TTnet'in Rezilliğini Belgeliyorum (Yayalım Paylaşalım)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaslar bilen bilir Speedtest.net sitesini... İnternet hız testinde kriter alının önemli bir site... aşağıda vereceğim linkte ülkelerin ortalama internet hızlarına göre sıraması var... isteyen oraya bakabilir... listeden bir kaç çarpıcı bilgi:
Türkiye 56 sırada, ortalama hız=6.65 Mpbs

Şimdi sıkı durun:
Fas 9.16 Mpbs
Aruba (artık neresi ise) 6.89 Mpbs
GANA 6.32 Mpbs
GUAM 5.03 Mpbs
Bulgaristan: 16.6 Mpbs
Litvanya 30.86 Mpbs
Gürcistan 6.79 Mpbs
RUANDA 5.75 Mpbs
Allah'ın Ugandası: 2.12 Mpbs

DEVAMI:
http://netindex.com/download/allcountries/

FİYATLAR:
Türkiye Mpbs başına yaklaşık 6 dolar ile 30. sırada
Şimdi sıkı durun:
Bulgarista=0.70 dolar (Ortalama hız 16 Mpbs)
İngiltere= 3 dolar
Kanada 6 dolar (dünyanın en zengin ülkelerinden biri olmasına rağmen)
İsviçre 4 dolar
vs.. vs.. vs...
KANIT:
http://www.netindex.com/value/allcountries/

Türkiye içi kaliteye göre:
TTnet=2.4 puan
Turksat=3.1 puan

İllere göre:
İstanbul 3 büyük şehir içinde sonuncu=72.97
KANIT:
http://www.netindex.com/quality/2,42/Turkey/

Sözün özü kısasa mı? Tabiki buraya yazmıyorum.. yazarsam banlanırım... sizin hayal gücünüze bırakıyorum...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
O saydığın ülkelerin nüfusu toplasan İstanbulun nufusu kadar etmez. Yeter artık Türkiyeyi 6 milyonluk Bulgaristanla yada 4-5 milyonluk Gürcistanla karşılaştırmayın artık! Türkiyede bu ülkelerin toplam nüfusunun 5-6 katı internet abonesi var. Türkiyenin yer şekilleri baz alındığında heryere internet götürmek mümkün değil. Böyle işin aslını bilmeden bol keseden sallamak kolay...

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
O saydığın ülkelerin nüfusu toplasan İstanbulun nufusu kadar etmez. Yeter artık Türkiyeyi 6 milyonluk Bulgaristanla yada 4-5 milyonluk Gürcistanla karşılaştırmayın artık! Türkiyede bu ülkelerin toplam nüfusunun 5-6 katı internet abonesi var. Türkiyenin yer şekilleri baz alındığında heryere internet götürmek mümkün değil. Böyle işin aslını bilmeden bol keseden sallamak kolay...

o zaman verdikleri hizmetin parasını alacaklar 8mbit parası alıp 6mbit hizmet vermek hangi akla mantığa sığıyor ?

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
:D nasıl yaa... kıyaslamayın... o ülkelerin bir milyon nüfusu var da Türkiye'nin 70 milyon nüfusu var demek bu ülke daha cok vergi veriyor demek. TTnet daha cok para kazanıyor demek... adamlar ülkelerinin bir avuc insanı için kalitileli hizmet götürüyor biz 70 milyon, daniskadan bir ugandanın internetine de mi layık değiliz... milyonlarca aboneden cebine para indirmesini biliyor ama TTnet... ne kadar cok musteri o kadar cok para... eee nerde abii hizmet... nereye gidiyor bu paralar... ortada alt yapıya yatırım yok... dünyanın parasını kaldırıyor telekom... hee işin aslını bilmeye de gerek yok... nüfustan rahatsız olduysan o zaman Almanya, ABD, fransa, japonya ile kıyaslayalım ama o zaman emin olll daha kötü bir tablo ortaya cıkar... ortada bir rezillik yok.. rezilliğin alası var...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
8 Mbite kadar diyor. Öyle olmasa bile şartlara göre hız değişebilir diyor.

Tamam da ..'e kadar olmayan bir tarife mi var... hepsi öle sadece 8 Mpbs sınırsız var, oda zaten her herde yok... e kadar mışş.. bu ne yaa... Allah askına hangi gelişmiş ülkede adil kullanım diye bir şey var... Hangi gelişmiş ülkede ...e kadar, ü kadar diye tarifeler var... ya bu nasıl göz göze yapıyorlar bu dolandırıcığı... bu ülkenin nerde savcıları, nerede denetleyici kurulları... bir Allah'ın kulu su TTnet'in dolandırcılıklarına halen dur demeycek mi?

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
:D nasıl yaa... kıyaslamayın... o ülkelerin bir milyon nüfusu var da Türkiye'nin 70 milyon nüfusu var demek bu ülke daha cok vergi veriyor demek. TTnet daha cok para kazanıyor demek... adamlar ülkelerinin bir avuc insanı için kalitileli hizmet götürüyor biz 70 milyon, daniskadan bir ugandanın internetine de mi layık değiliz... milyonlarca aboneden cebine para indirmesini biliyor ama TTnet... ne kadar cok musteri o kadar cok para... eee nerde abii hizmet... nereye gidiyor bu paralar... ortada alt yatırıma yatırım yok... dünyanın parasını kaldırıyor telekom... hee işin aslını bilmeye de gerek yok... nüfustan rahatsız olduysan o zaman Almanya, ABD, fransa, japonya ile kıyaslayalım ama o zaman emin olll daha kötü bir tablo ortaya cıkar... ortada bir rezillik yok.. rezilliğin alası var...
Kesinlikle katılıyorum.
Adamlar sanki amme hizmet ediyor da iş yetişmiyor.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
8 Mbite kadar diyor. Öyle olmasa bile şartlara göre hız değişebilir diyor.
öğle diyorda ben 8mbit e geçmek istiyorum dediğimde sizin altyapınız desteklemiyor denmiyor. önce tarifeye geçiliyor sonra aaa üzgünüz desteklemiyormuş :) sonra ben 4 e geri döneyim dendiğinde de 4mbit hızı kaldırdık 8den sokup 6dan hizmet alcaksınız denmesi olmuyor..

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Devlet zamanındayken telekom hızlarını hatırlarsınız dial-up la uğraşıyorduk, özelleştikten sonra bi grup esti gürledi ''nasıl özelleşir, devlet yabancılara mal satıyor'' diye... Kardeşim açın bi bakın TÜRK TELEKOM 5 yıldır ki Türkiyede hizmet veriyor ve hızını 32 kat artırdı, devlet zamanındayken maximum 512 kbps di, şimdi 16 mbps ye kadar kullanıbiliyoruz....5 Yılda zannediyorsunuz ki dünyayı mı yakalayalım...''Demnesia'' arkadaşımız güzel söylemiş nüfusumuz çok fazla ve yeni özelleşti, artı olarak bizim coğrafik şartlarımız dağlık alanlardan oluşuyor ve inanın Türk Telekom çalışıyor, ara sıra arayıp kavga etsem de yatırımlarına devam ediyorlar :) ....Diğer ülkelerde nüfus fazla olmasına karşın hızlar yüksek diyenler olmuş, ebe kardeşim orası açın bi bakın kaç yılında özelleşmiş kaç yıldır o firma hizmet veriyor? Tivibu için 140 milyon dolar yatırım yapmışlar....İnternet hızına bu kadar çok takıldıysanız bunun tek nedeni bundan önceki hükümetlerin çalışmamasından kaynaklıydı şu an her iki yılda bir ortalama hızı iki katına çıkarıyor ttnet allahtan korkun ya....:clover:

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Zaten mantıken nüfus fazla olunca vergi üretim tüketim fazla olur nüfusu göz ardı etmeyin bulgaristanın o hız'da İnternet'i varsa bizde o hızda İnternet'i en az onlar kadar hak ediyoruz.Hatta aldıkları paralarla güney Kore'deki İnternet'i bile hak ediyoruz ama alternatifler olmadığı sürece mahkumuz :(

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Devlet zamanındayken telekom hızlarını hatırlarsınız dial-up la uğraşıyorduk, özelleştikten sonra bi grup esti gürledi ''nasıl özelleşir, devlet yabancılara mal satıyor'' diye... Kardeşim açın bi bakın TÜRK TELEKOM 5 yıldır ki Türkiyede hizmet veriyor ve hızını 32 kat artırdı, devlet zamanındayken maximum 512 kbps di, şimdi 16 mbps ye kadar kullanıbiliyoruz....5 Yılda zannediyorsunuz ki dünyayı mı yakalayalım...''Demnesia'' arkadaşımız güzel söylemiş nüfusumuz çok fazla ve yeni özelleşti, artı olarak bizim coğrafik şartlarımız dağlık alanlardan oluşuyor ve inanın Türk Telekom çalışıyor, ara sıra arayıp kavga etsem de yatırımlarına devam ediyorlar :) ....Diğer ülkelerde nüfus fazla olmasına karşın hızlar yüksek diyenler olmuş, ebe kardeşim orası açın bi bakın kaç yılında özelleşmiş kaç yıldır o firma hizmet veriyor? Tivibu için 140 milyon dolar yatırım yapmışlar....İnternet hızına bu kadar çok takıldıysanız bunun tek nedeni bundan önceki hükümetlerin çalışmamasından kaynaklıydı şu an her iki yılda bir ortalama hızı iki katına çıkarıyor ttnet allahtan korkun ya....:clover:

Eğer verdiğimiz paralar çoğunlukla yabancı şirketlere gidiyorsa her ne yaparlarsa yapsınlar eleştiririm arkadaşım. Ben ülkem kazansın istiyorum.

legolas356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bu kafa ile sen daha çok ttnet faturası ödersinn:biggrin:
Sen olmasan napar bu ttnet...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Başkalarının beni geliştirmeye mahkum kalmaktansa kendi ülkemin gelişimine katkıda bulunup düşük hızda İnternet kullanmaya razıyım en azından fiyatlar daha uygun ve gelişimin daha köklü olup uzun vade'de sonuç alınacaksa bile değer.Bir İnternet alt yapısını yapıp yönetemeyecek kadar aciz bir ülke olduğumuzu düşünmüyorum.Nede olsa çılgın projeyi yapıyorlar dimi :mad:

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11

1 - 32 kat artırdı, devlet zamanındayken maximum 512 kbps di, şimdi 16 mbps ye kadar kullanıbiliyoruz....
hadi canım... ben niye istanbul şişli gibi bir yerde yasamama rağmen 16 Mpbs hız alamıyorum... kaç kişi bu hızı alıyor bu ülkede... ilk mesajı okumadın galiba... ortamala hız bu ülkede 6 Mpbs...

2 - 5 Yılda zannediyorsunuz ki dünyayı mı yakalayalım
Haklısın RUANDA 5.75 Mpbs... onlar kaç yıl harcadılar acaba bu hız için...

3 - bizim coğrafik şartlarımız dağlık alanlardan oluşuyor
Alla alla Japonya'nın dağları bu ülkenin dağlarını 5 katlar üstüne bu ülkenin dağları kadar daha dağ koyar... Sanki şehirlerimiz dağların zirvesinde kurulu... ayrıca devlet zaten götürmüş her yere kabloları mesele bakır kabloların eskimesi... sadece bunlar değişecek..

4 - Tivibu için 140 milyon dolar yatırım yapmışlar
vay beee ne büük yatırım.... Türk Telekom yılın ilk çeyreğinde 609 milyon TL net kar açıkladı. yıla vurursan yaklaşık 2.4 milar TL yapar... bu para dikkat edin gelir değil... Kar.. yani cuuuppp cebe inen para... 140 milyon dolar nedir ki yaa. ki bu paranın 10'larca katı kar potansiyeli olan bir iş babısına hayrına sanki hibe yapıyor

5 - bunun tek nedeni bundan önceki hükümetlerin çalışmamasından kaynaklıydı
hayır kardeşim tek nedeni TTnet'i kimsenin deneyleyememesi... kimsenin TTnet'e hesap soramaması... dur kardeşim ne yapıyorsun sen diyememesi...

ustadmucit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 - 32 kat artırdı, devlet zamanındayken maximum 512 kbps di, şimdi 16 mbps ye kadar kullanıbiliyoruz....
hadi canım... ben niye istanbul şişli gibi bir yerde yasamama rağmen 16 Mpbs hız alamıyorum... kaç kişi bu hızı alıyor bu ülkede... ilk mesajı okumadın galiba... ortamala hız bu ülkede 6 Mpbs...

2 - 5 Yılda zannediyorsunuz ki dünyayı mı yakalayalım
Haklısın RUANDA 5.75 Mpbs... onlar kaç yıl harcadılar acaba bu hız için...

3 - bizim coğrafik şartlarımız dağlık alanlardan oluşuyor
Alla alla Japonya'nın dağları bu ülkenin dağlarını 5 katlar üstüne bu ülkenin dağları kadar daha dağ koyar... Sanki şehirlerimiz dağların zirvesinde kurulu... ayrıca devlet zaten götürmüş her yere kabloları mesele bakır kabloların eskimesi... sadece bunlar değişecek..

4 - Tivibu için 140 milyon dolar yatırım yapmışlar
vay beee ne büük yatırım.... Türk Telekom yılın ilk çeyreğinde 609 milyon TL net kar açıkladı. yıla vurursan yaklaşık 2.4 milar TL yapar... bu para dikkat edin gelir değil... Kar.. yani cuuuppp cebe inen para... 140 milyon dolar nedir ki yaa. ki bu paranın 10'larca katı kar potansiyeli olan bir iş babısına hayrına sanki hibe yapıyor

5 - bunun tek nedeni bundan önceki hükümetlerin çalışmamasından kaynaklıydı
hayır kardeşim tek nedeni TTnet'i kimsenin deneyleyememesi... kimsenin TTnet'e hesap soramaması... dur kardeşim ne yapıyorsun sen diyememesi...
helal kardeşim lafları ağızımdan almıssın
bilader kutlarım seni

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana muhalefet olan kişiler lise çağalarındasınız galiba anladığınız birşey yok çünkü :) japonya hakkında yorum yapan var bari bilmiyorsan aç bi nete bak bu japonya nasıl bi yere kurulu diye, bak ben mühendisim sana kısa bi bilgi vereyim japonya okyanus üzerine kurulu bi ülkedir senin dağ dediğin şeylerden sadece yükseltilerden ibarettir genel rakımı deniz seviyesindedir....16 mbps olayı demişsin, bi arkadaş girmiş yazmış bulgaristanın hızı şu kadar diye açtım araştırdım sadece belirli bölgelerde veriliyor sen de zannediyorsun ki tüm bulgaristanda olan bi hız, buna dikkat et....senin RUANDA dediğin ülke Türkiye gibi jeopolitik öneme sahip üzerinde sürekli siyasi olaylar dönüpte gelişmelere engel teşkil edecek olaylar yaşayan bi ülke değil, misal isveç e bak hızı avrupada dereceye girmiş peki isveç nasıl bi yer allahın kuzeyinde hiçbir iç ve dış tehditin olmadığı ülke, e tabi doğal bi durum....ben türk telekomu savunmuyorum evet şu an düşük kullanıyoruz bununda farkındayım ama aç biraz oku, türk telekom sadece tivibu ya mı yatırım yapıyor bi kablodur tutturmuşsun peki saha dolaplarını(dslam) hemen hemen her mahalleye koyan ve koymaya devam eden kim ve bu dolapların fiyatını biliyor musun??? bunun sorumlusu hükümet değil demişsin peki sen istiyorsun ki 2012 yılına Türkiye her evde 100 mbps hıza mı ulaşsın?? Buyur yapabileceksen seni değil telekomun müdürü direk başbakan yapalım :lol:

Not: Aklma yeni geldi; ''nüfusu fazla olan ülkelerin hızı daha fazla olmalı diye guraba arkadaşlar var '' :lol: dünyada en fazla adsl abonesi olan ülke ÇİN yani en fazla vergi alan ülke peki araştırma yapan arkadaşlar oranın hızını niye vermiyorsunuz :dil: dur dur onu da ben vereyim 4,28 mbps :laugh:

http://www.netindex.com/download/2,88/China/

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ne saçma! TTnet'in rezilliliğin kanıtlanması için belgeye ihtiyaç varmıydı acaba !

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bana muhalefet olan kişiler lise çağalarındasınız galiba anladığınız birşey yok çünkü :) japonya hakkında yorum yapan var bari bilmiyorsan aç bi nete bak bu japonya nasıl bi yere kurulu diye, bak ben mühendisim sana kısa bi bilgi vereyim japonya okyanus üzerine kurulu bi ülkedir senin dağ dediğin şeylerden sadece yükseltilerden ibarettir genel rakımı deniz seviyesindedir....16 mbps olayı demişsin, bi arkadaş girmiş yazmış bulgaristanın hızı şu kadar diye açtım araştırdım sadece belirli bölgelerde veriliyor sen de zannediyorsun ki tüm bulgaristanda olan bi hız, buna dikkat et....senin RUANDA dediğin ülke Türkiye gibi jeopolitik öneme sahip üzerinde sürekli siyasi olaylar dönüpte gelişmelere engel teşkil edecek olaylar yaşayan bi ülke değil, misal isveç e bak hızı avrupada dereceye girmiş peki isveç nasıl bi yer allahın kuzeyinde hiçbir iç ve dış tehditin olmadığı ülke, e tabi doğal bi durum....ben türk telekomu savunmuyorum evet şu an düşük kullanıyoruz bununda farkındayım ama aç biraz oku, türk telekom sadece tivibu ya mı yatırım yapıyor bi kablodur tutturmuşsun peki saha dolaplarını(dslam) hemen hemen her mahalleye koyan ve koymaya devam eden kim ve bu dolapların fiyatını biliyor musun??? bunun sorumlusu hükümet değil demişsin peki sen istiyorsun ki 2012 yılına Türkiye her evde 100 mbps hıza mı ulaşsın?? Buyur yapabileceksen seni değil telekomun müdürü direk başbakan yapalım :lol:

1 - Japonya konusudan bir tartışmaya girmem yok in cıkmıs da yok deniz miş de falan... ülkenin nasıl dağlık bir ülke olduğu herkes tarafından bilinen bir şey... he kaldı ki TTnet'in kötü hizmetini dağlara indirdin yaaa. ne diyim.. sanki Türkiye'nin her tarafı dağ... biraz batıya gel... hadi bunu da geçtik... yıl 2011... yok istanbul'a iki şehir daha kuracaz, yok kanalar kazıyacağız diyoarlar da... "yok dağlık da kablo döşemeiyorz" bahanesi ile kimse gelmesin.. buna bu devirde cocuklar bile güler... hee yapamıyor mu... bıraksın ceksin gitsin TTnetin basındakiler

2 -
16 mbps olayı demişsin, bi arkadaş girmiş yazmış bulgaristanın hızı şu kadar diye açtım araştırdım sadece belirli bölgelerde veriliyor
benim verdiğim linkte ülkelrin ortalama hızları verilmiş... dikkat edersen oarada Türkiye için 16 Mpbs demiyorlar niye acaba? halbuki Türkiye'de de belli yerlere bu hız verilyor(MUS) ya.. hadi bulgaristan'ı da gecelim orada sözde kücumsediğimiz niece ülkelerin Türkiye'yi nasıl ezdiklerini cok iyi görürsün

3 -
senin RUANDA dediğin ülke Türkiye gibi jeopolitik öneme sahip üzerinde sürekli siyasi olaylar dönüpte gelişmelere engel teşkil edecek olaylar yaşayan bi ülke değil
eee:) ne yani simdi bu durumda benim daha hızlı bir internete sahip olmam gerekmiyor mu? eğer bizim üzerimizde daha cok oyun oynanıyorsa o zaman bizim teknolojiye daha bir önem vermemzi lazım... hadi bunu da gecelim sanaki Türkiye'yi internette ezen diğer ülkelerin sorunları yok.. bir dünyada biz en kötü karmasık bölgedeyiz....

4 -
ben türk telekomu savunmuyorum
yok yok gayet savunuyorum arkadısım... korkma sölee... özgür bir ülkedeyiz... ama sende farkındasın işte açıkca savunuyorum bile diyemiyorsun... bir sor kendine bakim niye:)

5 -
(dslam) hemen hemen her mahalleye koyan
amann aman ne büyük yatırım... ya nerede abi hız nerede... bu kadar insan niye sikayet ediyor...

6 -
Türkiye her evde 100 mbps hıza mı ulaşsın?? Buyur yapabileceksen seni değil telekomun müdürü direk başbakan yapalım
elde ettikleri karı cok değil bir yıl yatırım amaclı kullanırlarsa olur... 2.5 milyar tl'lik o parayla ben Türkiye'yi ucururm bırak interneti... bu ülkenin paralarını babalarının malı gibi ülkelerine götürüyorlar...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Konunun nüfus ile pek alakası yok ekonomik güç ve yaptırımlarla alakalı nüfusu fazla diye yavaş az diye hızlı demek çok mantıksız tam tersi durumda var.Sadece nüfus'da genç çalışan nüfus göz ardı edilebilir.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hepiniz ttnete yükleniyorsunuz ama yarın birgün internet vermeyi kesse sokaklara dökülürsünüz. Kendimi bildim bileli ttnet kullanıyorum gayet memnunum teşekkürler ttnet.

KızılElma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET in hızı ile alakalı olarak yazmak için bir dosya download edip hızı sizlere göstermek istedim. Çünkü tarifem 8 MBps olmasına rağmen genelde 200-300 kb hızları arası download edebiliyorum. Bu iş için forumda tanıtımı yapılan Süpercan oyununu indireyim, hem hızı tespit edeyim hemde oyuna bir göz atayım dedim. Sonuç aşağıda. Allah Belanı versin TTNET. Madem bulunduğum yerde bu hıza ulaşılabiliniyor neden beni 2 MBps lerde süründürüyorsun. Neden senin kepazeliğini göstermek istediğimde bu hıza ulaştım.

Ekli dosyayı görüntüle 6696

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
biraz gözünüzü açın ya
telekom ne verse yiyorsunuz

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
TTNET in hızı ile alakalı olarak yazmak için bir dosya download edip hızı sizlere göstermek istedim. Çünkü tarifem 8 MBps olmasına rağmen genelde 200-300 kb hızları arası download edebiliyorum. Bu iş için forumda tanıtımı yapılan Süpercan oyununu indireyim, hem hızı tespit edeyim hemde oyuna bir göz atayım dedim. Sonuç aşağıda. Allah Belanı versin TTNET. Madem bulunduğum yerde bu hıza ulaşılabiliniyor neden beni 2 MBps lerde süründürüyorsun. Neden senin kepazeliğini göstermek istediğimde bu hıza ulaştım.

Ekli dosyayı görüntüle 6696
:) çok iç dökücü bir yazı olmuş:D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bu kafa ile sen daha çok ttnet faturası ödersinn:biggrin:
Sen olmasan napar bu ttnet...
Ya bırakın bu ayakları Allah aşkına giymeye donunuz yok cebinizde Iphone la, ayağınızda Nike la gezersiniz bide kalkar TTNetin fiyatlarına laf edersiniz...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Garip benimde hızım artmış 9408 kbps / 797 kbps teste 7.91 çıkıyor eskiden 7.02 falan anca çıkıyordu artık 1mb ile dosya indiriyorum idm ile 900'ler den terfi ettik birden sevindim :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ya bırakın bu ayakları Allah aşkına giymeye donunuz yok cebinizde Iphone la, ayağınızda Nike la gezersiniz bide kalkar TTNetin fiyatlarına laf edersiniz...

Gereksiz sert konusuyosun dostum tamam söylediklerinde haklılık payı yok diyemem ama dünyanın hicbir yerinde 1mbit limitsiz internet 55 lira OLAMAZ oluyorsa bana bisey anlatmayın boşuna.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kirklarelinde oturuyorum yeni TurkTelekom/TTnet ana bayiligini aldik ben bile magsurum :D kendime 16Mb'e kadar sinirsiz basvuru girdim :D basvuru kabul oldu 5 haftadir 5Mb'i gectigini gormedim ustelik her gun kontrol ediyorum neyse aradim musteri hizmetlerini ariza kaydi neyin ariza kaydiysa artik olmadi mudurluge gittim derdimi guzelce anlattim ben sizin bayinizim ama durum boyle boyle diye ordaki gorevli arkadasin soyledigi soz eksiksiz olarak " bulundugunuz bolge basvuru hizinizi desteklemiyo " e tamm da faturam neden o zaman o kullanadigim tarife uzerinden gelio dedim bisey yapamayiz dedii gurltu patirti kavga iptal ettirdim

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Gereksiz sert konusuyosun dostum tamam söylediklerinde haklılık payı yok diyemem ama dünyanın hicbir yerinde 1mbit limitsiz internet 55 lira OLAMAZ oluyorsa bana bisey anlatmayın boşuna.
Biliyorum biraz sert çıktım artık dayanamıyorum böylelerine, sende haklısın 55 lira az değil ama bizim halkımız en ufak bir fikrinin olmadığı konularda uzmanmış gibi atıp tutmayı çok seviyor, hepsi siyasetçi,ekonomist,bilişim uzmanı, doktor. Kanıma dokunuyor artık. Korede 100mbit internet varmışta bizde niye yokmuş, korenin Samsung ve LG gibi dünya devlerine ev sahipliği yaptığından büyük teknoloji markalarının üretimlerinin büyük bölümünü koredeki fabrikalarda yaptıklarından, korenin gelişmişlik seviyesiyle Türkiyeyi karşılaştırmanın şahin ile Ferrari Enzoyu karşılaştırmak gibi olduğundan bir haberler...