TTNET'in yeni saçmalığı

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu akşam 19:00 gibi işten eve geldiğimde internetin olmadığını fark ettim. Birkaç kere modemi resetledim, splitterı çıkarttım falan. Yok hala girmiyor. Sonra biraz bekledim, "Rutin arızalardan biridir, düzelir herhalde" diye. Baktım geleceği yok müşteri hizmetlerini aradım. 10 haneli hizmet numaramı girmeye çalıştım. Yanlış numara tuşladınız dedi makine. Bir daha girdim, yine olmadı. Telefon numaramı girdim bu sefer. Yok, yine olmadı. Müşteri numaranızı bilmiyorsanız sekizi tuşlayın dediler tuşladım. Sonra müşteri temsilcisi çıktı ve sorunu izah ettim. İnternete erişim sağlayamadığımı söyledim. Bir süre bilgilerimi kontrol ettikten sonra bugün öğlen saatlerinde hattımı iptal ettirmek için talepte bulunduğumu ve şu an iptal sürecinin yürürlükte olduğunu söyledi. Dondum kaldım, sonra böyle bir talepte bulunmadığımı söyleyince bu sefer müşteri temsilcisi bir dondu kaldı. Böyle bir talebim yoksa en kısa sürede en yakın Türk Telekom müdürlüğüne gitmeliymişim.
TTNET, Türk Telekom. İyice kendi kendine gelin güvey olmaya başladı. Ne işler karıştırıyorlar inanın bu sefer aklım almadı. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Başıma bir iş açmalarından korkuyorum çünkü burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. Durduk yere neden hattımı iptal emiş olabilirler? İşin garibi şu ki, bir adet son ödeme tarihi geçmiş faturam vardı. Yani iptal ettirmek istesem dahi ettiremem. Nasıl bir saçmalıkla karşı karşıyayım bilmiyorum ama yarın ne cevap vereceklerini dört gözle merak ediyorum.
Aynı ya da benzeri bir durum ile karşılaşanınız var mı acaba?

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
TTNET'le her şey mümkün diye boşuna demiyorlar hocam, reklamları da mı seyretmiyorsun? Arada böyle acayiplikleri oluyor bunların, ama ihmal etme yarın hemen Telekom müdürlüğüne git meseleyi hallet. İptal işlemi tamamlanırsa iş uzar.

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kapat gitsin kardeş bundan iyi fırsatmı olur :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bide şöyle düşünelim..

Belki siz kişisel bilgilerinizi çaldırmış olabilirsiniz çalan kişi veya kişilerde istedikleri gibi at koşturuyor olabilirler... Bence bu tarafınıda düşünmek lazım. İnsanlar kişisel bilgilerini internet ortamında çok rahat paylaşabiliyorlar mesela bi örnek vereyim... TTNETDestek rumuzlu ttnet temsilcisi arkadaşın profiline girin bakın bi çok kişi telefon no ve hizmet nosunu vermiş bu bilgileri veren kişilerin şifreleri nedir biliyor musunuz?. 123456 dır. Alın size örnek... Abi insan biraz kendisi dikkat edecek.. Yoksa öttürürler valla..

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bu akşam 19:00 gibi işten eve geldiğimde internetin olmadığını fark ettim. Birkaç kere modemi resetledim, splitterı çıkarttım falan. Yok hala girmiyor. Sonra biraz bekledim, "Rutin arızalardan biridir, düzelir herhalde" diye. Baktım geleceği yok müşteri hizmetlerini aradım. 10 haneli hizmet numaramı girmeye çalıştım. Yanlış numara tuşladınız dedi makine. Bir daha girdim, yine olmadı. Telefon numaramı girdim bu sefer. Yok, yine olmadı. Müşteri numaranızı bilmiyorsanız sekizi tuşlayın dediler tuşladım. Sonra müşteri temsilcisi çıktı ve sorunu izah ettim. İnternete erişim sağlayamadığımı söyledim. Bir süre bilgilerimi kontrol ettikten sonra bugün öğlen saatlerinde hattımı iptal ettirmek için talepte bulunduğumu ve şu an iptal sürecinin yürürlükte olduğunu söyledi. Dondum kaldım, sonra böyle bir talepte bulunmadığımı söyleyince bu sefer müşteri temsilcisi bir dondu kaldı. Böyle bir talebim yoksa en kısa sürede en yakın Türk Telekom müdürlüğüne gitmeliymişim.
TTNET, Türk Telekom. İyice kendi kendine gelin güvey olmaya başladı. Ne işler karıştırıyorlar inanın bu sefer aklım almadı. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Başıma bir iş açmalarından korkuyorum çünkü burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. Durduk yere neden hattımı iptal emiş olabilirler? İşin garibi şu ki, bir adet son ödeme tarihi geçmiş faturam vardı. Yani iptal ettirmek istesem dahi ettiremem. Nasıl bir saçmalıkla karşı karşıyayım bilmiyorum ama yarın ne cevap vereceklerini dört gözle merak ediyorum.
Aynı ya da benzeri bir durum ile karşılaşanınız var mı acaba?

senın kımlık bılgılerınle hattını başkası ıptal ettırmış olabılır
bende bazen teelfonda işlem yapmam gerektığınde kardeşımın kımlık bılgılerını söleyınce ıstedığımı yapıyorlar.bı ara kardeşımın ısmı yerıne kendı ısmımı söleyınce hattın yasal sahıbı araması gerektını söledı.bende onlara kızıp kardeşımın ısmını kendı ısmım gıbı söledığımde yapıyorsunuz dedım.karşımdakınden ses çıkmadı kızıp telefonu yuzune kapadım.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Telekom müdürlüğüne git bakalım size ne yalanlar yumurtlayacak lar

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yanlışlık değil, düzenbazlık vardır bence.