2010'da bir kampanyadan faydalanarak 8 mbps ile tanıştım ve 2 sene hem adsl aboneliğimi iptal ettirmeyeceğime hem de işyerim paketlerine abone kalacağıma dair taahhüt verdim. Yeni geçtiğim paket İşyerim Netlimitsiz Başlangıç o günden beri aynı paketteyim. Şimdiki evimden taşınacağım ve hattımı nakledeceğim (yıl sonuna kadar ücretsizmiş sağol canım TTNet'im :thumbup1::tt1 ama taşınacağım eve telefon hattı istemiyorum. Yani yalın internet istiyorum ben. Ücretler konusunda sıkıntım yok. Biliyorum her şeyini.
ttnet.com.tr'de işyerim paketleri'yle beraber yalın internet kullanıldığına dair bir bilgi göremedim. Hatta Kurumsal menüsü altında (evimde tek başıma kurumsal paket kullanıyorum) Yalın İnternet linki yok, ama bireysel menüsü altında var.
@TTNETDestek Soru şudur: Yalın internetle beraber İşyerim paketleri kullanılabilir mi? Yoksa işyerim paketlerini kullanmak için telefon aboneliği şart mıdır?
Çağrı merkezini aradım ama bi de senden duymak istedim hadi öptüm by.
ttnet.com.tr'de işyerim paketleri'yle beraber yalın internet kullanıldığına dair bir bilgi göremedim. Hatta Kurumsal menüsü altında (evimde tek başıma kurumsal paket kullanıyorum) Yalın İnternet linki yok, ama bireysel menüsü altında var.
@TTNETDestek Soru şudur: Yalın internetle beraber İşyerim paketleri kullanılabilir mi? Yoksa işyerim paketlerini kullanmak için telefon aboneliği şart mıdır?
Çağrı merkezini aradım ama bi de senden duymak istedim hadi öptüm by.