TTNET'ten şaka gibi paket !

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
TTNET'ten günlük paketler

gunlukinternet.jpg

''Günlük İnternet Paketi'' ile aboneler, interneti kullandıkları gün kadar ödeyebilecek

TTNET'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce haberi verilen "günlük paketler" uygulamaya konuldu. Bu şaka gibi paketle aylık 3 lira ve kullanılan gün başına ayrıca 3 lira ödenerek 1 Mbps hızında ve günlük 500 MB kotalı internet erişimine sahip olunuyor.

İsteyenler, paket kapsamında ayda 2 lira taksitle kablosuz modem veya ayda 1 lira taksitle kablolu modem alabiliyor.

Kullanıcılar, pakette bulunan 500 MB internet kotasını doldurduktan sonra da internet kullanmaya devam edebiliyor. 500 MB üzerindeki internet kullanımlarında kota aşımı her 1 MB için KDV ve ÖİV dahil 1 kuruşla ücretlendiriliyor.

Şaka gibi Kaynak

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bana göre değil asla kullanmam 500 mb kotalı günlük internet saçmalık...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
500 mb mi?
1Mb ye 1 kuruş mu?
Ttnet sana hiç bir şey demiyorum hiç bir şey!!!

damnedeyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ne yapacaklarını şaşırdılar artık ayda 3-5 kez işi olan adam gider internet cafeye saati 1 liradan girer işini halleder.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Diyelim ki o gün 4GB lık bir iso indirdiniz ki günümüzde her an herkes bir şekilde iso dosyası indirebiliyor. Peki bu ne anlama geliyor, hemen basit bir hesap yapalım. Günlük 500MB'lık kotayı aştıktan sonra her MB için 1 kuruş ilave ücret alacaklarmış. Biz ise kotayı 3500MB geçmiş olduk. Bu ise 3500 kuruş yani 35 TL, evet yanlış okumadınız, bir gün için tam tamına otuzbeş lira ek ücret alacakları anlamına geliyor. TTnet = SoyguncuNET.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Adam gibi paketler çıkarıp kullanıcıları rahatlatacaklarına milleti nasıl kazıklarız onu düşünüyorlar hala...

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
okuldayken yanında sigara taşıyamayan öğrenci arkadaşlara büfeler sigaralar tek tek ve ttnet tarifesiyle satılıyordu :)

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
ttnet ten kurtuldum sonunda metronet kullanıyorum 10 mbit down 10 mbit up ayda 47 lira. bu paketleri gördükçe ttnete acıyorum .

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Birde sadece bireysel kullanıcılar içinmiş. :D Hay Allah, nisan ayınıda geçtik. Bu ne böyle. :D
ttnet ten kurtuldum sonunda metronet kullanıyorum 10 mbit down 10 mbit up ayda 47 lira. bu paketleri gördükçe ttnete acıyorum .

Peki o hızları gerçekten görebiliyor musun?

turkpoet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eger verecekleri sifrele.turkiyenin her yerinden girebiliceksem.wireless tt net buna dahil olucaksa.veya oteller fuarlar gibi alanlarda gecicilazım olan yerlerde musteriye sunabiliceklerse olabilir.evde sabitte sacma.

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Birde sadece bireysel kullanıcılar içinmiş. :D Hay Allah, nisan ayınıda geçtik. Bu ne böyle. :D

Peki o hızları gerçekten görebiliyor musun?

hatta dostum. ben 10 mbit lik pakete dahil oldum ama son 2 haftadır hızım bu şekilde şimdi speedtest yaptım

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ve birkez daha LANETOLSUN SANA TTNET bizi soydun soğana çevirdin

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
hatta dostum. ben 10 mbit lik pakete dahil oldum ama son 2 haftadır hızım bu şekilde şimdi speedtest yaptım

İyiymiş. Her yere servis yapıyorlar mı yoksa altyapı sorunu var mı?

---------- saat 00:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:44 eklenmişti ----------

Tamam cevabını buldum. Biraz zor gelir.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Diyelim ki o gün 4GB lık bir iso indirdiniz ki günümüzde her an herkes bir şekilde iso dosyası indirebiliyor. Peki bu ne anlama geliyor, hemen basit bir hesap yapalım. Günlük 500MB'lık kotayı aştıktan sonra her MB için 1 kuruş ilave ücret alacaklarmış. Biz ise kotayı 3500MB geçmiş olduk. Bu ise 3500 kuruş yani 35 TL, evet yanlış okumadınız, bir gün için tam tamına otuzbeş lira ek ücret alacakları anlamına geliyor. TTnet = SoyguncuNET.

Bu yeni tarifeyi ben de her ne kadar anlamsız bulsam da, o tarifeye geçenlerin bu şartları kabul ederek geçeceğini düşünüyorum. Sonuçta bu tarifeye geçecek olan birisi günlük 500 MB sınırını geçmeyecektir. Haliyle 4 GB'lık bir .iso dosyasını da indirmeyecektir.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Aylık 90 tl yani, gerçekten ucuz. Herkes bu pakete geçsin :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Adı Türk ama kendisi yabancı. Paramız yabancıya gidiyor en çok ona yanıyorum. Nereden kazıklayacağını düşünüyor, nasıl olsa kendi milleti değil ne alırsa kardır.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ttnetin genel müdürüde bu tarifeye geçsin a ......................

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ne kadar ciyaklaskta bilmem kaçtane sabit ücret alınamaz kararı olsada tekel bitmeden bizimle dalga geçmeye devam edecekler

15 milyon öğrenci olan bi melmekette -hadi 10 yaş altını şimdilik es geç- en az 10 milyon internet kullanma potansiyeli olan öğrenci var. ttnet tabone sayısı kaçtı. daha yolunacak -özürlerimle- kaç ... var.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Bir reklam yapmışlar , eminim olayı bilmeyen adam atlar hemen alır bu paketi :D Yazık valla şimdiden acıdım bu paketi alanlara :)