Be5tE
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5
Be5tE :
Merhaba TuningMert
TuningMert™:
Merhaba Beste
Be5tE :
Nasılsın ?
TuningMert™ :
Teşekkür ederim,sürükleniyoruz her zamanki gibi.Sen nasılsıl?
Be5tE :
Teşekkür ederim İyiyim
TuningMert bize kendini tanıtır mısın ?
TuningMert™ :
1.90 Boylarında,hayatı otomobil olan,koyu bir Eskişehirspor taraftarı,17 Ağustos 1983 doğumlu bir elemanım.Doğma,büyüme,gelişme Eskişehirliyim.
Be5tE :
O zaman bu kullanıcı adı da otomobil tutkundan olsa gerek Yanılıyor muyum ?
TuningMert™ :
Sonuna kadar doğrusun.
Be5tE :
Pekiiii .. Nasıl tanıştın Sdn ile ?
TuningMert™ :
Soğuk bir kış günü idi,sanal alemin kocaman dünyasında ayarsızca surf yaparken SDN karşıma çıktı.Teknoloji ile çok içli dışlıyızdır kulakları çınlasın.Haberlerini takip ediyordum SDN'in.Sonra forumu gördüm üye oldum.İlk başlarda aktif değildim zaman geçtikçe sıcak ortama ayak uydurup aileye katıldım.Pişman değilim.SDN sağolsun.
Be5tE :
Forumda hoşuna giden ve hoşuna gitmeyen şeyler var mı peki ? Varsa neler öğrenebilir miyiz ?
TuningMert™ :
Hoşuma giden sıcacık ortamı.Hoşuma gitmeyen son aylarda iyiden iyiye artışa geçen negatif yüklü mesajlar,konular,üyeler.Bizim zamanımızda yoktu bunlar.Zamane gençliği...
Be5tE :
VAr mı senin bir çözümün bu olayların son bulması için ?
TuningMert™ :
Her çözüm,çözüm değildir.Elbette var fakat kendime göre var Kimseyi zorlayamayız,karşı çıkamayız.Bulunan çözüm forumun büyümesinin dibine dinamit koyabilir mazallah.Sessiz kalıyorum şimdilik.
Be5tE :
Pekala TuningMert'in bir günü nasıl geçer ?
TuningMert™ :
TuningMert'in her günü denktir.Ayrım yapmaz.Kıramaz kimseyi.Öğlene doğru kalkar,hemen eli camın perdesine gider camın arasından aracına kaçamak bir bakış fırlatır günaydım Hondam! dercesine,daha sonra elini yüzünü yıkar,ayak parmağı ile bilgisayarını açar.O araya kahvaltıyı sıkıştırır oturur bilgisayarının başına.Daha sonra dışarı,hayatının aşkına doğru harekete geçer.
Ortalığı kolaçan ettikten sonra bırakır kendini günün akışına TuningMert
Be5tE :
Pekii http://www.ismididikle.com/isim_38_mert.htm sitesine göre isminiz Türkiye'de en çok kullanılan 190. isim bu konuda ki düşünceleriniz neler ? :sorcerer:
TuningMert™ :
(Hayatının aşkı Hondası olur TuningMert'in.Yanlış anlaşılmasın.)
İsmim,babamın eseri.Bende memnunum.Çevremde fazla Mert olmasada bayağı yukarılardaymış kullanım açısından.Şaşırdım...
Be5tE :
Peki ya TuningMert'in Hobileri ve fobileri nelerdir ?:walkman:
TuningMert™ :
Hobileri=Otomobil dünyası,motorsporları,Trackday'ler (Pist Günleri) ve futbol.Fobileri ise otomobilini bir gün hurdalıkta görmek.
Soğuktan sıcaktan karanlıktan yüksekten kapalı alandan haşarattan hayvandan korkmam şükür.
Be5tE :
Aşk Ve sevgi kelimesi senin için ne ifade ediyor ? (arabadan başka )
TuningMert™ :
Aşk,özel yaşantım benim için önemli bir kelime değil.Olursa olur olmazsa canı sağolsun.Sevgi kelimesi ise,birilerinin beni sevmesi ve bunu bilmem beni her zaman mulu eder.Ayrıca sevdiğim kişilere sevgimi çok ama çok değişik şekilde gösterebilirim Bu özelliğim ünlüdür arkadaş dillerinde.
Aşk,özel yaşantım için olacak.Özür diliyorum...
Be5tE :
Sana özel bir soru sormak istiyorum. Lütfen bu soruya hemen cevap verme ...
Bir kıza çok aşıksın , ama araba tutkunda hat safada .... Arabana kıza göstereceğin ilgiden daha fazlasını gösteriyorsun. Kızda bundan rahatsız olup sana bana daha çok ilgi göster diyor ... Arabandan vazgeç diyor ! ....
Bir kız için ( aşık olduğun bir kız ) arabadan , zevklerinden vazgeçer misin ?
TuningMert™ :
Bu soru için düşünmeme gerek yok sanırım.Kesinlikle vazgeçmem.Beni kabullenecekse bu şekilde kabullenir.Ha yok kabullenemez beni aracımdan kıskanırsa,o onun problemi Allah'a havale ediyorum.
Be5tE :
Peki .. TuningMert'in en büyük hayali nedir ?
TuningMert™ :
Bir gün,büyük bir motorsporları organizasyonunda başarılı bir şekilde boy gösterebilmek
Şimdi içinden ne kızıyorsundur ha Beste,nası bir adam bu çok gıcık yaa diye
Bununla yaşayanın hay haline
Be5tE :
Yooo kızmıyorum sadece anlam veremiyorum. HAyatın resmen otomobil olmuş ilginç geliyor bana sadece ve anlamakta güçlük çekiyorum açıkcası ...
Hiç bir zaman istemiyor musun hayatında birin olmasını ?
TuningMert™ :
Hayatımda zaten birisi var,sağolsun çok anlayışlı bir bacımız Mutluyum...
Be5tE :
Bende bir an sadece otomobille yatıp kalktığını düşünmeye başlamıştım :wacko:
TuningMert™ :
Hahahahah,merak etme,yalnız değilsin :icon_:
Be5tE :
Peki TuningMert'in Hayatta yapmış olduğu en büyük çılgınlık nedir ?
TuningMert™ :
Orman yolunda,yaklaşık 220 KM/H hızla giderken ben bunu kontrol ederim hızmı lan bu diyerek,kendini birşey sanarak,artist artist el frenini çekmek,kendini mısır tarlasında bulmak.
Be5tE :
Bize kendini 3 kelimeyle anlatmanı istesem ? O 3 kelime ne olurdu ?
TuningMert™ :
Fanatik,Hızlı,Çevik :donatello:
Be5tE :
Peki son olarak Sdn üyelerine söylemek istediğin birşey var mı ??
TuningMert™ :
Bizi izlemeye devam etsinler. :tooth:
Be5tE :
Bize vakit ayırdığın için teşekkür ederiz ...
TuningMert™ :
Bende sana,bunca dakika bana dayandığın için teşekkür ederim
Ne demek.
Be5tE :
Görüşmek üzere
Merhaba TuningMert

TuningMert™:
Merhaba Beste

Be5tE :
Nasılsın ?
TuningMert™ :
Teşekkür ederim,sürükleniyoruz her zamanki gibi.Sen nasılsıl?
Be5tE :
Teşekkür ederim İyiyim
TuningMert bize kendini tanıtır mısın ?
TuningMert™ :
1.90 Boylarında,hayatı otomobil olan,koyu bir Eskişehirspor taraftarı,17 Ağustos 1983 doğumlu bir elemanım.Doğma,büyüme,gelişme Eskişehirliyim.
Be5tE :
O zaman bu kullanıcı adı da otomobil tutkundan olsa gerek Yanılıyor muyum ?
TuningMert™ :
Sonuna kadar doğrusun.
Be5tE :
Pekiiii .. Nasıl tanıştın Sdn ile ?
TuningMert™ :
Soğuk bir kış günü idi,sanal alemin kocaman dünyasında ayarsızca surf yaparken SDN karşıma çıktı.Teknoloji ile çok içli dışlıyızdır kulakları çınlasın.Haberlerini takip ediyordum SDN'in.Sonra forumu gördüm üye oldum.İlk başlarda aktif değildim zaman geçtikçe sıcak ortama ayak uydurup aileye katıldım.Pişman değilim.SDN sağolsun.
Be5tE :
Forumda hoşuna giden ve hoşuna gitmeyen şeyler var mı peki ? Varsa neler öğrenebilir miyiz ?
TuningMert™ :
Hoşuma giden sıcacık ortamı.Hoşuma gitmeyen son aylarda iyiden iyiye artışa geçen negatif yüklü mesajlar,konular,üyeler.Bizim zamanımızda yoktu bunlar.Zamane gençliği...
Be5tE :
VAr mı senin bir çözümün bu olayların son bulması için ?
TuningMert™ :
Her çözüm,çözüm değildir.Elbette var fakat kendime göre var Kimseyi zorlayamayız,karşı çıkamayız.Bulunan çözüm forumun büyümesinin dibine dinamit koyabilir mazallah.Sessiz kalıyorum şimdilik.
Be5tE :
Pekala TuningMert'in bir günü nasıl geçer ?
TuningMert™ :
TuningMert'in her günü denktir.Ayrım yapmaz.Kıramaz kimseyi.Öğlene doğru kalkar,hemen eli camın perdesine gider camın arasından aracına kaçamak bir bakış fırlatır günaydım Hondam! dercesine,daha sonra elini yüzünü yıkar,ayak parmağı ile bilgisayarını açar.O araya kahvaltıyı sıkıştırır oturur bilgisayarının başına.Daha sonra dışarı,hayatının aşkına doğru harekete geçer.
Ortalığı kolaçan ettikten sonra bırakır kendini günün akışına TuningMert
Be5tE :
Pekii http://www.ismididikle.com/isim_38_mert.htm sitesine göre isminiz Türkiye'de en çok kullanılan 190. isim bu konuda ki düşünceleriniz neler ? :sorcerer:
TuningMert™ :
(Hayatının aşkı Hondası olur TuningMert'in.Yanlış anlaşılmasın.)
İsmim,babamın eseri.Bende memnunum.Çevremde fazla Mert olmasada bayağı yukarılardaymış kullanım açısından.Şaşırdım...
Be5tE :
Peki ya TuningMert'in Hobileri ve fobileri nelerdir ?:walkman:
TuningMert™ :
Hobileri=Otomobil dünyası,motorsporları,Trackday'ler (Pist Günleri) ve futbol.Fobileri ise otomobilini bir gün hurdalıkta görmek.
Soğuktan sıcaktan karanlıktan yüksekten kapalı alandan haşarattan hayvandan korkmam şükür.
Be5tE :
Aşk Ve sevgi kelimesi senin için ne ifade ediyor ? (arabadan başka )
TuningMert™ :
Aşk,özel yaşantım benim için önemli bir kelime değil.Olursa olur olmazsa canı sağolsun.Sevgi kelimesi ise,birilerinin beni sevmesi ve bunu bilmem beni her zaman mulu eder.Ayrıca sevdiğim kişilere sevgimi çok ama çok değişik şekilde gösterebilirim Bu özelliğim ünlüdür arkadaş dillerinde.
Aşk,özel yaşantım için olacak.Özür diliyorum...
Be5tE :
Sana özel bir soru sormak istiyorum. Lütfen bu soruya hemen cevap verme ...
Bir kıza çok aşıksın , ama araba tutkunda hat safada .... Arabana kıza göstereceğin ilgiden daha fazlasını gösteriyorsun. Kızda bundan rahatsız olup sana bana daha çok ilgi göster diyor ... Arabandan vazgeç diyor ! ....
Bir kız için ( aşık olduğun bir kız ) arabadan , zevklerinden vazgeçer misin ?
TuningMert™ :
Bu soru için düşünmeme gerek yok sanırım.Kesinlikle vazgeçmem.Beni kabullenecekse bu şekilde kabullenir.Ha yok kabullenemez beni aracımdan kıskanırsa,o onun problemi Allah'a havale ediyorum.
Be5tE :
Peki .. TuningMert'in en büyük hayali nedir ?
TuningMert™ :
Bir gün,büyük bir motorsporları organizasyonunda başarılı bir şekilde boy gösterebilmek
Şimdi içinden ne kızıyorsundur ha Beste,nası bir adam bu çok gıcık yaa diye
Bununla yaşayanın hay haline
Be5tE :
Yooo kızmıyorum sadece anlam veremiyorum. HAyatın resmen otomobil olmuş ilginç geliyor bana sadece ve anlamakta güçlük çekiyorum açıkcası ...
Hiç bir zaman istemiyor musun hayatında birin olmasını ?
TuningMert™ :
Hayatımda zaten birisi var,sağolsun çok anlayışlı bir bacımız Mutluyum...
Be5tE :
Bende bir an sadece otomobille yatıp kalktığını düşünmeye başlamıştım :wacko:
TuningMert™ :
Hahahahah,merak etme,yalnız değilsin :icon_:
Be5tE :
Peki TuningMert'in Hayatta yapmış olduğu en büyük çılgınlık nedir ?
TuningMert™ :
Orman yolunda,yaklaşık 220 KM/H hızla giderken ben bunu kontrol ederim hızmı lan bu diyerek,kendini birşey sanarak,artist artist el frenini çekmek,kendini mısır tarlasında bulmak.
Be5tE :
Bize kendini 3 kelimeyle anlatmanı istesem ? O 3 kelime ne olurdu ?
TuningMert™ :
Fanatik,Hızlı,Çevik :donatello:
Be5tE :
Peki son olarak Sdn üyelerine söylemek istediğin birşey var mı ??
TuningMert™ :
Bizi izlemeye devam etsinler. :tooth:
Be5tE :
Bize vakit ayırdığın için teşekkür ederiz ...
TuningMert™ :
Bende sana,bunca dakika bana dayandığın için teşekkür ederim
Ne demek.

Be5tE :
Görüşmek üzere