Yardım Tüm uygulamalar fotoğraf görütüleyicisi oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dazai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dazai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarda bozuk bir dosya vardı açtım sonrasında açmak için bir uygulama seçin yazıyordu bende yanlışıkla tamama bastım ve uyuglamalarım bir anda fotoğraf görüntüleyicisi oldu ve açılmıyorlar lütfen yardım edin

Son düzenleyen moderatör:

jmsdcoder

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
114
Sağ tık yapıp birlikte açmayı deneyin uygun olan uygulamayı bulup işaretleyin veya ransomware yemiş olabilirsiniz ciddi bir virüs bendede aynısı olmuştu sağlam bir format ile geçti ilk baştaki olmassa format atmanızı öneririm.

jmsdcoder

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
114
Hoca ramsomware işe nerden karıstı onu çözemedim.
Hocam işin açığı zaten belli. Ransomware yemiştir kesin çünkü kolz gibi virüsler ( fidye virüsü ) gibi virüsler bütün uygulamaları kitleyip başka birşeye dönüştürüp insanları çıldırtıyor ama senin dediğin gibide olabilir muhtemelen senin dediğin.

jmsdcoder

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
114
Neyse konu sahibi şunu denese çözülür gibi cmdye gidip:
assoc .exe=exefile
Konu sahibi zaten açık bir şekilde anlatmamış exelerin sonunda .bat .exe .kolz gibi şeyler var olduğunu dememiş belki vardır öyle çözebiliriz kolz virüsü olabilir dediğim gibi. Senin dediğin kesin bir çözüm olmayacaktır.

Akifㅤ

Asistan
Reaksiyon puanı
471
Konu sahibi zaten açık bir şekilde anlatmamış exelerin sonunda .bat .exe .kolz gibi şeyler var olduğunu dememiş belki vardır öyle çözebiliriz kolz virüsü olabilir dediğim gibi. Senin dediğin kesin bir çözüm olmayacaktır.
Belki de yoktur. Denemekten zarar gelmez, uzantıları sıfırlamak için o.