• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tuncay'dan Liverpool'a Gol... (Video)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Middlesbrough, sahasında şampiyonluk adaylarından Liverpool'u konuk etti.

Karşılaşmanın 32. dakikasında Xabi Alonso'nun kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Middlesbrough, Tuncay Şanlı'nın 63. dakikada attığı golle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı...

http://www.youtube.com/watch?v=FXFCwVXDyHY

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Seyircilerin coşkusu ve Tuncay Şanlı diye soyadına kadar dakikalarca tezahurat yapmaları, oyundan çıkarken ayakta alkışlamaları gerçekten görülmeye değer güzel sahnelerdi.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ne gaza geldi öyle tuncay formayıda cıkardı :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Sanki bana dünya kupasında altın gol attı :D Bu tuncayın bu kadar çok gaza gelmesine uyuz oluyorum.. Görmemiş gibi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaç hafta sonra galip geldiler o yüzden bu kadar abartmıştır şimdi. Gerçi Tuncay hırslı bir çocuk. Adamın doğasında var. :D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nefret ettiğim bir takımdır Liverpool,Tuncay'a teşekkürler.

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Fazla gaza gelmiş Tuncay...Ama enazında Guiza dan fazla gol atabiliyor.Premier lig ve küçük takımda oynamasına rağmen...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maçtan sonra Tuncay bu golü Beşiktaş için attığını söylemiş, intikamlarını aldım demiş. :)