Tuncay Özkan gözaltında

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
72055.jpg

Ergenekon soruşturmasında flaş gelişme. Tuncay Özkan sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı.
Ergenekon operasyonu kapsamında gazeteci Tuncay Özkan, İstanbul Bebek'teki evinde sabah saatlerinde gözaltına alındı. Polislerin evde arama yaptı.
Ayrıca Kanal Türk televizyonunun eski sunucularından Duygu Dikmenoğlu da gözaltına alındı.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Tuncay Özkan ve Evrim Baykara'nın da içinde bulunduğu toplam 10 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.
CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, Tuncay Özkan'ın sabah 06.45 sıralarında kendisini aradığını ve 'Beni gözaltına alıyorlar' dediğini kaydetti.

Tuncay Özkan'ın, Bebek Cevdetpaşa Caddesi'ndeki evinde İstanbul Cumhuriyet Savcılığının koordinasyonunda Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan arama sürüyor.

Konuyla ilgili olarak soruları yanıtlayan CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, eskiden Özkan'ın avukatlığın yaptığını belirterek, milletvekili olması dolayısıyla artık avukatlık yapmadığını ifade etti.

Mengü, Özkan'ın sabah saatlerinde kendisini telefonla aradığını anlatarak, ''Sabah beni aradı. Saat 06.30 gibi. 'Ağabey beni gözaltına alıyorlar. Evde arama var' dedi'' diye konuştu.

İnsanın böyle durumlarda şok olduğunu ifade eden Mengü, polisin evde ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında arama yaptığını kaydetti.
GAZETECİ ADNAN BULUT DA GÖZALTINDA
''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Kanaltürk televizyonunun eski haber müdürü gazeteci Adnan Bulut, İzmir'de gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, İzmir'de bir otelde kalan Bulut'u gözaltına aldı.

Bulut'un işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul'a gönderileceği bildirildi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=157835

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
son günlerde yolsuzluklar ayyuka çıkmıştı. gündemin gazını almak için ellerinde ergenekondan başka ne kaldı ki ?...

faceoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklenen bir haberdi. Devlete millete hayırlı olsun. Birinin daha sesi kesildi. Darısı diğerlerinin başına.

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
işiniz gücünüz saçmalık.
28 şubat sürecinde suçsuz yere hapise atılan,işinden olan insanlar,okuldan atılan öğrenciler,namaz kılıyor diye sorguya çekilen insanları ne çabuk unuttunuz.
ama doğru ipin ucu size dokununca bela okuyun. aklınıza Allah(c.c.) gelsin.
sadece ramazanda aklınıza AllaH(C.c.)'nun geldiği gibi...:icon_-1::icon_-1:
Ne alaka arkadaşım Allah aklımaza sadece ramazandamı geliyor baksen ama doğru kendinize han hamam millete din iman....:angry:

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hanın ve hamamın kimlerde olduğu belli.
din ve iman konusu ise ancak Allah(c.c.) bilir.
ama kalpte ne varsa dışarıya o yansır.
yani ahırdan gül kokusu gelmez.

mnyk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar!
Bu günlerde Türkiye'nin üstüne gitmesi gereken bir olay daha var.
Ne bu?
Deniz Feneri hortumlaması!
Unutmaya başladık bile.
Niye şimdi arka arkaya Ergenekon iddiaları patladı anlamışsınızdır umarım.

şendoğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ülkemde hep sen ben kavgası yahudiler ve uşakları malı götürüyor bizde aile kavgası...

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar!
Ne bu?
Unutmaya başladık bile.
+1:icon_-1:

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tuncay bunun hesabını fena sorar.rezil eder valla adamları.ben söylim

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Geç bile kalındı bu zırtapoz için.Hepsinin bi zamanı var gerçi,sırayla... :)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar!
Ne bu?
Unutmaya başladık bile.

Gündemi değiştirecekler ya zaten ellerin dede başka birşey kalmamıştı :happy:

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
akp doğudaki çoğu oyu okuma-yazma bilmeyen ve görme bozuluğu ceken kişilerden almıştır.

nasıl derseniz doğudaki çoğu sandığın başında hep akp yandaşı biri olur. ve okuması olmayan ve gorme bozuklugu ceken kişilere kendi partilerini işaretletmişlerdir. bunu uydurmuyorum. bunlar gerçektir.

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
akp doğudaki çoğu oyu okuma-yazma bilmeyen ve görme bozuluğu ceken kişilerden almıştır.

nasıl derseniz doğudaki çoğu sandığın başında hep akp yandaşı biri olur. ve okuması olmayan ve gorme bozuklugu ceken kişilere kendi partilerini işaretletmişlerdir. bunu uydurmuyorum. bunlar gerçektir.

Arkadaşım nerden bu istihbarat :D

:D:D:D iyi güldüm ya :D:D

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Bü ülkede okuma yazma bilmeyen ve görme sorunu olan 16 milyon insan var demek..
( bedava kömüre makarnaya bağladınız o da yetmedi şimdi hakaret ediyorsunuz.. )

Her geçen gün biraz daha saçmalıyorsunuz..

Ne kadar zavallısınız.. Hazmetmeyi öğrenin..

Hep söylüyorum.. yoksa böyle kusmaya devam edeceksiniz..

Allah akıl versin..

( Doğuda yaşamışsın da böyle saçma sapan bir yaklaşımda bulunuyorsun bre gafil! )

- - - - - - - - - - - - - - - -

Tuncay efendiye gelince;

Adam yerine konulup gözaltına alınmış.. İyi reklam olur artık..

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Allah akıl versin..

( Doğuda yaşamışsın da böyle saçma sapan bir yaklaşımda bulunuyorsun bre gafil! )

Tuncay efendiye gelince;

seni de adam yerine koyup foruma almışlar...baktım herkese bir hakaret bir yüklenme bir düşmanlık.madem forumda işler böyle yürüyor.haydi bre gafil

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31

gözetmen diye bi olay var,sanırım haberin yok :)

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu ülke başına gelen bu belanın (AKP) hesapını soracaktır. Bu ülke Bu allahı olmayan şantajcı ve iftiracı ve soyguncu AKP ve RTE den kurtulmadıkça asla gün yüzü göremeyecektir. AKP halka bunların hesabını verecektir. Bu gün bana yapılan yarın sizede yapılacaktır. AKP bunu böle bile. Artı Şu %47 ninde dürüst bi sonuç olduğundan şüpheliyim. AKP gene yaptı bi dalavere o işte ama o da çıkacaktır ortaya zamanla....

Yerel seçimlerden sonra ülkenin kimlerden kurtulması gerektiği belli olur hiç merak etmeyin.O zaman daha ayrıntılı bir şekilde tartışırız.

yakup198520

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar!
Ne bu?
Unutmaya başladık bile.
ya su ergenekonun ustune gidince deniz feneri yuzunden falan diyip durmayin ne alakasi var deniz feneriyle hukumetin

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bu ülke başına gelen bu belanın (AKP) hesapını soracaktır. Bu ülke Bu allahı olmayan şantajcı ve iftiracı ve soyguncu AKP ve RTE den kurtulmadıkça asla gün yüzü göremeyecektir. AKP halka bunların hesabını verecektir. Bu gün bana yapılan yarın sizede yapılacaktır. AKP bunu böle bile. Artı Şu %47 ninde dürüst bi sonuç olduğundan şüpheliyim. AKP gene yaptı bi dalavere o işte ama o da çıkacaktır ortaya zamanla....

Aynen katılıyorum... Ergenekon diye toplatmadıkları biz kaldık.. AKP karşıtı kim varsa bu ülkede Ergenekoncu diye suçladılar !

Umarım gün gelirde AKP'nin bu yaptıklarının aynıları tüm tanıdıklarının başlarına gelir.. Dediğin gibi zamanı gelince bu yaptıklarının hesaplarını tek tek verecekler...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

evet doğru

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Allah akıl versin..

Tuncay efendiye gelince;

Sen ister inan ister inanma.. arkadaşın dediği aynen doğru şahit olan çok fazla insan var.. Odun kömür dağıtıp oy aldıklarıda doğru! Kömürcüler şikayet ediyordu kömür satamıyoruz diye...

Zavallı dediğin insan gerçeği gören insan, asıl siz ne kadar zavallısınız ki halen gerçeğin farkına varamadınız.. Osmanlı devletide zamanında varamadı...

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hayırlı olsun mikroplar birbir temzileniyor. Ülkenin altını oydu bu hainler. Millete etmedikleri kalmadı diktatör kafalı bağnazlar.

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0

atın ama biraz az atın arkadaşım.
ya siz hiç sandık başında görevli olmadınız yada kendinizi tatmin etmenin yollarını arıyorsunuz.

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
odun-kömür-gıda yardımı konusunda tüm partiler aynıdır. ne AKP'yi temize çıkarmaya çalışırım nede CHP'yi yerin dibine batırmak isterim.
ama bu yardımları her parti her seçim dönemimnde yapıyor. ÖRNEK: geçen seçim döneminde KIRAÇ'ta dağıtılan yardımlar. (AKP değildi)