Yardım Tuhaf Bir Batarya Sorunum Var

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Telefonumun bataryası son zamanlarda bitik diye düşünüyordum. Çünkü batarya hızlı bitiyordu. Daha sonrasında telefonun bataryasını farklı model ama bataryaları aynı olan telefona (j500f) takdığım zaman benim telefonda %18 olarak gözüken şarj %58 gözüküyordu. O telefonda bataryayı da rahat aralıksız bir buçuk saat oyun oynayarak bitirdim. Yani batarya sanırsam iyi. Ama sıkıntı telefonda. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Telefon modeli: G532f

Wyntkha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Şarjın bitti şekilde göründüğünde telefon kapanıyordur peki tekrar açınca şarjın kaç görünüyor ? Ve eğer ekonomik durumun elverişliyse o telefonu artık değiştirsen senin için çok daha iyi olur çünkü aynı sorunları eski cihazımda yaşadım 3 farklı batarya aldım ama maksimum 1 sene idare etti 3 bataryaya zaten 1000 tl vermiştim.

dijitaldunya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Sorun bence batarya değil, telefonların ömrü o kadar batarya değiştirsende düzelmiyor.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Kalibrasyon yapınca daha da düşüyor.
batarya kalibrasyon işlemi yapmayı deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarjın bitti şekilde göründüğünde telefon kapanıyordur peki tekrar açınca şarjın kaç görünüyor ? Ve eğer ekonomik durumun elverişliyse o telefonu artık değiştirsen senin için çok daha iyi olur çünkü aynı sorunları eski cihazımda yaşadım 3 farklı batarya aldım ama maksimum 1 sene idare etti 3 bataryaya zaten 1000 tl vermiştim.
%0 gözüküyor kendi telefonumda fakat telefon yine açılıyor hatta 1 - 1.5 dakika yine kullanıyorum telefonu. Tamamen bitse yada bitmeye yaklaşsa böyle olmaz herhalde.

Son düzenleme: