- Reaksiyon puanı
- 198
telefonlar hayatımıza girdikten itibaren en çok satılan telefonlar listelenmiş! Hangi telefon en çok satmıştır tahmin edebilecek olan var mı?
Niye öyle diyiyorsunuz iPhone 6 milli telefonumuz olmuştuKesinlikle Nokia 1100 dür. Etrafımda kullanmayan insan yoktu neredeyse![]()
Orası da öyle hocamNiye öyle diyiyorsunuz iPhone 6 milli telefonumuz olmuştu.
Nokia 1100 zamanını teğet geçmiştim. O yüzden benim için iPhone 6 efsanedirOrası da öyle hocamakıllı telefonlar hayatımıza girdikten sonra da en fazla iPhone 6 görmüşümdür.
Kenarda iPhone 6 Plus ve 6S Plus var. Elime alıp kurcaladığım da pek zamana yenik düşmüş gibi durmuyorlar. Yine de gelişen teknoloji de iPhone 6 kullanmak gerçekten sabır işidir.Ki halen kullanan arkadaşlarım da var. Ekran ile kasa ayrılmış olmasına rağmen adam vazgeçmiyor![]()
Üretiyor da geçti artık o satışlar. Yıllar önce kendi sonlarını hazırladılar.Peki sizce Nokia o kadar satış yapabilmişken neden telefon üretmiyor?
Google pazar da söz hakkına sahip olmak istediği için markayı satın aldı. Sonrasında yavaş yavaş markayı döneminin gerisinde inovatif olmayan cihazlar çıkartarak bitirdiler. Yaptıkları Android çağını başlattı.Peki sizce Nokia o kadar satış yapabilmişken neden telefon üretmiyor?
hahaahaha. şimdiki tuşlular baya komik geldi.Babam hala kullanıyor. Piyasadaki en ucuz telefon du. Nokia kaliteli üretiyordu. Şimdiki tuşlular çok kötü. 10 sms ile hafızaları doluyor.
Yeni bir işletim sistemi, yetersiz uygulama mağazı, gereğinden fazla büyüme sebebiyle pazarda hakkını kaybetti.Peki sizce Nokia o kadar satış yapabilmişken neden telefon üretmiyor?
Nokia her sene pazara bir şekilde giriş yapmaya çalışıyor fakat yeterli maddi kaynak bulamadıkları için iddalı olamıyorlar. 1-2 sene önce önemli bir maddi kaynak bulduklarına dair haber okumuştum. Umarım pazarda bir birinin bir farklısı olan cihazlar görmek yerine kendisine farklı bir yol çizecek marka çıkartırlar.Bu arada Symbian ve Nokia Belle inanılmaz işletim sistemleriydi. Android’den çok daha az pil tüketiyor, daha az kaynak tüketiyor ve daha hızlı çalışıyordu. Benim Nokia 503 var zamanında Galaxy Ace yerine almıştım arada açıp bakıyorum arayüzde halen kasma donma yok tak tak açıyor her şeyi. Uygulama geliştiricilerini çekebilse başka bir şey konuşuyor olabilirdik cidden.
Nokia her sene pazara bir şekilde giriş yapmaya çalışıyor fakat yeterli maddi kaynak bulamadıkları için iddalı olamıyorlar. 1-2 sene önce önemli bir maddi kaynak bulduklarına dair haber okumuştum. Umarım pazarda bir birinin bir farklısı olan cihazlar görmek yerine kendisine farklı bir yol çizecek marka çıkartırlar.
255 Milyon satış ile 1110.telefonlar hayatımıza girdikten itibaren en çok satılan telefonlar listelenmiş! Hangi telefon en çok satmıştır tahmin edebilecek olan var mı?
Nokia 3310.telefonlar hayatımıza girdikten itibaren en çok satılan telefonlar listelenmiş! Hangi telefon en çok satmıştır tahmin edebilecek olan var mı?