TTNet Yapma bunu !

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben bir çok konuda @TTNETDestek ile irtibata geçtim ve dönüş aldım.

Ülke olarak çamur atmayı ne çok seviyoruz ..

siz cevap aldınız diye, yardım gördünüz diye herkes TTNet destekten bir şey alıyor bir yardım görüyor diye bir şey yok... arada bir kişiye yardım ediyorlar göz boyamak için sen de şans ile kendisine yardım edilen birisin işte...

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen alabilirsin bende aldım aradığım zaman alıyorum sağolsunlar ben ttnet desteğe bişii demedim sadece buradaki ne işe yarar onu anlamadım burda olmasına gerek yok bence ararım 444 lü numarasını birebir konuşurum
evet, madem burada var buradan yardım etmesi gerekir.

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da dün dönileceğini söyledi [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION].Bekliyoruz bakalım.Eğer dönüşolursa yazarım buraya.

SedoRKinG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özel Mesaj atabildim sanırım gereklilikleri sağladım Özel Mesaj atabilmek için TTNET'ten dönüş oldu ilk defa bu kadar hızlı sorun çözümü gerçekleşti ne diyim bravo bu sefer için :) öncede buradaki santralin arıza bölümünün teli vardı orayı arıyordum anında çözüyolardı ama kaybettim malesef 444 ile muhatap oluyoruz ama dediğim gibi bu sefer gayet iyiydi.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ben bir çok konuda @TTNETDestek ile irtibata geçtim ve dönüş aldım.

Ülke olarak çamur atmayı ne çok seviyoruz ..

meraklı değilim şikayet etmeye,arızalarla uğraşmaya,arıza ekipleriyle gereksiz muhabbetler yapmaya. bir iki konuda desteğini gördüm diyorum,inkar etmiyorum. ama son yaşadığım durum,takındıkları davranış çileden çıkartır insanı.ne yapalım sineye çekip oturalım mı? gerçi çekmiyoruzda ne oluyor,zaten işimiz görülmüyor,üstüne birde fırça!! yiyoruz,ttnet avukatlarından!
eğer altyapınız berbatsa bunun sorumlusu biz değiliz,herkesten aynı ücreti alıyorsan,arıza bildirimlerine dikkat edeceksin,aynı kalite hizmeti vereceksin,o kadar.

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION]
Sonunda inadı bırakıp bilgileri gönderdim, yapıcak bir şey yok ne diyeyim internetten yardım alamıyormuşuz demekki, illaki telefon.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradılar, konuştuk, 16mbitin tamamını alamıyıcağımı yaklaşık 14mbit alabiliceğimi söylediler, daha önce 10mbit aldığımı ve 5mbit'e düştüğünü söyledim. Arıza kaydı açtıklarını ve bunu eklediklerini söylediler. Bir süre internetiniz gidicek tekrar gelicek dediler. Gitti geldi yine aynı hız :(

Bakalım bugün düzelir inşAllah

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradılar, konuştuk, 16mbitin tamamını alamıyıcağımı yaklaşık 14mbit alabiliceğimi söylediler, daha önce 10mbit aldığımı ve 5mbit'e düştüğünü söyledim. Arıza kaydı açtıklarını ve bunu eklediklerini söylediler. Bir süre internetiniz gidicek tekrar gelicek dediler. Gitti geldi yine aynı hız :(

Bakalım bugün düzelir inşAllah

Sizi yine aramışlar.Bizi aramaya bile tenezzül etmiyorlar.Çünkü suçlular ne diyebilirler ki...

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ttnet baya sorun yaratıyor ama şuanda ondan daha iyi iş yapanda yok olsa öyle bi firma ilk ben değişicem hattımı 1 faturam 104 lira gelmişti ne saçma iştir arkadaş.

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradılar aramasına da hızım hâlâ aynı.

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bugün itibari ile ttnet ile olan ilişkimi bitirdim :) ev telefonu ve sınırsız 8 mb'e kadar olan interneti kapattırdım, 24 liraya 5 gb kotalı taraftar jet modem aldım. sınırsız internetin bir anlamı kalmamıştı benim için, çünkü 2,5 ay önce bir oğlum oldu ve sağolsun bilgisayar başına oturamıyorum bile :)

kullanmadığım tivibu ev hizmeti için 3 ay fatura ödedim ve 4 aydır ücret iadesi yapmadılar, 5 yıldır bir türlü hız sorunlarını çözmediler, defalarca arıyorsun, şikayet kaydı oluşturuyorsun, geri dönmeye tenezzül bile etmiyorlar. ama çok şükür kurtuldum bu hastalıktan :)

SedoRKinG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün itibari ile ttnet ile olan ilişkimi bitirdim :) ev telefonu ve sınırsız 8 mb'e kadar olan interneti kapattırdım, 24 liraya 5 gb kotalı taraftar jet modem aldım. sınırsız internetin bir anlamı kalmamıştı benim için, çünkü 2,5 ay önce bir oğlum oldu ve sağolsun bilgisayar başına oturamıyorum bile :)

kullanmadığım tivibu ev hizmeti için 3 ay fatura ödedim ve 4 aydır ücret iadesi yapmadılar, 5 yıldır bir türlü hız sorunlarını çözmediler, defalarca arıyorsun, şikayet kaydı oluşturuyorsun, geri dönmeye tenezzül bile etmiyorlar. ama çok şükür kurtuldum bu hastalıktan :)

Allah analı babalı büyütsün :) Yalnız jet modem aldığınıza göre avea yine telekom yani a hizmetinden b hizmetine geçmiş gibi oldunuz aynı firmanın benim ağzım çok yandı avea jetten sözleşmemi kafalarına göre iptal ettiler 120 lira borç geldi ve aldığımdan beri 1 haftadan fazla kullanamadım 2 senedir.

serkans1

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Allah analı babalı büyütsün :) Yalnız jet modem aldığınıza göre avea yine telekom yani a hizmetinden b hizmetine geçmiş gibi oldunuz aynı firmanın benim ağzım çok yandı avea jetten sözleşmemi kafalarına göre iptal ettiler 120 lira borç geldi ve aldığımdan beri 1 haftadan fazla kullanamadım 2 senedir.

öncelikle teşekkür ederim :)

maalesef avea'nında telekoma ait olduğunu biliyorum, ama kamu çalışanı olduğum ve ailemin tüm üyelerinde avea olduğu için mecburen avea kullanıyorum ve şu an için başka bir seçenek bulamadım. evde net olmazsa olmuyor (öğrenci notları girmek, bankacılık işlemleri vb.) o yüzden en uygun avea GSmobile almak durumundaydım. 2 gündür jet modem ile problem yaşamadım, evde 3-3,7 mb ile bağlanabiliyorum, ttnet zaten hızımı 3,5 mb'e sabitlemişti, hız olarak pek değişen bir şey olmadı. dikkatli kullandığım sürece kota aşımı gibi bir durumla karşılaşacağımı sanmıyorum. (ilk işim torrent programını bilgisayardan kaldırmak oldu) süper online kablonet, ya da uydunet bulunduğum bölgede olsa hiç düşünmeden geçerdim, ama bulunduğum sokakta böyle bir hizmette yok.

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aramanızın üzerinden 2 gün geçti. Arıza kaydıydı şuydu buydu yapıcaz dediniz hızım hâlâ aynı. 16mbit tarifesinde 5mbit kullanıyorum ve ne komikdir ki 8mbit olan arkadaşlarda 10mbit kullanıyor !

--- Mesaj Güncellendi ---

bana bunu açıklarmısın !

Adsz.png

Beni aradığınız gün olmuş bunlar, 1 kere hız yükseltilmiş tam 4 kere düşürülmüş !!!

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

Levarust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@TTNETDestek

Merhabalar,

Yaklaşık 2-3 ay öncesine kadar 16mbps limitsiz TTNET abonesiydim, sonra aboneliğim sonlandı. İki,üç hafta kadar önce santrale 800 metre uzaktasınız, 32mbps Hipernet destekler hattınız, üstelik Limitsiz denince yeniden abone oldum. Görevli iki arkadaş sokaktaki telefon kutusu ile bir saate yakın vakit geçirdikten sonra, modem'i aktif ettiler, telefondan "hızı düşür" dediler(!) ve gittiler. İlk yarım saat, zor da olsa 20'yi gören bağlantım, aradan geçen 3 hafta, sayısız telefon görüşmesi ve arıza kayıtlarına rağmen (ki bunlar herhangi bir detay, bilgi eklenmeden kapatılmış kayıtlar!) 300k (yani 1 mbps bile değil!) ile 4-5 mbps arasında gitti geldi. Bugün görüştüğümde ise bir bayan, sınırsız denilen hattım için Kota'dan bahsetti. Ben de, daha bağlantının ilk saatinde bile hızım böyleydi diyince, verecek cevap bulamadı.

Eğer bu böyle devam ederse, hiç üşenmeden 2 yıllık tahaaütümü bozup, abonelikten çıkacağım.

Bu arada işin acıklı yanı, daha önce 16mbps'e kadar Limitsiz abonesiydim ve genelde 11-12'ye kadar çıkıyordu hızım. Daha çok para verip, daha güçlü bir hizmet alacağım derken, bırakın 32'yi falan, 22-25 bile göremiyorum!

Bu konuda sizden, @TTNETDestek'den, yardım rica ediyorum.

ADSL Hizmet No: 1896046049

Not: Gün içerisinde aynı bilgiler ile girebildiğim Online işlem merkezine şu an giremiyorum, kullanıcı bilgisi bulunamadı diyor!

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşde size bir TTNET saçmalığı daha;
biraz önce 16mbit tarifesinde ilk mesajda yazdığım değerleri almaktaydım, şimdi 8mbit tarifesine geri dönüş yaptım ve değerler şöyle;

[TABLE="class: tabInfo"]
[TR="class: trTabContent"]
[TD]Yukarı yönde hat hızı (kbit/s)[/TD]
[TD]797[/TD]
[/TR]
[TR="class: trTabContent"]
[TD]Aşağı yönde hat hızı (kbit/s)[/TD]
[TD]8191[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok mantıklı değil mi !

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun devam ediyormu
Geçen mesajımda yazdımya, 16mbit tarifesinde iken 5mbit sabit geliyordu, 2 kere aradılar arıza kaydı açtılar bir şey olmadı sonra 8mbite düşürdümde 8mbit sabit alıyorum dedim ya...

Bursalı Arda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNet bile sitemize üyeyse reklamının köşesine saklanmıştır ShiftDelete.Net SDN diye :D
Bu arada geçmiş olsun.

SedoRKinG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle teşekkür ederim :)

maalesef avea'nında telekoma ait olduğunu biliyorum, ama kamu çalışanı olduğum ve ailemin tüm üyelerinde avea olduğu için mecburen avea kullanıyorum ve şu an için başka bir seçenek bulamadım. evde net olmazsa olmuyor (öğrenci notları girmek, bankacılık işlemleri vb.) o yüzden en uygun avea GSmobile almak durumundaydım. 2 gündür jet modem ile problem yaşamadım, evde 3-3,7 mb ile bağlanabiliyorum, ttnet zaten hızımı 3,5 mb'e sabitlemişti, hız olarak pek değişen bir şey olmadı. dikkatli kullandığım sürece kota aşımı gibi bir durumla karşılaşacağımı sanmıyorum. (ilk işim torrent programını bilgisayardan kaldırmak oldu) süper online kablonet, ya da uydunet bulunduğum bölgede olsa hiç düşünmeden geçerdim, ama bulunduğum sokakta böyle bir hizmette yok.

Dikatli olun ve takip edin benim 120 liralık borç an itibari ile 274 lira olmuş nedense tüketici haklarına gideceğim bakalım ne olacak. Ödeyecektim ödemicem.