Türk Antivirüs Fiyaskosu

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sana tepki gösterenlerin alnını karışlarım Gürcanım...
Sen bu forumun nam-ı diyar Türkçe öğretmenisin. :)

Abartıyorsun hocam. Hassasiyetim var diyelim. Foruma öğretmenlik yapmak haddim değil. :)
[MENTION=81135]ms1907[/MENTION] eyvallah kardeşim. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kurşun Kalem silinir, tükenmez kalem bile paklamaz bunları :)
Daha ilk konuda değinecektim bu meseleye de, diimize karşı bir eleştiri getirdiğim zaman saçma tepkiler geliyor. Hiç bir şeye kırılmıyorum da TDK'da mı çalışıyorsun gibi abzürt tepkiler moralimi bozuyor açıkçası. Neyse...

"hiç bir şeye" değil "hiçbir şeye" olmalıydı. :) :P

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bir bomba haber daha geldi.:D Kendisini.türk antivirüs'ün kurucusu olarak tanıtan arkadaş.kendi youtube hesabında millete windows 8 full nasıl indirilir.onu öğretiyor.
BMuGBCr.png

t9bfid.png

Windows 8 işletim sisteminin korsan sürümünün kendi sitelerinden indirilebileceğini yazmış.Microsoft Türkiye bu durumu görse ne der çok merak ediyoruz
smile.png

2.ciside :D kendini google çalışanı olarak göstermiş.
2cajrt.png

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Karışmayın çoçuklara iş adamcılıgı oynuyorlar :D

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bir bomba haber daha geldi.:D Kendisini.türk antivirüs'ün kurucusu olarak tanıtan arkadaş.kendi youtube hesabında millete windows 8 full nasıl indirilir.onu öğretiyor.
BMuGBCr.png

t9bfid.png

Windows 8 işletim sisteminin korsan sürümünün kendi sitelerinden indirilebileceğini yazmış.Microsoft Türkiye bu durumu görse ne der çok merak ediyoruz
smile.png

2.ciside :D kendini google çalışanı olarak göstermiş.
2cajrt.png

Çeviri google translate. Türkçeye çeviriyorum aynen
Google googleda seodur ve onu eğitti, ilk iyi türk insanı antivirüsü yazılımını üretiyor. Ferdi ölmez.

Türk insanı antivirüsü üretiyormuş arkadaş.Doktorları boşuna okutuyoruz ülkede, trabzona yollayalım milleti iyileştirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Üzüldüğüm tek nokta bunu yaparken "TÜRK" adını kullanıp bizide dünyaya rezil etmesidir.

bide hocam şu e-posta da labavatuar yazmışlar bir fiyaskosu daha var yani :/

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ticaret odası bilgilerine göre Türkiye yurt dışına 1 yıl boyunca sadece antivirüs programına 260 milyon $ ücret verdiğini biliyormuydunuz ? Türk Antivirüs dışa bağımlılığı azaltmak için üretilmiştir.
Ziyaaa. :)

Yalnız, programın konusu ilk açıldığında herkes helal olsun falan diyordu. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Ziyaaa. :)

Yalnız, programın konusu ilk açıldığında herkes helal olsun falan diyordu. :)

Trabzon Teknokent'te belirtilen isimlerden birinde faaliyet gösteren bir işletme olmadığı gibi, Ticaret Sicil Gazetesi internet sayfasında sorgulama yapıldığında program ana sayfasında şirket adı olarak belirtilen "Technovot" ünvanlı bir ticari işletme kaydı olmadığı görülmektedir. Kendiniz sorgulamak isterseniz buyrunuz.

Ayrıca kendini şirket kurucusu olarak lanse eden kişi adını taşıyan Google Plus hesabında belirtilen "Ottowise" isimde de bir ticari işletme yok. Ayrıca domain sorgulandığında yine "Türk Antivirüs" üreticisi olduğu iddia edilen Facebook sayfasında belirtilen(ottowise.com.tr) bir adda web adresi tescili olmadığı da görülecektir.
mnbc9.png

Bu arada Şirket kurucusu olan kişinin ismini taşıyan ve Türk Antivirüs "programı" tanıtımları yayınlanmış bulunan Youtube sayfasında; Dijital Platform D-Smart yayınları yasal olarak D-Smart cihazları aracılığıyla ve internette yalnızca blu.dsmart.com.tr resmi web sitesinde abonelikle izlenebilecekken; Galatasaray-Real Madrid maçını izleme imkanı sunduğu iddia edilen bir program linki paylaşılmaktadır.

alıntı trsec.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D neyse yeterli bu kadar.adamlar sarı çizmeli mehmet ağa.forumdan biri çıkıp ben antivirüs yaptım.kullanın demesiyle.bunların yaptığı şey aynı.lisans filan şeyleri yok.kendisi illegal şeyler paylaşan adam. yaptığı antivirüsün'den hayırmı gelir.

Birde milliyetçi duygulardan para kazanma peşinde yazık.

konu kilit.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şimdi çıksa TÜRK den bir çalışan şurada az savunsa kendilerini :D Ne gülerim ha .. DD ::D İlk çıktığında çok iyi gibi duruyordu demek ki kendilerini sonradan bozanlardan bunlar.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uğraşabilecek birisi şunlara dava açsa da kurtulsak yahu.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
KC7paFl.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;OgAhl_1-c3Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OgAhl_1-c3Q[/video]

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
KC7paFl.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;OgAhl_1-c3Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OgAhl_1-c3Q[/video]

Sabah dan beri konuyu takip ediyorum Hiç birşey yazmadım taki bu video kadar.

Madem bu işe kalkıştın heryerde kendinle övgü dolu yazılar mesajlar yazmışsınız şu video bile sizin ne kadar sahte olduğunu kanıtlıyor kulanıcılarına programını tanıtıyorsun bu kadar büyükseniz madem bir masa bir sandelye ve bir reklam panosuyla mı tanıtıyorsun insan hiç bari o odayı programın reklamlarıyla donatır bir projekson ile ve hiç olmazsa büyük bir led tv ile görtüntü verir büyükce programını tanıtırsın cıkmış bir leptop ile programın tanıtımını yapıyor ne kadar basitler dimi Hiç bari gelseydiniz benden fikir alsaydınız :) progrmınız değilde H iç bari tanıtım görseliniz gercekci olurdu.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Ya işin özü gençler heves etmiş anti virüs yapalım demişler ama becerememişler.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar her kötünün bir iyi yanı mutlaka vardır...
kırmızı"RUJ"lu sinek dahi olsa yakalıyormuş..hangi virüs devinde böyle bir özellik var....

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç değilse bir şeyler yapmaya çalışmışlar

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Piyasaya cikardiklarinda da guven vermemisti zaten. %100 yerli, tam koruma faso fiso. Biraz heveslenmisler sadece :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
En başından belliydi zaten.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Siteyi hazırlayan arkadaşlarda şunu bilmiyor ki, kurumsal bir firma, yada kurumsal gibi görünen ama aslında olmayan bir firmanın İLETİŞİM veya HAKKIMIZDA bağlantısında tıkladığımızda tam adresi ve telefon bilgilerini vermesi gerekir. Bu bir zorunluluk değil ancak tamamen güven verme yöntemidir.

Ben özellikle internetten alışveriş yaparken baktığım ilk yer iletişim bilgilerinde 1-Adres, 2-Telefon olup olmadığı.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
%100 yerli firma lazımsa Comodo var arkadaşlar. Bu konuda tartışmaya da gerek yok çünkü hakkaten %100 yerli. Comodo antivirus tarafında tüm yöneticiler Türkiyeden. Hatta bizzat Melih Abdulhayoğlu projeyi takip ediyor ve iş geliştirme tarafıyla ilgileniyor.

Ayrıca Comodo 2 senedir tam anlamıyla Türkiyede ve ar-ge'de yapılıyor.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Comodo bildiğim kadarıyla yabancı sermaye, sadece ceo'su Türk ve Türkiye temsilciliği var.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Comodo bildiğim kadarıyla yabancı sermaye, sadece ceo'su Türk ve Türkiye temsilciliği var.

Yanlış bildiğinizi garanti ederim arkadaşlar. Sermayesi ve yönetimi büyük oranda Türkiyeye ait.

Belki de shiftdelete.net bir ara Comodo Türkiye bürosuna bu soruları sorabilir ;)

Ne dersiniz ?