Ceasar1983
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bütün ülkeler mi çok küçük yani ülke küçükse altyapı daha hızlı oluyor dimi nüfuslara bak birde işçi sayılarına bak arkadaş TTnet yeterli miktarda altyapıya yatırım yapmıyor bu bir bir daha iki ne zaman özelleşti o günden beri alt yapı sıkıntısı çekiyoruz ve bu sorunu utanmadan kullanıcı üzerine atıyorlar (yok efendim net kullananlar düzgün kullanmıyor ondan). Ya sınırsız diyipte sınırlı internet saglayan bir firma ne kadar güvenli olur siz söyleyin (adil kullanım nedir arkadaş savunan arkadaşlar siz bundan haber verin hangi ülkede var bu). Adamların yıllık kazancı katlanarak yükseliyor çünkü talep var ve tek altyapısı olan kuruluş bunuda çok iyi kullanıyorlar adamlar kampanyaları açıklarken bütün amaları sıralıyorlar ve bir gram yüzleri kızarmıyor bir arkadaş demiş kendini onların yerine koy deli gibi milleti sömürmelerine ragmen yeterli hizmet vermeye çalışıyoruz demek valla kusura bakmayın empati yapamıyorum nasıl bir yüze sahipler o sorgulanır utanma sıkılma yok çünkü ama beni asıl sıkan onlardan daha cok onları savunan arkadaşlar ama doğru ülkemizde her zaman kraldan çok kralcı vardır buda öyle olsa gerek...