Tüm web tasarımcıların yardımını bekliyorumm !!! acill web tasarım[Çözüldü!!]

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler acil web tasarım öğrenmem lazım kabaca öğretseniz yeter bide hangi programlar kullancam onuda söylerseniz sewinirim !!! Pls !! bana özel mesaj atabilirsiniz

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar;

İlk önce şunu belirteyim web tasarımı acil öğrenilecek bir şey değildir.
Sana şöyle bir örnek vereyim.

Hiç liseye gitmemiş birinin sınava 1 gün kala ben üniversite sınavlarına gireceğim beni üniversite sınavlarına hazırlayın acil demesi gibi bir şey bu.

Kullanacağım programlara gelince Microsoft ' un Frontpage paketini veya Macromedia ' nın Dreamweaver paketini kullanabilirsin.

Sen günü kurtarmak istiyorsan hazır site araçları de mavcut google da Web site builder diye aratırsan bir çok sonuç bulacağına eminim.

Kolay Gelsin

yargıç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spider_9600 dedi ki:
beyler acil web tasarım öğrenmem lazım kabaca öğretseniz yeter bide hangi programlar kullancam onuda söylerseniz sewinirim !!! Pls !! bana özel mesaj atabilirsiniz

slm
hocam bu iş öle 2 günlük öğrenilen bir iş değildir.

haa bana websitesi yapacak bir arkadaş açil lazım dersen yardımcı oluruz. ama ben acil website nasıl yapılır öğrenecem dersen o iş zor işte sana en acil sıradan websitesi öğrenmen bile 3-4 ayını alırderim.

ben 3 senedir bu işin içindeyim hala öğreniyorum ve öğrenmeyede mecburuz. saygılar.

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
walla ben öle sadece kısa bilgilerlerse anlatsan biraz lazım bana kabaca anlatsan olur yaniii

-----------------------------------

yaww zaman warda bir an önce başlamak istiyorum şöle taka bi site yapcam yarışma warda.mayısa kadar zaman war .bide hangi programı kullanmalıyım sizce ?

Pardus007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Az@D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bakıyorum guzel bır kaynaga benzıyor

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş bi yarışma var işte oraya bi yunus emreyle ilgili bişeler koycaz
bide işte bu java script me ne warya görsel bişeler olsun diyorum birazz yardımcı olun biraz.ayrıca ilginizede teşekkür ederimm

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeş katılmak istediğin yarışmayı biliyorum ve 1 nisan son gün.Yarışmada meslek liselerinin bilgisayar bolumu ogrencileri ve en önemlisi ... Bilim ve Teknoloji Lisesi de yer alıyor.Senin anlıyacağın öğrenmen gereken script HTML ve bu en basit hali.Diğer liseler ise ASP,PHP ve hatta .NET ile bile katılabilirler.Bu iş için şansın pek fazla yok ama diyorsan ki benim ilgim var ben öğrenmek istiyorum elimden geldiğince yardımcı olurum.

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
walla iyi olu sadece yarışma için de öğrenmiyom zaten bu işe biraz ilgim war

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pardus007 dedi ki:
http://www.pardus007.com/bedava-bilgisayar-dersleri/
buradan web tasarımı, web dilleri ile ilgili yararlı]http://www.dersizle.com/videolar/Bilgisayar/html.php[/url]

Bunlara ek olarak

http://www.kemalunsal.com/htm/html/index.html >> HTML dersleri

Kategorilere ayrılmış dersler istersen >>

http://www.c0d3r.net/

Ayrıca Web'e Yeni Başlayanların Forumu >> www.merhabedunya.net

Yinede takıldığın bi konu olursa Ö.M. yada MSN den yazabilirsin.

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu web tasarım için programları nerden download etcem.bi size zahmet bana eziyet bi link werseniz!!bide şu veri tabanı noluyo !!onuda anlatın bi zahmet

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
spider_9600 dedi ki:
Hiç sevmediğim bir tabirdir,birdaha kullanmassanız sevinirim.Ayrıca forum kurallarını okuduğunuzda art arda mesaj göndermemenizi tavsiye ederim.

spider_9600 dedi ki:
bu web tasarım için programları nerden download etcem.bi size zahmet bana eziyet bi]

web tasarım için benim tavsiyem Dreamweaver dır.Bu programı
http://www.adobe.com/products/dreamweaver/
linkinden bulabilirsin.Ayrıca Microsoft'un Frontpage'i var onu da kullanabilirsin.
Bunlardan başka birçok HTML editor bulmak mümkün(hemen hemen her download sitesinde var).
Ama ondan önce bi önceki mesajımda belirtmiş olduğum sitelerden HTML yazmasını ögrenmen gerekir.
Eğer kodlarla ugraşmayıp sadece tasarım yapıcam dersen Web Page Maker gibi MS Publisher gibi hazır site yapma programları da mevcut.

Veri tabanına gelince...
Veri tabanı web programlamada kullanılır.Yani bi HTML sitede veri tabanına ihtiyaç yoktur.Zaten HTML ile bilgi veya üye kaydı yapamassın.Bunun için PHP veya ASP bilmen gerekir.Veri tabanı daha sonraki bir iş.

Kolay Gelsin...

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saol o arda arda mesaj konusunuda bilmiyordum söylediğin için sağol birde kusra bakma o kelimeyi sewmediğini bilmiyordum

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
önemli değil kullanmassan seviniirim

entelsofi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu mesleğe 9 yılımı verdim ama halla kendime web tasrımcı gözüyle bakamıyorum :)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bak kardeşim ilk olarak html den başlamalısın

yakında zaten html dersleri vericem

saygılar

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Denizhan Dakılır dedi ki:
Bak kardeşim ilk olarak html den başlamalısın

yakında zaten html dersleri vericem

saygılar
nerde vereceğinide söylersen sevinirim

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
HTML dersleri forumda var geç kalma spider Birde konu başlığını düzeltirsen iyi olur(çözüldü şeklinde)