Türk hackerlerdan İsrail'e darbe[04/09/2011]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
10,315
Bende Yahudiyim o zaman...
bizim faşistte yahudi...

sevgili 1907 bu sözlerin sanırım benim yazdıklarım içindi.
yahudi tarihini kur'andan başlayarak günümüze kadar temelli ve detaylı olarak okumadan bu yazdıklarım insanı şaşırtabilir, "yok daha neler!" dedirtebilir abim. o yüzden söyleyebilecek başka sözüm yok bu aşamada.

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

Ama burada unutmamak gereken birşey iran ın bizim tarafımızda olacağı.

yanılıyorsun arkadaşım.
sana çok şaşıracağın bişey söyleyim, belki israil bizim yanımızda olabilir de, iran'ın bizim yanımızda olma ihtimali yoktur!

bunu neye dayanarak söylüyorum? tabii ki, tarihe, geçmişe bakarak söylüyorum.
çünki bugüne değin iran 29 savaş yapmıştır, tarihi boyunca ve bu savaşların tamamı müslüman iledir. iran tarihi boyunca hiçbir zaman ne yahudiyle, ne hristiyanla, ne de putperestle... asla savaşmamıştır. bütün savaşları, düşmanlıkları kendi mezhep ve meşrebinden olmayan müslümanlar iledir. iran ezeli ve ebedi bir türk düşmanıdır. ve inanın bana, iran denen devlet israil devletinden bizim için daha tehlikeli, daha ırkçı ve düşman bir ülkedir.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sevgili 1907 bu sözlerin sanırım benim yazdıklarım içindi.yahudi tarihini kur'andan başlayarak günümüze kadar temelli ve detaylı olarak okumadan bu yazdıklarım insanı şaşırtabilir, "yok daha neler!" dedirtebilir abim. o yüzden söyleyebilecek başka sözüm yok bu aşamada.
Allahım :) hocam neden üstüne alınıyorsun her dediğimi :DO bahsettiğim adam biliyor kendini...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] katılmamak elde değil. İran tehlikelidir evet. Yoğun şii inancı , bir araştırın derim. Şu sıra en mantıklı şey, İsrail'e karşı savaşmak değil ( tepki vereceksin ayrı) savaşmaya hevesli ülkeleri desteklemektir.Örneğin İran'a bu konuda destek verilebilir. Tabi bu şahsi görüşüm. Gerçekte işler farklı yürüyordur , bu işin bilimsel temelleri, işleyişi v.s. farklıdır o ayrı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Konu amacın dışında siyasi ve kişisel tartışmaya çeklidiği için. Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...