TTnet yalın internet alacağım bir kaç sorum var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aschil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba an itibariyle ttnetteki kampanyayı görünce net baglatma kararı aldım,
İlk 5 ay bedava Yalın NETLIMITSIZ 8mb sınırsız internet, 24 ay taahhütlü 6. Aydan itibaren 63 Tl. Extra ücretlendirme ile aylık 75 lirayı bulur.
Sorum, internet hızında normal hatlara göre düşük olurmu ?
Modemi taksitle veriyorlar, bu modemin kablosuz wifi özelliği var mı ?
Yarın başvuru yapacağım açılması ne kadar sürer ?
Taksitle ttnetin verdiği modemin hangi markasını almalıyım ?
Bunların haricinde bilgi vermek isteyenler varsa aydınlatın beni :)

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
1. İnternet hızın diğer abonelere göre aynı olur.
2. Sana tavsiyem onların verdiği modemi değil de git bir tekno marketten koblosuz bir modem al. Eğer internetinin hızının iyi olmasını istiyorsan kaliteli al. Tavsiyem TP-Link markadır.
3. İnternetin bağlantısı yanlış hatırlamıyorsam 2 gündü.
4. Eğer modemi TTNet'ten alıyorsan en kalitelisini al. Modeme yatırım yapmak çok akıllıca olacaktır.

Kolay Gelsin! :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1. İnternet hızın diğer abonelere göre aynı olur.
2. Sana tavsiyem onların verdiği modemi değil de git bir tekno marketten koblosuz bir modem al. Eğer internetinin hızının iyi olmasını istiyorsan kaliteli al. Tavsiyem TP-Link markadır.
3. İnternetin bağlantısı yanlış hatırlamıyorsam 2 gündü.
4. Eğer modemi TTNet'ten alıyorsan en kalitelisini al. Modeme yatırım yapmak çok akıllıca olacaktır.

Kolay Gelsin! :)

Teşekkürler hocam cevap için.
Bu modem olayını hiç anlamam benim merakım onlardan aldigim modemin interneti kablosuz destekleyecekmi yani evde aynı anda 3 cihaz bağlanacak ?

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Teşekkürler hocam cevap için. Onlardan aldigim
Bu modem olayını hiç anlamam benim merakım modemin interneti kablosuz destekleyecekmi yani evde aynı anda 3 cihaz bağlanacak ?

Onlar sana birkaç modem sunacaklardır. Hepsinin de özelliklerinden bahsederler zaten. Sen kayıt yaptırmaya gittiğinde kablosuz modem istiyorum dersin. Problem hallolur.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Onlar sana birkaç modem sunacaklardır. Hepsinin de özelliklerinden bahsederler zaten. Sen kayıt yaptırmaya gittiğinde kablosuz modem istiyorum dersin. Problem hallolur.

Güzelmiş. Hocam bide kampanyada ücretsiz modem yok verdikleri modemin parasını 6. Aydan itibaren taksitlendiriyorlar yani bu ücretsiz verilen m o demlere göre iyi olur anlamına gelir mi ?

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Güzelmiş. Hocam bide kampanyada ücretsiz modem yok verdikleri modemin parasını 6. Aydan itibaren taksitlendiriyorlar yani bu ücretsiz verilen m o demlere göre iyi olur anlamına gelir mi ?

Ücretsiz modemler 5 para etmiyorlar emin ol. Kablolu modem parası aylık 4 TL, kablosuz 8 TL. Yani kablosuz modem toplam 144 TL'ye geliyor. Üstüne 50 TL daha ekle TP-Link'ten adamakıllı bir modem al derim ben. Ama modemin iyisinden anlamam diyorsan TTNet'in verdiği modemi de kullanabilirsin, problem olmaz.

cherami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum ttnet taksitle faturana yansıtacağına bence sen kampanyadan iyi bir modem al. kablosuz alacaksan şuanda vatan bilgisayarda ve gold bilgisayarda 147TL [h=1]AIRTIES 150MBPS KABLOSUZ-N GENİŞ EV PAKETİ (AIR-5343 MODEM + AIR-4310 ERİŞİM NOKTASI)[/h]
AİRTİES 5343 Kablosuz Modem Önerebilirim..TTNet genelde Fiber vermeyecekse Çin Malı zte yada huawei gibi kalitesiz modemler veriyor..biraz araştırırsan bu modemlerden hem yavaşlık hemde kopma problemlerinden şikayet edenlerin sayısı çok fazla..

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ücretsiz modemler 5 para etmiyorlar emin ol. Kablolu modem parası aylık 4 TL, kablosuz 8 TL. Yani kablosuz modem toplam 144 TL'ye geliyor. Üstüne 50 TL daha ekle TP-Link'ten adamakıllı bir modem al derim ben. Ama modemin iyisinden anlamam diyorsan TTNet'in verdiği modemi de kullanabilirsin, problem olmaz.

Teşekkürler hocam kafamda soru kalmadı :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dostum ttnet taksitle faturana yansıtacağına bence sen kampanyadan iyi bir modem al. kablosuz alacaksan şuanda vatan bilgisayarda ve gold bilgisayarda 147TL [h=1]AIRTIES 150MBPS KABLOSUZ-N GENİŞ EV PAKETİ (AIR-5343 MODEM + AIR-4310 ERİŞİM NOKTASI)[/h]
AİRTİES 5343 Kablosuz Modem Önerebilirim..TTNet genelde Fiber vermeyecekse Çin Malı zte yada huawei gibi kalitesiz modemler veriyor..biraz araştırırsan bu modemlerden hem yavaşlık hemde kopma problemlerinden şikayet edenlerin sayısı çok fazla..

Anladım hocam da bu paket ilk 5 ay bedava olduğu için alıyorum. Direkt gidip modem alamam sonuçta öğrenci adamız :D

sLyGhosT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tavsiyem Yalın ADSL Kampanyası olur. 65 tl'ye 12 ay taahhüt verip 12 ay indirimden faydalanırsın modemin ücretsize gelir. Hiç yoktan 24 ay bağlı kalman gerekmez. 12 ay sonra da yeni bir kampanyaya geçiş yapabilirsin. Daha ucuz olarak Üniversiteli kampanyası var 50 tl oda. TTNET sayfasından inceleyebilirsin.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim tavsiyem Yalın ADSL Kampanyası olur. 65 tl'ye 12 ay taahhüt verip 12 ay indirimden faydalanırsın modemin ücretsize gelir. Hiç yoktan 24 ay bağlı kalman gerekmez. 12 ay sonra da yeni bir kampanyaya geçiş yapabilirsin. Daha ucuz olarak Üniversiteli kampanyası var 50 tl oda. TTNET sayfasından inceleyebilirsin.

O 5 ay beleş beni kendine çekiyor :D

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugün üniversiteli kampanyasına başvuru yaptım 2 güne gelecek dediler bakalım hadi hayırlısı :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=364862]ByGoxu[/MENTION] hocam netin kurulumu tamam, airties marka modem geldi ben hızlı kurulumdan admin şifresi ve wifi isim ve şifre değiştirdim, bağlı değil yazıyor.
Sorum şu. Yanlış bişey yaptım mi
Yapmam gereken bişey var mı
Bide bu modem reset tuşu yok üstünde reset yazio ama tuş yok :)
Net ne zaman açılır tahmini ?
Teşekkürler

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=335948]DarkWane[/MENTION] Reset tuşu içe gömülü olur iğne gibi bir şeyle bastıracaksın zaten kullanım klavuzunda yazar

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
delik olcak onun içinde kurdan ile hafifçe bas tık diye butonlara basınca çıkan ses gelicek modemin tüm ışıkları sönünceye kadar bas çok ser basma butonu kırarsın niye ttnet? turkcell superonline almadın?.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=335948]DarkWane[/MENTION] Reset tuşu içe gömülü olur iğne gibi bir şeyle bastıracaksın zaten kullanım klavuzunda yazar

Yazmıyor :) hocam ben modemi takınca airties login ekrandan şifre değiştirdim bide wifi k.adi ve şifre degis. İnternetin durumu ise bağlı değil diyo
Nolacak şimdi yanlış bişey mi yaptım acilmicakmi :(

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kullanıcı adı ve şifre girmen gerek yoksa internet olmaz modemi resetle tekrar kur.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kullanıcı adı ve şifre girmen gerek yoksa internet olmaz modemi resetle tekrar kur.

Hayır ilk açtığım da admin ttnet şeklinde giriş yaptim sonra bu şifreyi ve wifi şifresi değiştirdim kurulum dediginiz bu giriş mi oluyor ?

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba an itibariyle ttnetteki kampanyayı görünce net baglatma kararı aldım,
İlk 5 ay bedava Yalın NETLIMITSIZ 8mb sınırsız internet, 24 ay taahhütlü 6. Aydan itibaren 63 Tl. Extra ücretlendirme ile aylık 75 lirayı bulur.
Sorum, internet hızında normal hatlara göre düşük olurmu ?
Modemi taksitle veriyorlar, bu modemin kablosuz wifi özelliği var mı ?
Yarın başvuru yapacağım açılması ne kadar sürer ?
Taksitle ttnetin verdiği modemin hangi markasını almalıyım ?
Bunların haricinde bilgi vermek isteyenler varsa aydınlatın beni :)
santrale yakınlıpın bağlı diye biliyorum benim santral yakınlığım 2 km ve saniye 1 mb ile indirme yapabiliyorum taki akkye takılana kadar :D
modemde kablosuz seçeneğide var
benim 3 gün sonunda bağlanmıştı
alabiliyosan air ties al bana dragon gdiye saptirik modem verdiler 2 saatte bi dns patlıyo modem resetliyom büyük sıkıntı

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ttnet mi sakın bulaşma.düşman başına.

6tH3crW.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1-verdiği hız 5 para etmez.
2-taahüt ettiği hızı veremediği gibi sana verdiği hızı da düşürüyor.AKK
3-Bir sorun olduğu taktirde müşteri hizmetlerinde saatlerce robotlarla konuşursun.1 tane muhattap bulamazsın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
[video=youtube;myyyEmP_vn8]https://www.youtube.com/watch?v=myyyEmP_vn8[/video]
buna rağmen ttnet ?

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kurulum derken siz ne yapıyorsunuz kullanım klavuzunda modem giriş sayfasını tanıtmis baska bişi yok. SORUMU BI CEVAPLASANIZ !
////////////

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sözleşmede adsl kullanıcı adı ve şifre yazar onu modemin ilgili yerine girince adsl sinyali varsa internet açılır internetin açık olduğundan emin ol müşteri hizmetleri ile iletişime geç belki adsl'açmadılar daha normalde modemi takar takmaz ilgili yerleri doldurunca çalışması gerekti.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sözleşmede adsl kullanıcı adı ve şifre yazar onu modemin ilgili yerine girince adsl sinyali varsa internet açılır internetin açık olduğundan emin ol müşteri hizmetleri ile iletişime geç belki adsl'açmadılar daha normalde modemi takar takmaz ilgili yerleri doldurunca çalışması gerekti.

Hocam adsl şifre mifre bilmiyorum öyle bişey demedi modemi veren adam herşey oto olcak dedi.
Kullanım kılavuzunu da inceledim ttnetle otomatik ayar yapma özelliği vardır yazio modem de. TTNet den gelen mesaj bu
::
MODEM AYARLARINIZ, HATTINIZI BAGLADIKTAN SONRA OTOMATIK YAPILACAKTIR. KABLOSUZ BAGLANMAK ICIN MODEMIN ALT/ARKA YUZUNDEKI ETIKETTE YAZAN SIFREYI KULLANABILIRSINIZ.

Buda modem
uputa7u2.jpg

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Hocam adsl şifre mifre bilmiyorum öyle bişey demedi modemi veren adam herşey oto olcak dedi.
Kullanım kılavuzunu da inceledim ttnetle otomatik ayar yapma özelliği vardır yazio modem de. TTNet den gelen mesaj bu
::
MODEM AYARLARINIZ, HATTINIZI BAGLADIKTAN SONRA OTOMATIK YAPILACAKTIR. KABLOSUZ BAGLANMAK ICIN MODEMIN ALT/ARKA YUZUNDEKI ETIKETTE YAZAN SIFREYI KULLANABILIRSINIZ.

:D kandırmış ttnet seni.hiç bir şeyin oto olduğu yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
modemin arka tarafın portların olduğu yerin resmini koy reset butonu neye benziyor görelim.