TTnet'in Rezilliğini Belgeliyorum (Yayalım Paylaşalım)

Ceasar1983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütün ülkeler mi çok küçük yani ülke küçükse altyapı daha hızlı oluyor dimi nüfuslara bak birde işçi sayılarına bak arkadaş TTnet yeterli miktarda altyapıya yatırım yapmıyor bu bir bir daha iki ne zaman özelleşti o günden beri alt yapı sıkıntısı çekiyoruz ve bu sorunu utanmadan kullanıcı üzerine atıyorlar (yok efendim net kullananlar düzgün kullanmıyor ondan). Ya sınırsız diyipte sınırlı internet saglayan bir firma ne kadar güvenli olur siz söyleyin (adil kullanım nedir arkadaş savunan arkadaşlar siz bundan haber verin hangi ülkede var bu). Adamların yıllık kazancı katlanarak yükseliyor çünkü talep var ve tek altyapısı olan kuruluş bunuda çok iyi kullanıyorlar adamlar kampanyaları açıklarken bütün amaları sıralıyorlar ve bir gram yüzleri kızarmıyor bir arkadaş demiş kendini onların yerine koy deli gibi milleti sömürmelerine ragmen yeterli hizmet vermeye çalışıyoruz demek valla kusura bakmayın empati yapamıyorum nasıl bir yüze sahipler o sorgulanır utanma sıkılma yok çünkü ama beni asıl sıkan onlardan daha cok onları savunan arkadaşlar ama doğru ülkemizde her zaman kraldan çok kralcı vardır buda öyle olsa gerek...

QuakeM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir tarifesi vardı TTNetin ekonomik durumu düşük olanlar için (hatta bir milletvekili soru önergesi verince üretmişlerdi), kotası 512 Mb idi. Güler misin ağlar mısın?

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir tarifesi vardı TTNetin ekonomik durumu düşük olanlar için (hatta bir milletvekili soru önergesi verince üretmişlerdi), kotası 512 Mb idi. Güler misin ağlar mısın?
Ben gülüyorum :D

abre06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ttnet sömürüyor bizi gelecekte herkez anlayacak bunu

adminser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim telekom interneti babasinin hayrına bedavayami veriyor her kurusuna kadar alıp verdı hızmet ortada

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
internet kaferler haricinde normal kullanıcı müşterilerin 25 GB geçeceklerini zannetmiyorum.

:) Geçen ay TTNet ile 96GB ondan önceki ay 68 GB yaptım kotayı ama hala bana dokunmadı bu Adil Kullanım Hakkı :)

Hızda bazen 800-900 kb/s bazen 1.7 MB/s çıkıyor :D :p işte öyle kafasına göre takılıyor ama :)

TTNet yapcak birşey yok :)

Sanki bizim evin yakınlarında SuperOnline vardı da bizmi geçmedik :D !!

Hız var dediler geldik ! Aga..

Ama fiyat konusunda eleştiriyorum sadece TTNet'i bu hizmete zaten fazla bir katkısı yok. Ben Ankara'da yaşıyorum. Ulus'ta işyerim.

Taa kaç yıl önceki çekilmiş hat üzerinden internet alıyorum. :) TTNet ise hâla bu hat üzerinden bana hizmet verip yıllar önce ödediği bakır kablo masrafını belki 100 veya 1000 katına katlamıştır diye düşünüyorum :)

Bu arada TTNet'e rakip olarak sadece SuperOnline var ;)

BiRi, KoçNET, Doping ve türevleri de zaten TT nin santrallerini kullanıyorlar.

Saygılar.