Ttnetten beklenmeyen hareketler bunlar

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
evimi münasebetsiz zamanlarda tarife değişimi için arayıp bana zırva yutturmaya çalışan ttnetten beklenmedik hareket.

daha iki gün önce torrent indirme hızım 100 kb seviyesinde iken, modemin şifresini değiştirdikten sonra [niye böyle oldu bilemedim ben onu :D] indirme hızım on katına çıktı. 2gb lık bir filmi yarım saate indirir oldum.

bu laf anlamazlar böyle bir iyiliği niye yaptı bilmiyorum. yoksa şimdiye kadar benim hızımı mı çalıyorlardı onu da anlamış değilim. ama böyle bir şey oldu haberiniz olsun :D :D

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Denedim bende olmadı :D Hızım yerlerde sürünüyor. Adil kullanım hızını >=2 mbit yapsalar olmaz mı?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tarifeni değişmişlerdir. 1 mb limitsizden 8 mb netlimitsize "geçirmişlerdir" muhtemelen. :)

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
iyi ama ben kimseye başvurmadım ve indirme hızım da 8mb'i çokça geçgin. bazen 10 11 bile oluyor. şeytan kulağına kurşun mu derler :D :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
iyi ama ben kimseye başvurmadım ve indirme hızım da 8mb'i çokça geçgin. bazen 10 11 bile oluyor. şeytan kulağına kurşun mu derler :D :D
forumda, başvurmadığı halde tarifesinin netlimitsiz yapıldığını söyleyen üyeler vardı. bir kontrol et istersen. internet tarayıcının adres satırına 192.168.2.1 yazıp enter yap. açılan sayfada şifre girmeden tamam butonuna bas. modem web arayüzüne gir. orda mevcut tarife hızın yazar. 8199/1024 gibi birşey görürsen tarifen değişmiş demektir.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[TABLE="class: menustyle, width: 33%, align: center"]
[TR]
[TD="width: 50%, align: left"]Internet Bağlantısı:[/TD]
[TD="align: left"]Bağlantı var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ADSL Bağlantısı:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ADSL Hızı:[/TD]
[TD="align: left"]744 / 9411 kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Internet IP Adresi:[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ADSL MAC Adresi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Kablosuz Ağ:[/TD]
[TD="align: left"]Etkin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Kablosuz Ağ Adı (SSID):[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Ethernet:[/TD]
[TD="align: left"]Bağlantı yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]DHCP Sunucu:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Firmware Sürümü:[/TD]
[TD="align: left"]2.5.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Seri No:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Sistemin Açık Kalma Süresi:[/TD]
[TD="align: left"]617 Saat 16 Dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Sistem Saati:[/TD]
[TD="align: left"]14 Aralık 2011 00:0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tam olarak böyle bir şey var. bu ben keklendim mi demek oluyor acaba. :) ttnetten beklerim. şaşırmam. hatta konu başlığını da gücüm yeterse değiştiririm gerekirse :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[TABLE="class: menustyle, width: 33%, align: center"]
[TR]
[TD="width: 50%, align: left"]Internet Bağlantısı:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ADSL Bağlantısı:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ADSL Hızı:[/TD]
[TD="align: left"]744 / 9411 kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Internet IP Adresi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ADSL MAC Adresi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Kablosuz Ağ:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Kablosuz Ağ Adı (SSID):[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Ethernet:[/TD]
[TD="align: left"]Bağlantı yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]DHCP Sunucu:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Firmware Sürümü:[/TD]
[TD="align: left"]2.5.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Seri No:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Sistemin Açık Kalma Süresi:[/TD]
[TD="align: left"]617 Saat 16 Dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Sistem Saati:[/TD]
[TD="align: left"]14 Aralık 2011 00:0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tam olarak böyle bir şey var. bu ben keklendim mi demek oluyor acaba. :) ttnetten beklerim. şaşırmam. hatta konu başlığını da gücüm yeterse değiştiririm gerekirse :D
tamam işte tarifen değişmiş. 8 mb netlimitsiz pakete geçmişsin. bak bu da benimki. 16 mb netlimitsiz adsl2+ :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
En iyisi ttnetın online işlemler kısmına girip tarife bilgini öğren:)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Benim de hızım onayım alınmadan, haber dahi verilmeden 1 mbit'ten 8 mbit'e çıkarıldı. Arayıp soranlara onay verdiniz diyorlarmış, yine de ara istersen müşteri hizmetlerini. Ben zaten geçmeyi düşündüğüm için pek takılmadım :)

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haber verilmeden değiştirilme olayı maalesef ki var dicem ama pek maalesefdeğl bize sormadan oluyo genelde sağlık olsun diyip geçmeli artık :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sizin onayınız olmadan tarife değiştiriyolarsa siz de onlara para vermek için kendinize onay vermeyin:)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Benim de hızım onayım alınmadan, haber dahi verilmeden 1 mbit'ten 8 mbit'e çıkarıldı. Arayıp soranlara onay verdiniz diyorlarmış, yine de ara istersen müşteri hizmetlerini. Ben zaten geçmeyi düşündüğüm için pek takılmadım :)

onlar hissediyorlar,kimin 8mb ihtiyacı var, bu tarifeye geçmeye niyeti var,anında başvuruya gerek kalmadan hallediyorlar!! hizmette ve faturada sınır yok ta,maalesef hızda sınır var.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar fazla dillendirmeyelim 4 gündür bende 1.1 mb/s ile indiriyorum 8 mbit sınırsız 600 kb yi zor görüyordum aman aman nzar değmesin sonra 1 mbiti arar oluruz :D

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:32 ----------

http://speedtest.net/result/1591145392.png gelen hız :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bizim eve 6 Mbps geliyor. Ama neden 600 kb de kullanıyorum anlamış değilim. Bende mi sorun vaaaR? TTNET temi anlamadım.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
onlar hissediyorlar,kimin 8mb ihtiyacı var, bu tarifeye geçmeye niyeti var,anında başvuruya gerek kalmadan hallediyorlar!! hizmette ve faturada sınır yok ta,maalesef hızda sınır var.

benim 100 mbpsye ihtiyacım var onu da anlasalar keşke :D 1 buçuk sene olacak nerdeyse 1 mbps sınırsızda sürünüyoruz. torrent indirirken bile bu 40 gb bunu 1 ayda anca indiririm bu film 6 gb bu 4 güne anca iner diyerek indirmek var bir de 6 gb lık 3 filmi 6 saatte indirmek var

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
sana geçmiş olsun dileklerimle 1 bardak soğuk içmeni dileyerek 1 ay bu tarifeden faydalanıp sonra eski tarifene dönebilme umutlarımla :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
şu an vuze ile indirme yapıyorum ve 950kb civarlarında dolaşıyor internet. rüya gibi. :D :D 32 mb limitsiz hipernet paketine başvurmayı düşünüyorum açıkçası :) :) yanlış duymadınız bu ttnet.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
seni 16 mb adsl2+ paketine geçirmiş olabilirler. hız değerlerimiz aynı.

valla baktım online işlem merkezinden 8 mbit te tarife ama işlem geçmişinde aramadığım çağrı merkezi işlemi tamamlanmış yazıyor ve işlem içeriği yok !!!! valla hız böyle olsun şu anki ödediğim paraya razıyım yalın nette 62 TL ödüyorum 16 mbit te aynı paraya razıyım :crying:

love50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeşim yapacağınız tek şey bu ttnet belasından kurtulmanız ben kurtuldum çok şükür uydu nete geçtim canavar gibi (yani kablosuz tv kanalı o kadar hızlıki )tavsiye ederim

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24

böyle bir şey dediklerinde, onay verildiğine dair kaydı dinlemek isteyin. o kadar konuşuyorlar, müşteri memnuniyeti için kayıt ediyoruz diye. kayıt kaybolmuş; aa kayıt cihazı bozulmuş. kayıt sisteminde bakım vardı o gün gibi yalanlarla gelirlerse direk mahkemeye gidin.

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya ne adil kullanımı anlamadım ki ben 8 Mb NetLimitsiz aldım ayda nerden baksan 200 gb indiriyorum torrentten halen yavaşlama yok hızımda. Üstelik 9716 kb ile 9748 kb arasında bağlanıyorum.

maxtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gece 12:06'da bağlantı anlık olarak gitti geldi. Modem paneline baktığımda internet hızı artmıştı. İndirme hızı 12288 kbps olmuş Upload hızı ise hâlâ 798 kbps :c
Online işlemlerde ise tarife tipimde bir değişiklik yok (Netlimitsiz)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Niye böyle şeyler beni bulmuyoooooooooooo :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yıllardır ttnet kullanırım şimdiye kadar hiç hız artışı olmadı, bu seferde olmasını beklemiyorum zaten.