Türbede tecavüz skandalı! cin çıkartma

Bu konuyu okuyanlar

seciL

Dekan
Katılım
29 Eylül 2005
Mesajlar
5,117
Reaksiyon puanı
102
Puanları
48
Türbe sorumlusu emekli öğretmen, imamın karısına 'Rahminde cin var, çıkartmam gerek' diyerek tecavüz etti
ADANA’da Çoban Dede Türbesi’nin müdürü olarak tanınan emekli öğretmen Yücel Uğur Kılıçyaldır (61) hakkında, bir cami imamının nikahsız eşi 23 yaşındaki F.K.’ye ’Rahminde cin var çıkartmam gerekir’ diyerek tecavüz ettiği iddiasıyla dava açıldı. Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayan duruşmada genç kadın olayı şöyle anlattı:

”Türbede dua ederken, türbe müdürü yanıma gelip ’senin içinde cin var. Rahmine yazılmış. Bunu çıkartmak gerekir. Dışardan 14 tane küçük taş topla bunların suyu ile yıkan. Ben senin cinlerini çıkartırım. Ancak, burada olmaz bunun için özel bir ziyaret yerimiz var’ dedi. Ben de inandım. Bir arabayla ziyaret yerine evine götürdü. Akşam namazı kılacağını söyleyip bir odaya geçti. Bütün giysilerini çıkarttı. Üzerinde açık renkli, ayaklarına kadar uzanan entari benzeri bir giysi vardı.

“Beni soyup yıkadı”

Arkadan gördüğüm kadarıyla içinde hiçbir şey yoktu, çıplaktı. Akşam namazını kıldıktan sonra bana taşları banyoda yıkayacağını benim de suyu ile yıkanmam gerektiğini söyledi. Banyoya girdim. Beni dua ile yıkayacağını söyledi. Kabul etmeyince, ’Benim okuduğum dua ile sen beni görmezsin’ diyerek ısrar etti. Israr nedeniyle kabul ettim. Beni çırılçıplak banyoda yıkadı. Banyodan çıkarken gözüme bir tülbent bağladı. Sonra beni bir yatağa yatırdı. İçimdeki cinleri çıkartacağını bunun için boşalması gerektiğini meniyi de alıp toprağa gömmem gerektiğini söyledi. Üzerime uzandı. Tüm vücudumu öptü, okşadı. Sonra da ilişkiye girmek istediğini hissettim. Kendisini tekme ile itip üzerimden uzaklaştırdım. Beni bırakması için yalvardım. Bırakırsa geri geleceğimi söyledim. Kimseye söylememem için beni tehdit etti.

Türbe müdürü ise kendini şöyle savundu:

“Olaydan yaklaşık 10 gün önce F.K. cami imamı F.Y. ile evlenmişti. Bayan oldukça açık giyinmişti. Düğün hediyesi olarak seccade ve tespih hediye ettim. 10 gün sonra evimin kapısı çaldığında açtığımda türbanlı bir bayanla karşılaştım. Çekindim, içeri almak istemedim. Öksüz olduğunu, kötü yola düştüğünü, 19 tane belalısının olduğunu anlattı. Kendisine acıdım. Belalılarının isimlerini bana yazdırdı. Daha sonra ” üzerimde büyü var’ dedi. Bir süre sonra tekrar yanıma geldi. Kapıdayken kadın hastalığının olduğunu söyleyip tuvalete gitmek istedi. Tuvalete girdi. Karnı aç olduğu için yemek yedirdim. Kendisini evine bırakmamı söyledi. Ben de 3.5 YTL para verip durağa bırakıp yanından ayrıldım. Eve geldiğimde tuvalette, bir tespih ve kirli çamaşırlarını buldum. Ertesi gün polis geldi. Bana iftira atıyor. “
vatan


GençTürk Haber
 

mozasur

Asistan
Katılım
8 Ağustos 2007
Mesajlar
223
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
bu ne be manyaklar türbeyle ne işiniz var adamlar ölmüş halen rahat bırakmıyorlar hayret yaw bırakın ölmüşler dünyayla ilişkesimiş size bir yararı dokunmaz artık eğer yardım isterseniz Allah'tan isteyin Allah'tan başka bize bir yardımcı yoktur. Birçok ayette Allah kullarına çok yakın olduğunu ve dua edince dualarına icabet edeğini söylüyor dikkat edin bir insan söylemiyor bunu bizim yaratıcımız bize söylüyor eğer ona güvenmeyeceksek kime güveriniz kardeşler soruyorum size bırakın ölüleri lütfen rahat uyusunlar rahatsız etmeyin belki de sizin yüzünüzden azap görüyorlardır.
 

seciL

Dekan
Katılım
29 Eylül 2005
Mesajlar
5,117
Reaksiyon puanı
102
Puanları
48
bu devirde bu numaraları hala yiyolar mı ya :^)
 

BacKDooR

Asistan
Katılım
4 Ağustos 2007
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben şimdi olayı anlamadım, cin çıkmış mı çıkmamış mı!? :p

Biz de mi başlasak acaba bu işe, türbe duvarına tabela yapar şöyle yazarız;
"ağrısız acısız cin çıkartılır" ;D
 

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
hocanında cin cıkarma aleti neymiş ole :D
 

titanyum

Profesör
Katılım
17 Nisan 2006
Mesajlar
3,795
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
abiiii ne varsa bu hocalarda var bendemi hoca olsam neee :)
 

Son mesajlar

Üst