Tony Montana
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Rus kızları daha güzel bence. 

dead_ghost dedi ki:bigbigbird dedi ki:Türk kızları Rus kızlarının ayaklarını yıkasın![]()
yok canımm ordada milliyetçi duygularım kabarır adamı fena yaparımm
webdelisi dedi ki:Memleketimin kızlarının nesi var ki anlayamadım.İnsan burnunun dibindekini göremezmiş dedikleri bu olsa gerek.
Oyumu Türk kızlarından yana kullandım.
bigbigbird dedi ki:webdelisi dedi ki:Memleketimin kızlarının nesi var ki anlayamadım.İnsan burnunun dibindekini göremezmiş dedikleri bu olsa gerek.
Bu sitede 1 tane rus kızı olsaydı 100 oyunun 99 unu rus kızlarından yana kullanırdın![]()
bigbigbird dedi ki:Tony Montana dedi ki:Rus kızları daha güzel bence.![]()
sadece güzelmi yaradan mevlam kendisinden bir parça vermiş varlığını ispat etmiş rus kızlarını yaratırken
Rus Kızları Allahın Varlığına İşaretir. Bir rus kızına bakıpta allahı inkar etmek mümkün birşey değildir hiçbir ataist yokturki bir rus kızına bakıp iman etmesin![]()
bigbigbird dedi ki:webdelisi dedi ki:Memleketimin kızlarının nesi var ki anlayamadım.İnsan burnunun dibindekini göremezmiş dedikleri bu olsa gerek.
Bu sitede 1 tane rus kızı olsaydı 100 oyunun 99 unu rus kızlarından yana kullanırdın![]()
chimera dedi ki:Yaptığınız yorumlarda dikkatli olunuz....
bigbigbird dedi ki:Rus kızları ayaklarıyla yapsın yerim türk kızı eliyle yapsa bakmam bile![]()
kırıkkalp dedi ki:Tabiki de Türk kızları güzeldir. İş yerinde birisi beni Rusa benzetmişti sinir olmuştum o aklıma geldi şimdi![]()
bigbigbird dedi ki:ben başka bir forum başlığına zıplayıp değerli yorumlarımı orada yazayım bu başlıkta söyliyeceklerim bukadar
--
kırıkkalp dedi ki:Tabiki de Türk kızları güzeldir. İş yerinde birisi beni Rusa benzetmişti sinir olmuştum o aklıma geldi şimdi![]()
az önce son mesajımı yazdım ama dayanamadım cevap verecem sana yalan söylemişlerdireminim hiçbir alakan yoktur bir rus gızanıyla sana iltifat etmeye çalışmış malum kişi ama sende abartı ve yapmacık bir iltifat olduğunu anlamış kızmışsın
[size=12pt]
Amesfa Not : [/size] [size=12pt]Ard arda yorum yazmak yasaktır TAMAM birdaha olmaz.[/size]
dead_ghost dedi ki:ya tamam yaa niye cevap veriyorsunuz ? o onun düşüncesi sonsuza dek onu ruslarla başbaşa bırakalımm..
bigbigbird dedi ki:erol_1982ciğim okumadım büyük ihtimalle benden önce davranıp silmişler yazını ( e tabi moderatorlerde haklı yani gereksiz yazıların kaldırılması gerekiyor )