Turbobit'i asla önermem

MeTe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki sizde oluyor mu bilmem ama ben turbobit'den bir dosya veya oyun indireceğim zaman hep yanında sapıkça sayfalar açılıyordu ve hep diğer sitelerden uzun süreye indiriyordu bu yüzden bu siteden nefret ediyorum ve asla önermiyorum

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
adblock pop-up blocker kullanmazsan öyle olur tabi

MeTe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denerim sağ olun ama dediğim gibi tek sebebim bu değil çoğu dosyayı diğer indirme sitelerinden daha yavaş indiriyor ama ilgilendiğiniz için teşekkürler

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Denerim sağ olun ama dediğim gibi tek sebebim bu değil çoğu dosyayı diğer indirme sitelerinden daha yavaş indiriyor ama ilgilendiğiniz için teşekkürler

turbobit ve letitbit.elimde olsa bugün ikisini kapattırım.yarardan cok zararları var bu internet alemine.

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İndirmeden önce 10 dakika bekletiyor ama ben, genellikle turbobit premium link generator gibi siteleri kullanıyorum.

Haksız yere bekletiyorlar. Her neyse..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Turbobit üyelik 6 aylık 35-40 tl gibi rakamlardan bulunabiliyor.
Kullanma zorunluluğu da yok, beğenmiyorsanız torrent kullanırsınız.

Bu gibi paylaşım sitelerin hiç bir zararı yok , gayet faydası da var.

Unutmayın eğer uploaderler bir menfaat elde edemezlerse uplaod edilen hiç bir şey bulamazsınız sanal alemde.

Sizin ki biraz da ulaşılamayan ciğere mundar deme durumu olmuş biraz. :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Turbobit sitesinden 1 seferlik dosya indirmem gerekiyor.Elinde premium hesap olan var mı?

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
turbobit ve letitbit.elimde olsa bugün ikisini kapattırım.yarardan cok zararları var bu internet alemine.

Aynen katılıyorum. Hotfile.com falan kapatılacağına bu ikisi kapatılsa ya ! Zaten bu işler hep böyledir, iyiler ya kendini yok eder yada kaybederler. Örnek ; Megaupload, Hotfile, Winamp vs.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
adblock ve generator kullanıyorsan en iyisi

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Millet yaptığı uploaddan para kazanmak için turbobiti kullanıyor. Turbobitte haliyle bu parayı indiren kullanıcılardan çıkaracak.

Abuk sapuk reklamları bir ayrı, indirmeden önce 10 dakika bekletip indir dediğinde "Başka bir dosya indiriyorsun, 600 dakika daha bekle" demesi de bir ayrı.

MeTe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrent'den şu ana kadar pek çok sorun yaşamadım ve bu yüzden turbobit.com gibi premium gerektiren ve o kadar da kaliteli olmayan siteleri önermiyorum

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Turbobit üyelik 6 aylık 35-40 tl gibi rakamlardan bulunabiliyor.
Kullanma zorunluluğu da yok, beğenmiyorsanız torrent kullanırsınız.

Bu gibi paylaşım sitelerin hiç bir zararı yok , gayet faydası da var.

Unutmayın eğer uploaderler bir menfaat elde edemezlerse uplaod edilen hiç bir şey bulamazsınız sanal alemde.

Sizin ki biraz da ulaşılamayan ciğere mundar deme durumu olmuş biraz. :)

bizim uploadcılar cok menfaat beklıyorlar.kusura bakmasınlar.artık yabancı sitelere takılıyorum.adamlar 12-13 tane alternatif download edebilecek site veriyorlar.cogunda süre sınırı bile yok...

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Torrent'den şu ana kadar pek çok sorun yaşamadım ve bu yüzden turbobit.com gibi premium gerektiren ve o kadar da kaliteli olmayan siteleri önermiyorum

yahu tamamda indireceğimiz herşey torrentte yokki her gelen torrent diyor

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim insanlar bu sitelere dosyaları zorla yüklüyolar gibi bişey. Çünkü Turbobit ve Letitbit para veriyor uploaderlara. İndireceksen premium alacaksın. Unutma ki bu yavaş hız da premium alasın diye yapılıyor. Turbobit premium satmazsa uploaderlara nasıl para verecek??
Zaten seni sitede zorla tutmuyorlar. Ayrıca ben de kesinlikle 4dult reklam çıkmıyor nedense popup açılıyor sadece.

MeTe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu tamamda indireceğimiz herşey torrentte yokki her gelen torrent diyor
Kardeşim ben genel olarak konuşuyorum yani genelde oyun,crack vs. şeyler indiriyorum ve torrenti burada kullanıyorum,yazılım vs indircem mi de zaten benim kendime göre alternatiflerim var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim insanlar bu sitelere dosyaları zorla yüklüyolar gibi bişey. Çünkü Turbobit ve Letitbit para veriyor uploaderlara. İndireceksen premium alacaksın. Unutma ki bu yavaş hız da premium alasın diye yapılıyor. Turbobit premium satmazsa uploaderlara nasıl para verecek??
Zaten seni sitede zorla tutmuyorlar. Ayrıca ben de kesinlikle 4dult reklam çıkmıyor nedense popup açılıyor sadece.
Sende böyle reklamlar çıkmıyorsa bilmem ama ben her indirdiğimde çıkıyordu

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
turbobit'i çok seviyorum ben nedense.. 6 aylık premiumu 30 liraya aldım yaklaşık 1 ay önce :D

adblock kullandığım için hiç reklamla falan da karşılaşmadım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
turbobit'i çok seviyorum ben nedense.. 6 aylık premiumu 30 liraya aldım yaklaşık 1 ay önce :D

Aynen hocam ben de seviyorum. Hem ucuz, hem hızlı. 3 mbps veriyor minimum.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben hiç birini sevmiyorum çünkü hepsi paralı :P

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

adult reklamı cıkıyor.her indireceğimiz bilgisayarda adblock mu yükliceğiz.ucuz olması iyi oldugu anlamına gelmez.3.bizim upload yapan arkadaslar yabancı sitelerden copy paste yapıp turboit e yüklüyor.eğer para kazanmak istiyorlarsa içerik üretsinler.bunun adına da emek dıyorlar.ne emegı bırakın bu ıslerı.mıllete cıle cektırıyorlar.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
adult reklamı cıkıyor.her indireceğimiz bilgisayarda adblock mu yükliceğiz.ucuz olması iyi oldugu anlamına gelmez.3.bizim upload yapan arkadaslar yabancı sitelerden copy paste yapıp turboit e yüklüyor.eğer para kazanmak istiyorlarsa içerik üretsinler.bunun adına da emek dıyorlar.ne emegı bırakın bu ıslerı.mıllete cıle cektırıyorlar.

Turbobit lazım olduğu zaman iste ben şifremi veririm sana, kullanırsın.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
m.turbobit'de az alıyor genelde reklamlarda catchpa kodunu yanlış girince 10 Dakika bekletiyor site. Sonra okkalı bir şekilde küfür yiyor. :devil:

MeTe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turbobit lazım olduğu zaman iste ben şifremi veririm sana, kullanırsın.
Yalnız bu sadece 1 kişinin sorunu değil hepimizin sorunu o zaman her Turbobit lazım olduğunda bize de şifreni verebilecek misin

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu forum sitesinde herkesle şifremi paylaşabilirim.
Tek şart o kişiyi bu forumdan tanımam gerekiyor.
Sanırım anlatabildim. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sen daha net tabirle 3 günlük üyesin..
Tanırız inş. zamanla. :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bu forum sitesinde herkesle şifremi paylaşabilirim.
Tek şart o kişiyi bu forumdan tanımam gerekiyor.
Sanırım anlatabildim. :)

Abicim sen yine de dikkatli ol.. Şifre verdiğin kişi iyi niyetli olsa bile, bazen Turbobit kıllık yapabilir :)

Ama dedikleri gibi Premium yoksa Turbobitten dosya indirmek tam bir işkence..Eğer varsa da bir o kadar güzel..
Yalnız şu günlük kota olayını kaldırmadılar galiba hâlâ..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Abicim sen yine de dikkatli ol.. Şifre verdiğin kişi iyi niyetli olsa bile, bazen Turbobit kıllık yapabilir :)

Ama dedikleri gibi Premium yoksa Turbobitten dosya indirmek tam bir işkence..Eğer varsa da bir o kadar güzel..
Yalnız şu günlük kota olayını kaldırmadılar galiba hâlâ..

Günlük 35 gb , aylık ise de 350-400 gb civarı sanırım kotaları.
Hiç aşabilmek nasip olmadı.. :)

Ayrıca Turbobitle ilgili forumumuzda söyle bir konu da var belki arkadaşların işini çözme de yardımcı olacaktır.

http://forum.shiftdelete.net/konu-d...rum-direk-indirme-linki-olarak-verecegim.html