TTNET Yaptığı işmi şimdi ayıp olmuyor mu ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar TTNET 8mbps internet verior 200 kb yla indirior 16mbps verior 600 kb la indiriyor TTNET neden böyle birşey yapıyor bizim internette 8mbps ama 200 le indiriyorum + başkalarındada aynı sorun var ttnet müşteri hizmetlerini arayınca tamam ilgilenioz diyorlar en fazla 1 hafta boyunca 400 le indiriorum sonra yine aynı düşüyor kimi aramalıyım da bu hızımı 650 ye felan çektirmeliyim ilgilerinizi bekliyorum

Teşekkürler

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çektirmeyi falan boşver de speed test sonuçları ne alemde . Normalde altyapının destekliyorsa 6, 7 mbps alman lazım.

konyaefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de var kaç kere aradım kaç email attım hızımı yükseltiyorlar ilk bir kaç gün hiç bir problem yaşamıyom ne hızda ne kopmada birkaç gün sonra kopmalar başlıyor net yavaşlıyor.insallah senin problemin hallolur.ben 18 ekimde kökten halledecem o problemi inşallah..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bxmbv.jpg

allah allah bende 8 mbs kullanıyorum 800kb küsür ile indiriyorum ? btkya bi şikayet mail atın derim

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
işte sorun bu nası bisi anlamıom müşteri hizmetlerini arıom biz sizi ararız diolar azıma binlerce şey gelio ama ben yine tamam diyom kötü bişi demekte istemiom napıcam böyle ayrı bi ttnet teknik servis varmı bizim burda hersey geç gelior Orduda yaşıorum en gelişmemiş şehin fiber internetten bazı yerlere dağıtıldı ama bize gelene kadar ben üniversite işini hallederim büyük ihtimalle :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kotayı geçmeden AKK altı hız iyiymiş. Millet de seviniyor hız 3 Mbps oldu diye. Onu bile alamayan var. :)

işte sorun bu nası bisi anlamıom müşteri hizmetlerini arıom biz sizi ararız diolar azıma binlerce şey gelio ama ben yine tamam diyom kötü bişi demekte istemiom napıcam böyle ayrı bi ttnet teknik servis varmı bizim burda hersey geç gelior Orduda yaşıorum en gelişmemiş şehin fiber internetten bazı yerlere dağıtıldı ama bize gelene kadar ben üniversite işini hallederim büyük ihtimalle :D

Hocam size hizmeti sağlayan santralin numarasını bulup onlarla konuşmayı deneyin. En azından karşınıza vereceği cevapları kağıttan okuyan kişiler çıkmaz. Sorunu da direk çözebilecek yer ile konuşmuş olursunuz.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
eski mahallede 9 u görüyordu 8 lik internetim başka bi mahalleye taşındık yaklaşık 5-10km uzaklıkda şuan 6.5 civarlarında bölgeden bölgeye değişebiliyor bu hızlar

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar garip ama bende 8mb e kdar ama 850 830 800 825 :D :D ttnet ten memnunum :D Tabi zamunda ile :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
8 mbit 970 kb/s - 1.30 mb/s arası görüyorum.. memnunmuyum tabiki değilim adamlar nerde bi hangi paralara nerelerdeyiz.

sinovax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı benim de öyle defalarca aramaktan bıktım artık umursamıyorum :) arıyorsun düzeliyo 3 4 gün geçiyo yine aynı :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
abi siz nedionuz yaa santralle evimin arasında km yok 500 m felan var yine zaar 234 kb çekio kota sınırı yok sadece adil kullanımı kotası var 50 gb onuda çoğu zaman geçmiyorum

speed test ile test yaptım demin bi bakın da görün nasılmış bazen hep düşüp böyle oluyor Bu arada 8 mbps kullanıp 900 çekenler ttnet mi kullanıyor ?
by5tr.png

varya kafayı yiyorum 0,68 mbps uploadmı olur len