• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTNET'ten Yüzde 40 Zam!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
ttnet-1.jpg

Bu fiyat artışı statik IP'leri kapsıyor. Yapılan tarife güncellemesinin 1 Kasım 2012'den itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Çoklu Statik IP fiyatları ise şu şekilde güncellendi:

2'li Statik IP: TL7,5
4'lü Statik IP: TL11,5
8'li Statik IP: TL20
16'lı Statik IP: TL30
32'li Statik IP: TL40
64'lü Statik IP: TL60
128'li Statik IP: TL80
256'lı Statik IP: TL100

Kaynak

ohh :D Allah'ım girerken soğuk ter döktüm vallaha

Tepki olarak içimden salisede 1 milyona yakın küfürlü düşünce geçirdim aklımdan ama statik ipmiş.

Adamlar at koşturuyor malım ulkesi batıyor.

Sözde büyüme söylentileri ile gün ve gün büyüyen canım ülkemde her şeye zam şart çünkü büyüyoruz! Yunanistanda ve ya İspanyada kemer sıkma (Bizde dik alası uygulanıyor işte bu zamların her biri kemer sıkma sayılır) politikası uygulandı diye milyonlar sokaklara dökülüyor. Biz yine susalım boyun eğelim... Hayvan hakları için toplanalım, van depremzedeleri için hala yardım toplayalım, mültecilere kapı açıp 5 yıldızlı çadırlarda bakalım,... Biz her şeyi çözdük ve büyüyen bir ekonomiye sahibiz çünkü.

Büyüyen ülkenin büyüyen zamları tabi milli gelir sadece bazıları için arttığı için onlar ülke büyüyor zannediyor ama bilmiyorlarki gömdükleri her zam dalga geçtikleri her saniye kendileri de batıyor.

Yakında internetede zamı döşerler :D

Yakında internetede zamı döşerler :D

Kablo olmaksizin WI-FI WI-MAX 3G 4G net kullanimi yayginlaşmadiği müddetçe hesapli internet kullanimi hayal...

sevgili moderatör kardeşim şu konu başlığını daha yumuşak anlaşılabilir yazsan olmazmı sen insanları kalptenmi götürmek istiyorsun akşam akşam bir hiç uğruna katil olacaksın akşam akşam zam terör şiddet ve insanlık dışı onca haberi izledikten sonra siteye giriyorum sanki birisi bana ansızın bir yumruk çakmış gibi haber karşıma çıkıyor az daha yarın gidip şu interneti kökünden kapatasım geldi içimden

küfürü bastım başlığı görünce. ttnet ve zam kelimesini görünce ister adsl olsun, ister statik ip, ister tivibu falan hiç farketmez basarım küfürü.

zaten bi ttnet eksik kalmıştı :D

herseye zam geldi anasini satim ne oluyo ülkeye benzin 5 lira binilmiyor beee

Haberi ilk görünce bende yuh artık diyerek bağlantıya tıkladım, bilerek bu şekilde sundum hakkınızı helal edin :D

Kalp krizi geçiricektim yeminle :D Statik ip leri gördüm derin bi nefes aldım...

başlığı görünce ne oluyo lan dedim yüzde 40 çok az dedim

mazota zam gelince nete de gelicek tabi siz interneti neyle calisiyo zannediyosunuz :P o modemler kablolar 2 ton mazot yakiyo :P

şu haziran 17ye kadar gelmesinde şu ttnete taahhütüm bitince hemen kapatayım.