Tttnet Hız Sorunu

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar;uzun uğraşlar sonunda Ultra net 16 mbt'e kadar sınırsız hattımdan 12.50 mbt alıyordum.15 mayıs 2014 günü internet kesildi,sonra geldi.Ama hız 3.65 mbt'e düştü.Aradığım zaman hattınız ancak 4 mbt destekliyor dediler.14 Mayıs 2014 gününe kadar 12.50 mbt'i destekleyen hat birden nasıl bu kadar düştü?Sizce bu mantıklı bir yalan mı?Lütfen cevap yazınız.Ama Onların burnundan getireceğim.Selamlar.:devil2:

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Port değiştirseler eski hızına döner diye biliyorum. Yalan söyledikleri aşikar bizede 4 mb almaz dediler port değiştirdiler şimdi 23 mb e kadar alabiliriz istersek bariz yalanlarından birini söylemişler sana ...

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler kardeşim.İnşaalah öyle olur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yalan kardeşim yalan onlar. Ben ttnet kulandığım zaman santral evimin karşısında ozaman ıhz 8 mbps ye kadar fakat benım aldıgım en yuksek hız 4 filan dı neymiş hattınız kaldırmıyor.İşin komik tarafı santral evimin hemen karsısında :D:D o sinirle kapattırdık işte, Süperonlıne ye geçtim no problem hep stabıl hız :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattımızın alabileceği maksimum hızı nasıl öğrenebiliriz.

deaftarzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eskiden ttnet kullanıyordum. yeni modem taktığım gece 8 Mbit aldım. derken sabah 8de hız düştü. hattınız 4 destekliyor dediler. üst tarife teklif edildi. teklifi kabul edersem hat değiştirmeyi sordum gerek yok dediler. düşük tarifeye hat yetersiz, üst tarifeye hat yeterli demiş oldular. soğudum ttnetten. uydunete geçtim. sabit 5 MBit kullanıyorum. değişmiyor.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
eskiden ttnet kullanıyordum. yeni modem taktığım gece 8 Mbit aldım. derken sabah 8de hız düştü. hattınız 4 destekliyor dediler. üst tarife teklif edildi. teklifi kabul edersem hat değiştirmeyi sordum gerek yok dediler. düşük tarifeye hat yetersiz, üst tarifeye hat yeterli demiş oldular. soğudum ttnetten. uydunete geçtim. sabit 5 MBit kullanıyorum. değişmiyor.

ah uydunet bizim burda olsa bi dakka düşünmem geçerim ama malesef ttnet e muhtacız :(

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oh be nihayet BTK'ya 18/06/2014 günü şikayet ettim.19/06/2014 günü tıpış tıpiş gelip sorunumu çözdüler.:tongue:

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir ayda elli defa arıza kaydı oluşturdular.Şikayet edince anında bana ulaşıp sorunumu çözüp gittiler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zaten başka seçenek yok.Onun için ttnet'i terk edemiyorum.