TTNETe başvuru yapmaya gittim bana attığı kazığa bakın

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben işitme engelliyim sağlık kurulundan %51 raporum var
internete ihtiyacım olduğundan dolayı başvurmaya gittim ttnetin sitesinde 40 lira diye yazıyor...
neyse başvurmaya gittim yalın internet paketinin kampanyası var o size daha uyguna gelir dediler 56 liraya gelicek dediler
eğer raporlu başvuru yapacaksanız 3 lira fazla olacak dediler.
sizce haksızmıyım engelli indirimini niye yazıyorsunuz ozaman arkadaş....

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
16 MGBT sınırsız kullanıyorum bu ay 4.5 TL fatura geldi.ayrıyetten tivibu maxi paketide mevcut.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
16 MGBT sınırsız kullanıyorum bu ay 4.5 TL fatura geldi.ayrıyetten tivibu maxi paketide mevcut.

o nasıl oluyor ya :( biraz bilgi versen..

Dostum bence gittiğin memur bilgisizmişti ara ttnet sor hem yalın hemde engelli indirmiyle alınabiliniyor bence ben öyle anladım burdan http://www.ttnet.com.tr/web/307-272...i_cesitleri/ozel_indirimli_internet_paketleri

arıyacağım bakalım ne diyecek müşteri hizmetleri indirim olması lazım böyle iş olmaz arkadaş

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
2 yıl ttnet müşterisiydim iptal için büyükçekmece türk telekoma gittim bana 53 tl 16 mgbt sınırsız teklifi yaptı ayrıyetten telefon faturasıda 1 yıl gelmeyecek dediler aranabilirsin ama dışarı aradığında kullandığın kadar fatura gelir dediler kabul ettim.bu ayki fatura 53 TL gelmesi lazım 4.5 tl geldi.iptal işlemini 9 tmmuzda yaptım.daha 2 gün önce fatura geldi. 4.5 tl :D olay bu yani.

bazen öyle oluyorki 25 MGBT in üstüne çıktığı oluyor kopma yok hiç sorun yaşamıyorum ve bu ay 4.5 tl fatura ödedim.inşallah bidaki ay farketip 2 aylık geçirmezler :D

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 yıl ttnet müşterisiydim iptal için büyükçekmece türk telekoma gittim bana 53 tl 16 mgbt sınırsız teklifi yaptı ayrıyetten telefon faturasıda 1 yıl gelmeyecek dediler aranabilirsin ama dışarı aradığında kullandığın kadar fatura gelir dediler kabul ettim.bu ayki fatura 53 TL gelmesi lazım 4.5 tl geldi.iptal işlemini 9 tmmuzda yaptım.daha 2 gün önce fatura geldi. 4.5 tl :D olay bu yani.
ilginç mademki indirim diye bağırıyorlar arkadaş aynı fiyata geliyor ya ama sen 2 yıl kullandığın için indirim yapmış olabilirler

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
normalde internet ücret 40 lira aylık erişim ücreti 15 lira aldıkları zaman 55 -56 liraya geliyor
1 yıl sözleşmeli alınca 15 lira ödeniyormu ödenmiyormu arkadaşlar?

kgbi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"yalın internet paketi size daha uygun gelir" demelerinin sebebi şu; engelli indirimi kampanyası ile yalın internet kampanyası farklı ve "iki kampanya birleştirilemez".
şimdi siz engelli indirimi kampanyasından faydalanmak istediğinizde adsl bağlantısı için sizden telefon numarası da isteyecekler. yalın internet kampanyası hariç diğer kampanyalar için geçerlidir bu ve herhangi bir kampanyayı yalın olarak almak isterseniz aylık tarife ücreti + aylık yalın internet altyapı hizmeti tutarı fatura edilir.
bu durumda faturanız otomatikman yalın internet kampanyasının üstüne çıkacak. dolayısıyla da görevlinin yalın internet kampanyasını tavsiye etmesi normal.