Tuncay Şanlı'ya 10 üzerinden 8 puan

Bu konuyu okuyanlar

mahmuteser

Doçent
Katılım
24 Mayıs 2007
Mesajlar
606
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Four Four Two, Ada'daki yeni transferleri değerlendirirken Tuncay Şanlı'ya övgüler yağdırdı; 10 üzerinden '8' kalite notu verdi..

F.Bahçe'den Middlesbrough'ya giden milli futbolcumuza kalite notu olarak 10 üzerinden 8 veren dergi, "Güçlü Four Four Two, Ada'daki yeni transferleri değerlendirirken Tuncay Şanlı'ya övgüler yağdırdı; 10 üzerinden '8' kalite notu verdi..



İngiltere'nin önemli aylık spor dergisi Four Four Two, Premier Ligi'nin yeni transferleri bölümünde Tuncay'a da verdi. F.Bahçe'den Middlesbrough'ya giden milli futbolcumuza kalite notu olarak 10 üzerinden 8 veren dergi, "Güçlü yanları enerjik, yetenekli ve becerikli olması. F.Bahçe'de 154 maçta 59 gol gibi harika bir ortalaması var. Zayıf yanı ise topla zaman zaman çok oynaması ve dengesiz driplingler yapması. Onu yeni Hakan Şükür olarak değerlendirmeyin, çünkü ondan daha iyi" yorumunu yaptı.

'Cesur yüreği' hak ediyor
Dergi, hem forvette hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilecek oyuncunun 'Cesur Yürek' lakabını hak ettiğinin de altını çizdi.

Zico'nun "Tuncay'a herkes Fenerbahçe için yaptıklarından ötürü teşekkür etmesi gerekir. Onu çok arayacağız" sözleri hatırlatılırken, listede Torres, Babel (Liverpool), Pizzarro, Malouda (Chelsea), Muntari (Portsmouth), Nani, Anderson (Man.United), Faubert (West Ham), Eduardo (Arsenal), Rigters (Blackburn) değerlendirilen diğer yeni transferler oldular.

http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=58081
 

RuNaL

Müdavim
Katılım
11 Mart 2006
Mesajlar
6,898
Reaksiyon puanı
71
Puanları
48
Yaş
35
inş onun için ve türkiye için ii olur bu sezon
 

cathlack

Müdavim
Katılım
3 Mayıs 2007
Mesajlar
2,225
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Avrupada oyuncu saymız artması dileğiyle... saygılar :D
 
Üst