Türk 3D iOS Oyunu Bhalamir Yayımlandı

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Oyunu 1 dolar yapın, o zaman sizlerede katkı sağlamış oluruz, adam bedava indirir oynar, gidip Türkçe için ayrı bir para ödemez zaten, adım gibi biliyorum. Çoğu oyunlar ingilizce, oynayan adam böylede oynar, şaşırdım açıkcası Oo

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Türk oyunu diyor, Türkçe dili parayla satıyor. Oyunu Türkçe yap İngilizce dil paketini 1$'a sat.

Geçen gün AppStore'da en çok indirilenlere baktım. Çok küçük bir program 600 KB, sadece AppStore'da ki Türkçe Uygulamaları tanıtan bir program fiyatı 0.99$ ve 70Bin+ indirilmiş. Bu da 125Bin TL gibi bir rakama denk geliyor :)

1 Dolar deyip geçmemek lazım bence :)

Reaksiyon puanı
189
Türk oyunu diyor, Türkçe dili parayla satıyor. Oyunu Türkçe yap İngilizce dil paketini 1$'a sat.

Uluslararası pazara açılacaksan eğer oyunu varsayılan olarak İngilizce yapmak elbette daha mantıklı. Eğer destek olmak istiyorsan zaten dil paketini satın alırsın :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Acaba o 0.99USD fiyatının ne kadarı App Store'a kalıyor? Ne kadarı yapan kişiye veriliyor?

Önce bedava yapmak iyi olmuş.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Açıkça söylemek gerekirse Adventure tarzı oyunların sanmıyorum ki çok tutulsun. Daha çok experrience ve level up modellerinin olduğu oyunlar daha çok tercih ediliyor. Çünkü bir sonrakini merak ede ede oyuncuyu oyunda tutuyor.

Umarım bir sonraki oyunları bu tarzda olur daha çok oynanır. Yada Tower Defense oyunları da olabilir çok zevkli oluyorlar.

pricefly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türkler para verip yüklemezki bunu :) Yabancılarda türk oynuna pek sıcak bakacaklarını tahmin etmiyorum..

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Türkler para verip yüklemezki bunu :) Yabancılarda türk oynuna pek sıcak bakacaklarını tahmin etmiyorum..

Neden kendinizin yapmayacağı şeyi genelleyip Türkler yapmaz diye lafı ortaya atıyorsunuz anlamıyorum. Daha demin arkadaş ben indirdim diye yorum attı okumadın mı ?

Nefret ediyorum şu ön önyargınıza he! 0.99$ verir Türk milleti hiç merak etme. Türk milleti orjinal oyunda alır, program da yapar, oyun da yapar. Yıkın şu ön yargılarınızı.

pricefly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Neden kendinizin yapmayacağı şeyi genelleyip Türkler yapmaz diye lafı ortaya atıyorsunuz anlamıyorum. Daha demin arkadaş ben indirdim diye yorum attı okumadın mı ?

Nefret ediyorum şu ön önyargınıza he! 0.99$ verir Türk milleti hiç merak etme. Türk milleti orjinal oyunda alır, program da yapar, oyun da yapar. Yıkın şu ön yargılarınızı.
Türk milleti bişey yapamaz sen merak etme ... Ön yargı değil deneyimler kardeşim ...

pricefly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç bişeyi yapamayız sadece lafta kalır herşeyimiz... Bütün planlar lafta kalır uygulama olmaz fikir üretilmez...Sadece biz herşeyi yaparız diye böbürlenip bişe yapamayız... Olay budur

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sana birisi birşey yapmak istediğinde hayır yapılamaz dediğinde durup sustun mu? Yoksa denedin mi?

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayır soru sordum cevap vermedin. Denemeye cesaret edemiyorsan Sen, deneyipte bir şeyler başarmış insanların ürünlerine genelleme yapma :)

Türkler yapamaz değil o zaman Sen yapamazsın ya da yapmazsın.

Reaksiyon puanı
189
İnsan başkalarını kendi gibi zannedermiş diye bir laf var ama neyse :) Bu arada oyun çok kısa olmuş :D 5 dakika sürmedi bitmesi :D

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
"Oyun ilk olarak konsept çalışması için tasarlandığından dolayı isminde Prologue kelimesini içeriyor ve iyi biroyuncu tarafından ortalama 40 dakikada oynanabiliyor." Sitede böyle bir ibare geçiyor [MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] . O kadar da kısa değildir ya :) Öl bir kaç kere bari :D

Reaksiyon puanı
189
"Oyun ilk olarak konsept çalışması için tasarlandığından dolayı isminde Prologue kelimesini içeriyor ve iyi biroyuncu tarafından ortalama 40 dakikada oynanabiliyor." Sitede böyle bir ibare geçiyor @cgrszone . O kadar da kısa değildir ya :) Öl bir kaç kere bari :D

Vallahi o kadar kısa :D Ne oluyo len diyemeden oyun bitti :D Gerçi isminden de belli kısa olduğu. Devamı gelecek sanırım...

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gelsin bir zahmet ve bu oyuncuların önceliklerine göre yapsınlar. Oyun süresi, ekipmanlar, combo vs. Türkçe Yama dışında combo paketleri de satılıyor. Başlangıç oyununa göre ne gerek varsa :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Birde böyle birşey var, Türk yapımı: Headfirst

[video=youtube;fTaa2sCYs0Y]http://www.youtube.com/watch?v=fTaa2sCYs0Y&feature=g-hist[/video]