Tüm Numaralarla 1200 Dakika Konuşma

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Avea, yeni tarifesi 'HerYöne1200' ile ayda 69 TL'ye Türkiye'deki tüm Avea, ev-iş ve diğer operatör numaralarıyla 1200 dakika konuşturuyor.

Avea, sunduğu tarife alternatiflerini genişletmeye devam ediyor. Avantajlı fırsatlar sunduğu "HerYöne" tarifelerinebir yenisini daha ekleyen Avea, bireysel faturalı hat aboneleri için'HerYöne1200' tarifesini hayata geçirdi.

hery%C3%B6ne1252745371.jpg
Avea'nın "HerYöne" tarifelerini tercih eden kullanıcılar, yurtiçinde ev, iş ve diğer operatörlerle çok uygun fiyatlarla konuşma fırsatı yakalıyor(muş).

Avea'nın, 'HerYöne1200' tarifesi kapsamında abonelerayda KDV ve ÖİV dahil 69 TL ödeyerek yurtiçinde Avea, ev- iş ve diğer operatörlerle 1200 dakika konuşuyor. Abonelerin, bir fatura döneminde toplam arama süresini aşması halinde ise yaptıkları yurt içi aramaların dakikası 0.23 TL olarak ücretlendiriliyor.Tarifeye geçiş için aboneler herhangi bir ücret ödemiyor.

::
Bu tarife ilginizi çekti mi?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Geçenlerde bir anket yaptılar şirkete gelip Avea'nın bu tarz kampanyalarını son zamanlarda oldukça sık göreceğiz gibi şirketlere yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek gibi birşeyler falan 3G ve cep hatları falan filan...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Türkcell aynı tarifesi 35 milyondu. Şu an değişti 1500dk 45 milyon oldu. daha avantajlı.Gerceği sadece kamu için geçerli bir tarife ama kamulu biri kamulu olmayan 5 kişiyi tarifeye geçirebiliyordu..üstelik 2011 kadar fiyat garantisi var. ve her yerde çekiyor. Avea'nın daha çok ekmek yemesi lazım..

Soickan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her yöne sınırsız olanları haber vermeden bu tarifeye geçirip daha fazla para vermelerini sağlayan AVEA'nın tarifesini duyuruyorsunuz ya.

Tebrik ederim...

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Vodafone kendi içinde ve sabit hatları sınırsız yapmış ve diger operatörleri 750 dk vermiş ve bundan 50 tl alıyor. bu tarife dururken niye 69 tl ödeyip 1200 dk sınırı ile kendimi sınırlandırayım ve de daha yüksek fiyata çok saçma bi tarife.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Avea her yöne 1200 dk : 69 TL
Kullandığım Tarife:Her yöne 1200 dk 35 TL
Önceden aveanın kamucell hattını kullanıyordum onunla da her yeri arıyordum ayda 70 tl ancak geliyordu.Bu tarifenin de fiyatı 70 TL ilginç:)

BU kampanyanın albenisi yok..

pusluvadi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
etrafımda ki bir çok insan avea'nın sürekli tarife değişikliğinden nefret etmiş durumda ve avea'yı bırakmaya başladılar, sınırsız tarife 65 tl'den önce avea sınır getirdi daha sonra 75 farklı telefonla görüşeceksin dedi, adam daha 500 dk konuşmuşken 75 telefon sınırını doldurduğu için 2 kat fazla fatura ödedi, uyan ey halkım kazıklanıyorsunuz. Birde büyük bir maharetmiş gibi reklamını yapıyor shiftdelete, açıkcası sizi kınama hakkımı kullanıyorum....

ahmet_d

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Her yöne sınırsız olanları haber vermeden bu tarifeye geçirip daha fazla para vermelerini sağlayan AVEA'nın tarifesini duyuruyorsunuz ya.

Tebrik ederim...
aynen valla insanları bu kadar mağdur eden bir firmanın duyurusu

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar farkında değilsiniz ama AVEA sınırsız diyerek millete 400-500 tl fatura gönderdi... çevremde de var onlardan...

Önce sınırsız diyor şu kadar para diyor bir kampanya açıyor...
Siz abone oluyorsunuz... Sınırsız diye gönül rahatlığıyla konuşuyorsunuz...
Daha sonra bir fatura geliyor 300 tl...
Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz sizin abone paketiniz değiştirildi deniyor...
Yani önceden size haber vermeden sınırsız tarifeniz başka bir tarifeye geçiriliyor siz de bu sürede sınırsız diyerek konuşmaya deva ediyorsunuz...

Sakın dikkat edin AVEA ya güven olmaz...
Facebook da sayısız AVEA sınırsız kampanayası mağdurları diye grup açılmış...
Kimisi 150 tl fatura ödemek zorunda kalmış kimisi 400 kimisi 600

SDN AVEA reklamı yapacağına AVEA nın bu millete attığı kazzık hakkında bir araştırma yapıp bir makale yayınlarsa daha çok gündem yapar...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Henüz o kadar para vercek kadar aklımı kaybetmedim aylık faturaya :D

sahin.demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerçekten çok yazık gidip bi de bunu haber konusu yapıyolar.ya güzelim TÜRK celimin 35 liraya 1200 dakikası dururken veya artık 45 liraya 1500 dakikası dururken kalite ve hizmet varken gidip kim alsın görüşmeleri kesilen hizmet kalitesi en düşük olan avea hattı bi de ayda 70 lira...yok artık daha neler....

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Saçma bir kampanya olmuş :D Turkcell 1200 dk kullanıyorum her ay 35 tl :) eğer kamu hattı kullan arkadaşınız varsa rica ederseniz 1500 dk 45 TL babalar gibi kullanırsınız en azından hattın çekmeme sorunu olmaz :)

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar farkında değilsiniz ama AVEA sınırsız diyerek millete 400-500 tl fatura gönderdi... çevremde de var onlardan...

Önce sınırsız diyor şu kadar para diyor bir kampanya açıyor...
Siz abone oluyorsunuz... Sınırsız diye gönül rahatlığıyla konuşuyorsunuz...
Daha sonra bir fatura geliyor 300 tl...
Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz sizin abone paketiniz değiştirildi deniyor...
Yani önceden size haber vermeden sınırsız tarifeniz başka bir tarifeye geçiriliyor siz de bu sürede sınırsız diyerek konuşmaya deva ediyorsunuz...

Sakın dikkat edin AVEA ya güven olmaz...
Facebook da sayısız AVEA sınırsız kampanayası mağdurları diye grup açılmış...
Kimisi 150 tl fatura ödemek zorunda kalmış kimisi 400 kimisi 600

SDN AVEA reklamı yapacağına AVEA nın bu millete attığı kazzık hakkında bir araştırma yapıp bir makale yayınlarsa daha çok gündem yapar...

Doğru söze ne denir:thumbup:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kullandığım Tarife:Her yöne 1200 dk 35 TL

Bana her yöne 1200dk 35Tl kampanyasını hangi öperatör ise link verebilirmisin rica etsem

Ayrıca bu konu başlığı ile verilen heryöne 1200dk kampanyası yeni çıkmış bir kampanya değildir daha hiçbir operatörde her yöne kampanyası yokken çıkmıştır sayın Ecevit Bıktım bey neden sanki yeni kampaya gibi yazmış anlamış değilim ve şunu unutmayın Turkcell hiçççççbir zaman Avea dan ucuz olamaz olmamıştırda eski kampanyanın ısıtılıp yeni gibi yayınlanması bakıyorum Turkcellileri çok mutlu etmiş gülüyorum sadece

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende aveanın kamu hattını kullanıyorum 1200 dk avea içi 250 dk diğer operatörlerle 30 TL herşey dahil gerçi daha hiç 40-50'den aşağı ödemedim yok mesajdı yok bilmem ne. ama gıcıklık olsun diye bi ay hiç mesaj atmıcam bakalım o zamanda 30 tl geçiyomu oyarım onları.. :) Ama Türkcell'e geçmeyi düşünüyorum adamlar aslan gibi her yöne 1200 dk vermişler mis gibi 35 tl...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bende aveanın kamu hattını kullanıyorum 1200 dk avea içi 250 dk diğer operatörlerle 30 TL herşey dahil gerçi daha hiç 40-50'den aşağı ödemedim yok mesajdı yok bilmem ne. ama gıcıklık olsun diye bi ay hiç mesaj atmıcam bakalım o zamanda 30 tl geçiyomu oyarım onları.. :) Ama Türkcell'e geçmeyi düşünüyorum adamlar aslan gibi her yöne 1200 dk vermişler mis gibi 35 tl...

Geçmeden önce iyi araştır Turkcell in o kampanyasina kayıt dönemi bitti o bi çiçekti hemen soldu sağolsun Turkcell kampanyaları hep minyatür yapar örnek 20 milyon abonesi varsa 10.000 kişilik bi kampanya yapar ama reklamlara bakınca sanki 20milyon yararlanmış gibi hava yapar ve ondan ucuzu ondan iyisi yoktur

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Geçmeden önce iyi araştır Turkcell in o kampanyasina kayıt dönemi bitti o bi çiçekti hemen soldu sağolsun Turkcell kampanyaları hep minyatür yapar örnek 20 milyon abonesi varsa 10.000 kişilik bi kampanya yapar ama reklamlara bakınca sanki 20milyon yararlanmış gibi hava yapar ve ondan ucuzu ondan iyisi yoktur

hocam iyi diyorsun sonuçta hiçbiri babamızın operatörü değil ama sonuçta adamlar 2 aya kadar bir zaman tanıdılar etrafımda çok fazla arkadaşım bu uygulamadan faydalandı :) şu an için heryöne 1500 var galiba 45 tl karşılığı gene oldukça iyi bir alternatif sayılabilir :)

yolcuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence en dandik operatör aveadır,
Tek yaptığı iş rekabettir,
Gerçi rekabet için kalite lazımdır,
Bunların tek yaptığı kazık atmaktır.