Tuncay Şanlı : Fener'den ayrıldığıma pişmanım

Bu konuyu okuyanlar

Link

Profesör
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Mido'nun transferinden sonra hocası Southgate tarafından yedeğe çekilen Tuncay, Birmingham maçında 84'te oyuna girebildi. Şanlı'nın, yakın çevresindekilere "Fenerbahçe'den ayrılmakla büyük hata yapmışım. Burada futbol çok zor. Yedek oturacak futbolcu değilim. Eğer sürekli böyle yedek kalırsam Middlesbrough'da kalmamın anlamı yok" dediği öğrenildi.

İngiltere çok farklı
Tuncay Şanlı'dan gündeme bomba gibi düşecek, Fenerbahçe camiasını ise heyecanlandıracak açıklamalar... İngiltere'nin Middlesbrough takımının formasını giyen Tuncay Şanlı, Birmingham karşılaşmasından sonra yakın çevresindekilere şok açıklamalar yaparak, "Fenerbahçe'den ayrılmakla büyük hata yaptığımı düşünmeye başladım. Ben pes edecek bir futbolcu değilim. Sonuna kadar savaşacağım. Ama Mido'nun transferinden sonra hocam Southgate, beni yedek kulübesinde oturtmaya başladı. Bu benim çok gücüme gidiyor" dediği öğrenildi.

F.Bahçe'yi özlüyorum
İngiltere'de futbol oynamanın zorluğuna dikkat çeken Tuncay Şanlı'nın, "Burada idmanlar çok ağır. Futbolun her alanında profesyonellik hakim. Daha çok çalışmam ve kendimi geliştirmem gerektiğini biliyorum. Ama yine de ben yedek kulübesinde oturacak bir oyuncu değilim. Direkt oynayacağımı düşünerek Middlesbrough'yu tercih etmiştim. Eğer çok iyi olmama rağmen takımda yeteri kadar forma şansı bulamazsam ayrılabilirim. Burada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Ama Fenerbahçe'yi de özlüyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kaynak
 

mahmuteser

Doçent
Katılım
24 Mayıs 2007
Mesajlar
606
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Olacağı oydu gelecek Fener'e aldığıparanın 5/1 ine oynayacak ya da Bjk buna iyi para verir gelir.FB nin eski oyuncu koleksiyonuna eklerler...:D
 
Üst