TTNET'ten Şaşırtan Hız

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar . aylar öncesinde her ttnetli gibi benimde hızım düşüyor netim kesiliyordu . sonra birgün canıma tak etti btk ya şikayet ettim . ilkinde kullanamadığım günlerin tutarı kadar faturamda indirim yapmışlardı . ikinci şikayetim hız düşmesiyle ilgiliydi . 8 mpbs ye kadar sınırsız pakette devam ettim ve şikayetimden sonra hızım 7 mpbs nin altına bile düşmeden sağlıklı kullandım . demekki hakkımızı aramamızı bekliyorlar .anladım ki internet ikiye ayrılıyor . btk dan önce btk dan sonra :) ve şimdiki hızım ben bile şaş kaldım. speedtestte mi yanlışlık var diye defalarca tekrar test yaptım düşmedi ve dosya indirdim 1 mb üstünde indirme hızım olduğunu gördüm :blink::biggrin: durduk yere bu kıyak neden anlamadım altından bi yamuk çıkmaz inş . :D

Buyrun
2188857266.png
:
L1n8B.png

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Halal hakkını ara arayalım kardeş.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bana da boyle oldu. Gecen yine hizim 6'ya dustu. Bugun yukseltmeleri icin aradim 4'e dusurduler sonra sistemde ariza var sonra ara dediler saka gibi.. Simdi tekrar arayacagim..

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana da boyle oldu. Gecen yine hizim 6'ya dustu. Bugun yukseltmeleri icin aradim 4'e dusurduler sonra sistemde ariza var sonra ara dediler saka gibi.. Simdi tekrar arayacagim..

dostum benden bahsetme lütfen bunların sağı solu belli olmaz neme lazım :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
aradım dil döktüm her zamanki taktik ile 6 mbps yaptılar sonra yine sertleşti konuşma anında 8 mbps :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5

Upload'ın neden bu kadar düşük paketten dolayı mı?

Hat değerlerim Download 8192 Upload 911 görünüyor.. Ölçümlerimde aldığım en yüksek download değerim bu son 30 dakikada.. En yüksek Ping 20.. En yüksek Upload 0.80

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hakkını aramazsan enayi buldum deyip tokatlıyor ttnet. Çıkarına bakacak tabiki

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Arkadaşlar telekom tüm mahallede kazı çalışması yapıp kablo döşemekte bu aralar. Bu fiber mi yoksa yoksa VDSL zamazingosu mu?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Fiber.. Bu arada bugun 9.58'i gordu net :)

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben neden hızımın böyle olduğunu çözdüm beyler :D . ben mart ayında 16 mpbs ye kadar ultranete geçmiştim ama hattım kaldırmadığı için 8 e geri dönmüştüm . son 2 aydır faturamın 70 civarı gelmesinden kıllanmıştım aradım tarifem 8 gözüküyor ama hızım 16 ya kadar ve faturalandırmamda 70 civarı oluyormuş arıza kaydı aldı ve 54 tl ödemem gerekirken neden 70 ödüyorum dedim . dün aradılar fazla ödenen miktar bu ayki faturamdan düşülcekmiş . :D allah bereket versin bunada şükür hızım şuan hala 11 mpbs civarı