ozturkselcuk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu akşam 19:00 gibi işten eve geldiğimde internetin olmadığını fark ettim. Birkaç kere modemi resetledim, splitterı çıkarttım falan. Yok hala girmiyor. Sonra biraz bekledim, "Rutin arızalardan biridir, düzelir herhalde" diye. Baktım geleceği yok müşteri hizmetlerini aradım. 10 haneli hizmet numaramı girmeye çalıştım. Yanlış numara tuşladınız dedi makine. Bir daha girdim, yine olmadı. Telefon numaramı girdim bu sefer. Yok, yine olmadı. Müşteri numaranızı bilmiyorsanız sekizi tuşlayın dediler tuşladım. Sonra müşteri temsilcisi çıktı ve sorunu izah ettim. İnternete erişim sağlayamadığımı söyledim. Bir süre bilgilerimi kontrol ettikten sonra bugün öğlen saatlerinde hattımı iptal ettirmek için talepte bulunduğumu ve şu an iptal sürecinin yürürlükte olduğunu söyledi. Dondum kaldım, sonra böyle bir talepte bulunmadığımı söyleyince bu sefer müşteri temsilcisi bir dondu kaldı. Böyle bir talebim yoksa en kısa sürede en yakın Türk Telekom müdürlüğüne gitmeliymişim.
TTNET, Türk Telekom. İyice kendi kendine gelin güvey olmaya başladı. Ne işler karıştırıyorlar inanın bu sefer aklım almadı. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Başıma bir iş açmalarından korkuyorum çünkü burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. Durduk yere neden hattımı iptal emiş olabilirler? İşin garibi şu ki, bir adet son ödeme tarihi geçmiş faturam vardı. Yani iptal ettirmek istesem dahi ettiremem. Nasıl bir saçmalıkla karşı karşıyayım bilmiyorum ama yarın ne cevap vereceklerini dört gözle merak ediyorum.
Aynı ya da benzeri bir durum ile karşılaşanınız var mı acaba?
TTNET, Türk Telekom. İyice kendi kendine gelin güvey olmaya başladı. Ne işler karıştırıyorlar inanın bu sefer aklım almadı. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Başıma bir iş açmalarından korkuyorum çünkü burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. Durduk yere neden hattımı iptal emiş olabilirler? İşin garibi şu ki, bir adet son ödeme tarihi geçmiş faturam vardı. Yani iptal ettirmek istesem dahi ettiremem. Nasıl bir saçmalıkla karşı karşıyayım bilmiyorum ama yarın ne cevap vereceklerini dört gözle merak ediyorum.
Aynı ya da benzeri bir durum ile karşılaşanınız var mı acaba?