiçekler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende türk malı ürünleri tercih edenlerdenim beğendim....herşey o kadar yapay ki....ben tekstil ve turizm haricinde gıda yı inceledim....kayseriden mantı ,gaziantep den salça...bence iyi fikir....
şarkı beni koparmadı sadece korkuttu...daha klasik olsun isterdim....

--- Mesaj Güncellendi ---

Toughwolf

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Muzik tam facia. Master page de olmasi zorunlu mu?
Ayrica ilk bakista gozumu takilan diger eksiklikler ise;
Site hakkımda kısmında yurtdışında yaşayan Türklere yerli ürün alabilmeleri için kurulduklarını söylüyor ama sitede bunu konu alan tek şey kur çevirici. Gönderim ücreti ne kadar olur, ne kadar sürede gelir bilgisi yok. Local bölgelere bakınca ana menüye dönemıyosun. Alt mağazalardan bazıları başka sitelere yönlendiriyor. Yurtdışına gönderimden bahsediyor ama teslimat formu çok acemice ve eksik bilgi iceriyor. @turkiyeden34 @çiçekçi sıtenin sahibisin belli. Bu konularla ilgilenmeniz gerekiyor. Ayrıca *** bu işi yapıyor zaten. O siteden fikir alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...