Tumblr ile Kolay Yoldan Garantili Backlink E-Book

cyberconstantine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepimizin artık kendine ait bir sitesi mevcut. Farklı kategorilerde farklı amaçlarla açılmış onlarca site. Bu kadar çok siteye sahip olmak açıkçası kolay değil. Bunlara içerik girmek kadar girdiğiniz içeriğin ihtiyaç duyacağı internet kullanıcılarına ulaştırılması da önemli.

social-media-search.png

Eskiden Google da aramalarda çıkmak için bir takım backlink yöntemlerini kullanıyorduk. Forum profil, footer link, tanıtım yazısı, yorum backlink gibi eskimiş yöntemleri kullanıyorduk. Fakat çıkan son güncellemeler tüm bu yöntemleri kısmen çöpe attı. Uyguladığımız bir çok backlink türevi yarardan çok zarar getirmeye başladı.

Peki Google da hedef kelime de sıralamaya girebilmek için ne yapacağız? Hangi yöntemleri kullanacağız?

large.png

Backlink türleri içerisinde en etkili ve en zararsızı Tumblr sitesinden elde edeceğiniz backlink.

Tumblr Yahoo’nun da satın almasıyla yerini sağlamlaştıran ücretsiz bir blog servisidir. Genel de gençlerin rağbet ettiği görsel ağırlıklı bir sosyal ağ. Günde binlerce hatta milyonlarca resim ekleniyor ve paylaşılıyor.

İşte bu kitapla beraber kolay yoldan zahmetsiz bir şekilde backlink elde edebileceğinizi anlattım. Sadece tek bir blogdan değil onlarca farklı blog açarak daha fazla backlink elde edebilirsiniz. Bu kitabı okuyup bitirince sadece backlink kazanmak için değil, kullandığımız yöntemin gündelik hayatımızda da işlerimizi nasıl kolaylaştırdığını göreceksiniz.

Biz Tumblr kullanmasını zaten biliyoruz. Neden senin kitabına boş yere para verelim. Gerçekten anlattığın yöntem işe yaracak mı diye düşünebilirsiniz. Fakat benim anlattığım yöntem teknik değil tecrübe.

SEO ve backlink için harcadığınız paraya ve zamana bir bakın. Forum sitelerinde ve r10.net gibi webmaster forumlarında onlarca backlink paketi var. Yüzlerce lira harcayarak aldığınız bu paketler bir süre sonra yarardan çok zarar da getirebiliyor. Aldığınız paketin fiyatı bir yana siteniz için harcadığınız onca emek ve vakit de boşa gidiyor. Ama Tumblr ile elde edeceğiniz backlinklerden asla zarar gelmiyor.

Size nasıl kolay bir şekilde Tumblr da daha fazla takipçi kazanabileceğinizi, gönderileri nasıl otomasyona bağlayacağınızı ve gönderdiğiniz içeriklerden nasıl backlink elde edeceğinizi anlatıyorum.

Tumblr sitesinden elde edeceğiniz backlinkin ne kadar etkili olduğunu görmek istiyorsanız forumda @xsamet adlı kullanıcının Tumblr da link satışı konusunu inceleyebilirsiniz.

Tumblr da paylaştığınız linkler sayesinde elde edecekleriniz;

• Doğal backlink
  • Alexa da düşüş
  • Alexa backlink
  • Sıralama da yükseliş
  • Pagerank artışı

blog-traffic.jpg

Bu yazımda sadece Tumblr hakkında değil diğer önemli backlink yöntemleri hakkında detaylı bilgilere de yer verdim. Emin olun yazdıklarım internette okuduğunuz bilgilerden çok farklı. Hatta böylesine yazıları başka yerde bulamayacağınızı garanti ediyorum. Alacağınız kitap verdiğiniz parayı kuruşuna kadar hak ediyor emin olun.

Dolu dolu 29 sayfa ve 5626 kelime ve açıklayıcı resimlerle anlattığım E-book un fiyatı sadece 20 TL.

Ödeme Garanti Bankası yada Sanalpazar üzerinden olacaktır.

Anlamadığınız konularda Skype adresim üzerinden yardımcı olmaya çalışacağım.

Multi konudur. http://www.r10.net/alisveris-bolumu...garantili-backlink-e-book.html#post1068631609

PelinYavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel paylaşım teşekkürler. Referanslarınızla birlikte son fiyatı pm alabilir miyim?