Tüm Korku Evleri ve Kaçış Oyunları Bir Arada

Bu konuyu okuyanlar

ibrahimgezmis

Öğrenci
Katılım
9 Nisan 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
Merhaba Arkadaşlar,

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek yepyeni bir etkinlik çeşidi olan evden kaçış oyunları ve korku evlerini bir arada tutan en geniş arşive sahip kaçış merkezi'ni kurduk.

Kaçış Merkezi Nedir? Diye soracak olursanız sizlere biraz bilgi vereyim ve bu faydalı sitemizi tanıtmak istiyorum. Reklam kokan hareketler diyebilirsiniz, unutmayın ki hiç bir girişim reklamsız büyümez. Burada bahsetmiş olduğum sitemiz aslında bu türden bir eğlenceye katılacak olan kişilere henüz yeni olan bu sektörde kaybolmamalarını sağlamak.

Örneğin bir kaçış oyununa gitmek istiyorsunuz ve nereye gideceğinize bir türlü karar veremediniz. Çünkü Türkiye'de 500'e yakın evden kaçış oyunu ve korku evi bulunuyor. Kaçış Merkezi'ne girip bulunduğunuz şehrin sayfasına tıklıyorsunuz. Ardından size önerdiğimiz kaçış oyunları ve bu oyunlar için Kaçış Merkezi'ne özel indirimleri takip edebiliyorsunuz.

Ben öyle siteleri kurcalamaktan anlamam diyorsanız bir çağrı hattımız var 0850 885 2017 numarasından bize ulaşıp öneri ve indirim talep edebilirsiniz. Türkiye'de 100'e yakın oyunla ortak bir çalışma yaparak bu oyunu daha da yükseklere çıkarmak için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz.

Bu başlığı açmamın sebebi; sizden sitemizi inceleyip yorumlarınızı bekliyorum. Her türlü eleştiriye ve öneriye açığım söyleyin fikirlerinizi birlikte geliştirelim ve katkı sağlayalım. Eğer evden kaçış oyunu nedir diye soracak olursanız da sitemizdeki sayfalara göz atabilir ya da bana mesaj atabilirsiniz.
 
Üst