Turbobit Premium Alma Mobil Ödeme ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufKenan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim niye olmuyor günlük paketten andım internet hızım 6 mpss gözüküyör ama dosyayı indirme hızım 58.5 kpss 6 tl boşunamı verdim ben onaa niye böyle benim

5 günlük aldım.alırken sorun olmadı fakat indirme hızım çok düşük 100 kb bile değil yardımcı olun lütfen

hesabınıza giriş yaptınız mı? yaptıysanız sol üstte turbo erişim açık yazıyor mu?

peSSmiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fifa 13 çıksın premium alacağım turbobitden :)

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
turbo bit premium aldım download yerlerde sürünüyor 32 kb ile indiriyorum bu ne iştir.

peSSmiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turbo bit premium aldım download yerlerde sürünüyor 32 kb ile indiriyorum bu ne iştir.

bir yerlerde yanlış yapmış olmalısın. hesabına giriş yaptığından emin misin, sol üstte turbo erişim açık yazıyor mu?

işte benim turbobit download hızım

6149turbo.png

YusufKenan

Asistan
Reaksiyon puanı
0

sanırım turbobit hesabınla üye girişi yapmadan pini kayıt ettin, turbobit hesabına giriş yap hesabın yoksa kayıt ol pin girme sayfasına gel pini tekrar gir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba admin, ben idm ile turbobitden dosya indirirken internet bağlantım koptuğunda dosya kaldığı yerden devam etmiyor. Bu sorunun bir çözümü var mı? Ben çok uğraştım aradım ama bir türlü çözemedim, downloadı nasıl kaldığı yerden devam ettirebilirim?

YusufKenan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba admin, ben idm ile turbobitden dosya indirirken internet bağlantım koptuğunda dosya kaldığı yerden devam etmiyor. Bu sorunun bir çözümü var mı? Ben çok uğraştım aradım ama bir türlü çözemedim, downloadı nasıl kaldığı yerden devam ettirebilirim?

idm de indirilenler/seçenekler e tıkla, Gelen ekranda site bağlantıları/yeni ye tıkla sunucuya www.turbobit.net yaz,

turbobit premium hesabını kullanıcı adı ve şifre kutucuğuna doğru bir şekilde gir. Tamam butonuna tıkla, devam ettirmek istediğin dosyayı seç ve resume yani devam et e tıkla. iyi indirmeler...

peSSmiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
premium almak isteyenler kredi kartı ile alsınlar mobil ödeme ile alımlarda bir sorun var şimdilik

zihayat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hocam, googleda ararken girdim bu foruma da 1 aylık turbobit premium alacağım bir kaç sorum olacak size cevaplarsanız sevinirim;

premium hesabımızdan istediğimiz kadar dosya indirebiliyormuyuz? yani mesela 10. gün 100gb oldu yeter daha indirme falan demez değil mi?

sms ile premium alırken turkcell de benden herhangi bir ücret kesiyor mu?

bir de premium hesabımla idmden dosya indirebilirmiyim?

zihayat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hocam, googleda ararken girdim bu foruma da 1 aylık turbobit premium alacağım bir kaç sorum olacak size cevaplarsanız sevinirim;

premium hesabımızdan istediğimiz kadar dosya indirebiliyormuyuz? yani mesela 10. gün 100gb oldu yeter daha indirme falan demez değil mi?

sms ile premium alırken turkcell de benden herhangi bir ücret kesiyor mu?

bir de premium hesabımla idmden dosya indirebilirmiyim?

sorularımı biri cevaplaya bilir mi? hadi ama yaa sdn lütfen...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benim anlamadığım tek şey var örneğin 1 aylık aldık diyelim 20 tl ne ucuz ne pahalı fiyatı güzel son hızlarda bile indirme limiti yok diyor örneğin ben 8 mbs hız kullanıyorum 800kb 900kb arası indircek akkyi geçtiğim zaman peki 300 kb ilemi indircek burayı tam anlamadım ??

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu ve benzer konuda toplu banladığım elemanlara çok benziyorsunuz [MENTION=289982]zihayat[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...